spinel wrote:Evet, Payoneer'den para çekebilmek için 50 dolar birikmesini beklemek, çok uzun sürüyor. Amazon Türkiye için Gift Card haricinde, AirTM için de forumlar açsak, yorumlar yazsak ne güzel olur. Türkiye'den para çekebilmenin en kolay yöntemlerinden biri.
selcuk3512 wrote:Completed 2 May 2021 17:00:50 PST 8m Samplicio.us 27721469 $5.57 kozmetik ürünü
Completed 2 May 2021 17:09:02 PST 5m Samplicio.us 27714012 $3.71 temizlik ürünü
Completed 2 May 2021 17:14:54 PST 4m OpinionWorld Router $0.58 araba kiralama şirketi
şoktayım anketleri görünce direk atar bunlar dedim ama atmadılar. anketin sonunda atar herhalde o kadar da değil dedim yine atmadılar. valla duygulandım gözlerim doldu. bu gözler 30 cent için %99 da anketten atanları gördü.
ojoooturkey wrote:mrvtz wrote:Güvenilirlik açısından 1.,sırada yer alır bana,göre çok ödeme aldım ödemeleri otomatik yapıyor 10 dolar olunca sayaç var ödemeler ona göre. Geçen gün rise of kingdoms ı bitirdim $10.50 dolar verdi ayrıca günlük yapılan yüksek tekliflerede bonus veriyor hemen 3.50 dolar verdi bonusojoooturkey wrote:Ayrica maya clix sitesinde offer toro da teklif var 17 dolar seviyesinde. Adgemdede var 10 dolar yatir 27 dolar al. Timebucks ta 3 yerde var hem offertoro hemde hang ads de, hangads te minimum 50 TL yatırma 20 dolar veriyor hemde adgem de var 20 dolar veriyor
Timebucks güvenilir mi?
ojoooturkey wrote:mrvtz wrote:Güvenilirlik açısından 1.,sırada yer alır bana,göre çok ödeme aldım ödemeleri otomatik yapıyor 10 dolar olunca sayaç var ödemeler ona göre. Geçen gün rise of kingdoms ı bitirdim $10.50 dolar verdi ayrıca günlük yapılan yüksek tekliflerede bonus veriyor hemen 3.50 dolar verdi bonusojoooturkey wrote:Ayrica maya clix sitesinde offer toro da teklif var 17 dolar seviyesinde. Adgemdede var 10 dolar yatir 27 dolar al. Timebucks ta 3 yerde var hem offertoro hemde hang ads de, hangads te minimum 50 TL yatırma 20 dolar veriyor hemde adgem de var 20 dolar veriyor
Timebucks güvenilir mi?
ojoooturkey wrote:Ayrica maya clix sitesinde offer toro da teklif var 17 dolar seviyesinde. Adgemdede var 10 dolar yatir 27 dolar al. Timebucks ta 3 yerde var hem offertoro hemde hang ads de, hangads te minimum 50 TL yatırma 20 dolar veriyor hemde adgem de var 20 dolar veriyor
Sofistije wrote:mrvtz wrote:İlerleyişi buradan paylaşırım.12 saat sonra 2x bitecek amaSofistije wrote:Teşekkür ederim.teklifi yaptım sizin aksinize benim ücret direkt yüklenmedi.şikayetvara baktıma göre hesaptaki para çekme işlemi çok uzun sürüyormuş.
En büyük korkum bu, o yüzden uygulamayı indirmeye elim gitmiyor. Umarım, 17 doları almak için çok beklemezsiniz.
BilgiliZat wrote:offer torodan yaptım teklifi anında geldi sadece kayıt olup 70 küsür lira yatırdım papara sanal kart kullandım tam olarak 73;80 tl çekildi
https://i.hizliresim.com/2v15j6.JPG
aylinalsac75 wrote:mrvtz wrote:aylinalsac75 wrote:BBC 6. gün anketi yaptırdı ama ödeme yapmadı
Bugün 2 anket çözdüm ve tek kuruş alamadım. Destek ekibine ekran görüntüsü attım, beklemedeyim. Siz de durumu bildirin isterseniz, bugün anketler tuhaf bir şekilde ödeme yapmıyor.
Ekran görüntüsü almadım. 0.58 cent de değilim, hafta sonunda BBC anketi 97 TL ödeme yapacak yani yarın umarım orda bir sorun çıkmaz
Sofistije wrote:mrvtz wrote:CagriBey wrote:mrvtz wrote:CagriBey wrote:mrvtz wrote:BilgiliZat wrote:öyleyse çok geçmeden nortonu iptal edin arayıp birde ben beklemede görmeyince zaman geçirmeden bilet açtım beklemede gözükmüyor diye hemen aynı gün
Benden başka parasını alamayan kalmadı. 52 dolar olayım, Ysense'ten kaçıp gideceğim. Hiç güvenim kalmadı ve kırıldım.
Biz sensiz naparızBu tatlı köpüş ve kedişleri görmeden
Lütfen dalga geçmeyin. Herkes parasını aldı, bir ben kaldım. Tabi üzüleceğim. Son yazdıklarıma tenezzül edip cevap bile vermediler
Yok ne dalgası yanlış anlama beni. Foruma farklı bir renk katıyordunuz.Gidişiniz üzücek bizi
32 günün sonunda, 12,5 dolarımı aldım ve 52 dolar çekim talimatı verdim
32 gün olduğunda bilet attınız mı yoksa direkt yattı mı.