Hattusas wrote:gfbtayfa wrote:Hattusas wrote:gfbtayfa wrote:task bonusu da kaldırılmış sanırım
Task bonusları Pazartesi gününden itibaren başlayacakmış. Bakımdan dolayı bu hafta kapadılar.
ondan bahsetmiyorum. 50 dolarlık task yapınca 5 dolar veriyordu ya artık o yazmıyor. O kaldırılmış olabilir mi bekleyip görelim.
Ha o bonusun kaldırıp kaldırılmaması konusunu bilmiyorum. Umarım sitede hatalar felan vardır bu gördüğümüz gerçek yüzü değildir. Kendimi böyle avutuyorum şu an. Böyle sürpriz olamaz
Invictus3512 wrote:1.20'lik ankette en sonda hata alıp da parasını alamayan arkadaşlar ben ticket attım fakat ticket'a olumlu bir cevap gelmedi. Geçmişten yaptığınız saati bulup sayfaları tekrardan açmayı denerseniz tamamla ekranı geliyor. O anlık internet/server durumundan kaynaklı olarak hata vermiş. Ödemeyi aldım ben şuanda.
ankettasksever wrote:naklov86 wrote:Topic Validation G Pilot - Imerit [Anjan]
durumumuz yoktu okuyamadım
ne uzun task öyle
1377076 Topic Validation G Pilot - Imerit [Anjan]
level etkileyen task. %80 le başladım. onayladıktan sonra gitti geri gelmesini bekliyorum.
makaleyi okuyup verilen başlığa uyup uymadığına bakıyoruz. mesela benim görevde bir tane ingilizce olmayan içerik vardı ona görev hatası dedim doğru çıktı. orada uyarı veriyor zaten. ingilizceden başka dil ise görev hatası olacak.
içerik tümüyle başlıkla alakalı ise yes diyoruz.
içerik başlıktan bir parça barındırıyor fakat tümüyle o konuyu anlatmıyorsa no diyoruz. bu konu da benim yaptığım hata no yapacakken yes demem oldu şöyle ki;
başlık 3d yazıcı konusu hakkındaydı. içerikte 3d den bahsediyordu bir cümleyle ancak tamamı değildi. yani ben içerikte 3d yi görünce tamam budur yes yapim dedim ama içeriğin hepsinin 3d konusu ile ilgili baştan sonuna kadar anlatım aşamalardan oluşması gerekiyormuş.
diğerler 4 tanesini doğru yaptım. %80 de kaldı geri gelsin bakalım nasıl devam edecem. tasks da hata yok.
Alffrgb wrote:FairyTale3 wrote:Az once yeniden geldi 5 te 5 yaptım 100% çok basit. Tek tek tıklamanizada gerek yok. Hızlıca ilerleterek 10 ar 10 ar mesela ortalama 10 saniyede bulunuyor. Resimlere hic odaklanmayin arkadaşlar. Arka plan komple degismisse sadece işaretliyoruz. Mesela tıkladın tıkladın resmin arka planı 13 de degismisse 13 u isaretliyorsun alttan. O kadar. 2. Secenektede hep alttaki tiki isaretledim standart hep dogru çıktı.Alffrgb wrote:Axolotll wrote:Örnekte evet dedigin yere tikliyor dogru ama yazilardaki örneklerde caprazlamalar için kaca kadarsa o kadar issrtleyin diyor anlamadim bendecagataytr wrote:Axolotll wrote:cagataytr wrote:Select The Frames Where A Cutscene/Crossfade Has Just Happened
Yeni gelen bu taskı yapan varmı lvl etkiliyormu acaba ve nasıl yapıldığına dair fikri olan varmı?
lvl etkilemiyor %100 yaptım 2 tane
lvl etkili task bekliyorum gelsede 12 tane yapıp lvl atlasam
Bu task nasıl yapılıyor biraz açıklarmısın?
talimatlar kısmındsa örnekli olarak veriliyor
resimde karegörüntüsü diyel,im 16 da değişti 16 yı işaretliyoruz alt kısmada
2 ci şık olan yere Click here if no crossfades occur in the video yapıyorum genelde alltkımı pekj anlamadım ama
clixsense üyeleri baya hızlıbiz olayı çözene kadar görev bitmiş..