Mafia city cumartesi günü lvl20 bitmişti pendinge düşmemişti ticket attım (resim felan istemişlerdi gönderdim)
Mail gelmiş hesaba direk 30 usd yatırmışlar.
JanySenseTeam ' a ilgisi için ayrıca teşekkür ederim.
naklov86 wrote:bana da yatmadı henüz. dün sabah ticket açmıştım
killmyself525 wrote:cagataytr wrote:Ysense ye nereden ticket atıyoruz ( daha önce ticket atmadım bilmiyorum)
Teklife başladığım ile ilgili Activity bölümünde de yazıyor zaten ama niye pending e düşmedi![]()
Bu kısımda Yardım bölümü var oradan ticket atabiliyormuyum bilgisi olan arkadaş varmı?
DATE/TIME
ACTIVITY
DESCRIPTION
EARNED
ACTIVITY ID
HELP
Expand
12/22/2021 00:49AM
Offers
Mafia City
Telefon için: en sol en üst ysense yazısına tıkla yani ysense ana sayfasına dönmüş olacaksın sonra en sağ en üst üç çizgiye tıkla
More butonuna bas sonra help butonuna bas en üstte ysense logosunun hemen bir yanında üç çizgi var ona tıkla submit request de
huseyin1979 wrote:naklov86 wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending kısmı nerede göremedim , mail de gelmedi nereye bakmam gerekiyor.
Sağ üstte profilinin üstüne tıklayıp account summary tıkla sol altta pending credits yazıyor
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
Mafia city için level 25 yazıyor ama buradaki arkadaşlar level 20de hemen pendinge düştüğünü söylediler. Ben de 2 gün oldu bitireli ama pendinge hala düşmedi. Acaba level 25e mi yükselttiler diye düşünüyorum...
gin rummy bitirmiştim pendinge düşmemişti ama dün bianda direk hesaba gecti pendinge bile düsmeden. muhtemelen yeni yıl kaynaklı sıkıntı var ticket atın siz. direk hesaba gecer bence 1 haftaya
naklov86 wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Sağ üstte profilinin üstüne tıklayıp account summary tıkla sol altta pending credits yazıyor
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
Mafia city için level 25 yazıyor ama buradaki arkadaşlar level 20de hemen pendinge düştüğünü söylediler. Ben de 2 gün oldu bitireli ama pendinge hala düşmedi. Acaba level 25e mi yükselttiler diye düşünüyorum...
setiz wrote:Bingo'nun süresi dolmuş olabilir. 2-3 hafta olmuştur indireli.
Rise of Kingdoms'ta hızlandırmaları hep bina ve research'e kullandım. Girdiğim clan çok aktif çıktı, boyuna savaşıyoruz rank kasıyoruz, birkaç güne bitiririm diye düşünüyorum. Mafia City'e de zaman ayıracağım bakalım 10 15 günde bitirebilirsem ondan da 30 doları alıp kaçarım.
VForVendetta wrote:cagataytr wrote:VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
Pending Credits $0.00 ,
pending 0 gösteriyor ?
Ysense ye ticket atıcan o zaman yatmazsa
VForVendetta wrote:cagataytr wrote:Mafia city 5 dk önce villayı 20 ye bastım bitirdim.
simurgg wrote:Yok arkadaşlar benim hesap açılmadı aranızda bir tek ben kaldım kapalı nazar boncuğu gibi
![]()
2 gece önce bir mail daha atmıştım ona cevap vermediler bu saatten sonra açılacağına dair umudum yok zaten
Açılırsa ne ala açılmazsa geçmiş ola
Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:cagataytr wrote:Taskin ismini soylermisin.Bende onu yaptim mi merak ettim .1447456 numaralı task ile ilgili sahtekarlık yaptığım için hesabımı aktif etmeyeceklerine dair mail atmışlar.
Bu saatten sonra burada 1 dakika durmam zamanında o kadar lvl atlamaya uğraştık ama haksız bir şekilde hesabımızı askıya alıyorlar.
Sizlere kolay gelsin.
Veya listeden biri bakabilirmi 1447456 hangi taskmis.
(tr) Lütfen Videolar Üzerinde Kararınızı Verin(1018-1) 15 24 24 100% 2019-10-22
1447456 ID'si olan task bu çok garip yanlış yapıldığı zaman tasktan atılırsın sahtekarlık yapmak ne demek oluyor.
Bu taskın içinde eleme soruları var lütfen şunu seçin bunu seçin tarzı tıpkı anketlerde olan sorular gibi ama bunları kaçırdığın zaman hesabın gitmesi çok saçma
Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:Snorlax16 wrote:tantE41 wrote:hesap deaktive
mail attın mı ?
Attim cevapda yine buraya mail atin diyor attim orayada attim gene
genel bir sorun var gibi site genelinde insanların deaktive oluyor hesapları benim sabah deaktive edildi mail attım akşam açıldı ama okuduğum kadarıyla 2-3 gündür kapalı olan insanlar var
moneymakingways wrote:cagataytr wrote:jasmin333 wrote:1435346 (tr) Lütfen Videolar Mevcut Kararınızı Verin (0913-1)0.7
bu görevi yapan arkadaşlar test dikkat videoları var
quiz modu var ama dogru yanlış yok..
max 19 yaptırdı
Daha önceden de çok kez yaptığım bir task tı ama bugün yaptım ve sonuç
fakat ben expell oldum?
1435346 (tr) Lütfen Videolar Üzerinde Kararınızı Verin(0913-1) 1 8 10 80% 2019-09-19 0
%80 ile expell
Tüm vidyoları izlediniz mi?
Diğer görevlerden farklı olarak kontrol soruları vardı. (Vidyo içinde, "çok uygunsuz" seçin, bu bir kontrol sorusudur şeklinde)
jasmin333 wrote:1435346 (tr) Lütfen Videolar Mevcut Kararınızı Verin (0913-1)0.7
bu görevi yapan arkadaşlar test dikkat videoları var
quiz modu var ama dogru yanlış yok..
max 19 yaptırdı
Joyfulsun wrote:naklov86 wrote:Daha çook yol varmış bana : ) , cevap için teşekkürler.Joyfulsun wrote:Ben task konusuna uzağım ama ilk katıldığında 30 40 tane yapmıştım.
Burada bahsedilen 100 farklı soru, level etkileyen tasklerdeki kontrol sorularının toplamı mi? Bende 13 görünüyor bu sayı
evet level etkili tasklarda 100 olmalı