Please wait...
HomeForumPosts by missy0

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by missy0

ANKETLER » Post #2777

Mon Apr 08, 2019 04:42 in Turkish

Net şekilde söylüyorum bu anketi hazırlayan kuruluşlar sorularla olumlu gitmemizi istiyorlar. Aksi takdirde şartlara uymadığımızı söyleyip postalıyorlar. Şurada anket yapmaya başlayalı 5 ay oluyor ve bu 5 ay içerisinde öğrendiğim tek şey, kurumların açıkladıkları anketlerin çoğunun sonuçlarının yalan dolan olduğu. Cidden! Şey gibi, özgür düşünce serbest ancak benim düşüncelerime uyduğun sürece.

ANKETLER » Post #2300

Sun Mar 17, 2019 23:17 in Turkish

Arkadaşlar bana ciddi bir yardım gerekiyor. Bir tane anket var sürekli karşıma çıkıyor ve ben onu bitiremiyorum.
Yapmışsınızdır mutlaka, cips anketini. Fotoğrafta bir sürü cips markası vardır. Almak istediklerini sepete atın + işretiyle falan diyor. Tıklıyorum ancak tıklanmıyor. Defalarca denedim bir türlü bitiremedim o anketi. Lanet gibi de sürekli karşıma çıkartıyor. Bu tarz bir sorun yaşayan var mı? Veya 'bende hiç olmadı gayet tıklanıyor' diyen?

ANKETLER » Post #888

Wed Jan 16, 2019 06:53 in Turkish

ufkk1 wrote: anket manket yok nasıl iş bu anlamadım çok durgun her geçen gün anketlerden gelen kazanç azalıyor yıla vurunca daha belirgin bu farkı görmek.

Kesinlikle öyle. Geçen ay çok kasmamama rağmen 20 dolar yapmışım. Bu ayın ortasını geçtik daha 6 dolar olmadı. Bereketsiz bir yıl olacak sanırım. Arada sus payı verir gibi anket yolluyorlar.

ANKETLER » Post #800

Thu Jan 10, 2019 10:29 in Turkish

İkidir bioderma anketi geldi. İlkinde 1.60'dı. Şimdi 2 dolardan fazla olarak geldi. Her ikisinde de aynı yerde takıldım. Ürünün kutusunu gösterip üç yeri seçmemizi istiyor ancak tıkladım, sürükledim her ne varsa yaptım. Hiçbir şeyi seçmedi. İleri dedim ona da gitmedi. Bir daha geleceğini sanmıyorum ancak bu anketi yapan varsa o kısımda ne yapacağımızı söyleyebilir mi?

ANKETLER » Post #687

Fri Jan 04, 2019 22:39 in Turkish

384,393,268 05 Jan 2019 01:36 EST Credit Survey Conversion #80738112 Complete - $2.0000

Cumartesi günü anket yaptırdı. Şaşkınım, hayretler içerisindeyim. :D

ANKETLER » Post #513

Mon Dec 24, 2018 20:31 in Turkish

Haftasonunu anlarım da pazartesi gününde hiçbir anket almamak nedir ya? Üzdün CS, üzdün. :( Bugün de Noel. Hepten bittik.

ANKETLER » Post #421

Wed Dec 19, 2018 07:06 in Turkish

LolaBunny89 wrote:
lYl06 wrote: brinch adlı şirketten 1.00 $ anket geldi bu anket 3 hafta öncede gelmişti hep aynı yerden atıyor hangi şehirde yaşıyorsunuz diyor ankara diyince atıyor yalanmı söyleyelim bu ne saçmalık yahu adamakıllı bir anket dolduramıyacakmıyız anket dediğin tüketicilerin fikrini almak isteyen bir yöntemdir siz bizim fikrimizimi alıcaksınız yoksa
kendi düşüncelerinizimi bulmaya çalışacaz anlamış değilim :clap: :clap: :clap:

doğruyu söyleyerek hiçbiri işaretledim beni de attı. demek ki izmir ya da istanbul arıyorlar

İstanbul'u da eksile. Attılar çünkü.

ANKETLER » Post #410

Tue Dec 18, 2018 12:47 in Turkish

Bir şey soracağım: Buraya geleli neredeyse bir ay olacak ancak OpinionSurvey'den hiçbir anket yapamadım şimdiye kadar. Bu normal mi? Çünkü arada görüyorum bazı anketleriniz oradan.
51. Bölge gibi oldu orası bana. Varlığını biliyorum ancak içerisi gizem dolu. :D

TASK GÜNCEL! » Post #1132

Sun Dec 16, 2018 09:15 in Turkish

ObserverOri wrote:
NAZLI85 wrote: ben de engel yedim:(level etkili değil ama

siz ne yaptınızda engel yediniz. 0.01$ lık linkedin den dolayı engellendik zannediyorum.

Bu engel sürekli mi yoksa geçici mi oluyor?

ANKETLER » Post #285

Fri Dec 14, 2018 05:35 in Turkish

Offerslar çok yüksek olmuyor, her zaman da gelmiyor ancak az da olsa kazandırıyor. Surveyler ise bazı zamanlar bir anda yığılıyor, bazı zamanlar hiç gelmiyor. Ancak geldiği zaman survey daha çok kazandırıyor.

Offers yapmayınca daha çok survey gelir tarzı bir düşünce var ancak sanırım bu onlar için geçerli. Bende bazen her ikisi de bol bol geliyor bazense çöle dönüyor her taraf. Bugün de o günlerden biri. Tek bir survey geldi o da attı. Offerstan bir tane yapabildim. Haftasonu biraz erken geldi sanırım ClixSense'e.

@darkus67 'ye ithafen yazmıştım ancak becerememişim :D
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 7, 2023 21:20:24 PST