kolaa wrote:Empires & Puzzles' da level 21 oldum. Kanıtlarıyla ticketlarımı gönderdim ancak cevap yok. ySense'den biri yardımcı olabilirse sevinirim.
Aynen öyle. 21 level olalı 8 gün oluyor hala ödeme yok. Ticket'a cevap da yok.
ojoooturkey wrote:Hahahahaah yav arkadaş güldürmeyin insanı. Tv kanalları para almadan reklam veriyor mu. Niye anlamıyorsunuz.
ojoooturkey wrote:Arkadaşlar teklifi veren ödeme yapmazsa ysense nin yapacağını birsey yoktur. Teklifi veren değişiklik yapma hakkına he zaman sahiptir. Güncelleme yapmayın sosyal medya bağlantısı yapmayın.
ySenseTeam wrote:minnos47 wrote:Oyun çok zor.8 nisandan beri çalışıyorum 19 level olabilirdim.20 level olduğunda paramı alamayacağımı düşünüyorum.Bazı arkadaşlar 21 level olduğu halde alamamış.Bu cidden haksızlık.Birde....
Merhaba;
Empires & Puzzles oyununda 19.seviyedeyim.19 dile kolay yapmam pek kolay olmadı.8 nisandan beri günde en az 4 saat oynuyorum.Ysense forumdan bazı arkadaşlara daha kolay şekilde para hesaba düşmüş.Bazı arkadaşlar 20 hatta 21 seviye olmasına rağmen para hesaba düşmemiş.Birde güncelleme olayı var.Oyun önce isteğe bağlı sonra zorunlu olarak google play e girip güncellememiz istendi.Ancak oyunda güncelle butonuna bastığımızda google play açılmıyordu.Belkide verdiğiniz linkten yaptığımız için güncelleme yapmamızı istemiyordu oyun.Çok karamsarım.Eğer 20 level olduğunda ödül gelmezse çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım.Lütfen yardım.....
Birde oyunu 20 seviye yapmam 5-6 gün bulacak gibi.
Merhaba minnos47, mesajınız için teşekkür ederiz. Oyunu doğrudan google play'i açarak güncellemeyi denediniz mi? Hala güncellenmiyor mu?
sebnemkal wrote:bu oyunlardan para alabilmek tamamen şans işi bana göre. bir önce 10 dolarlık bir oyun vardı, her türlü şartını yerine getirip bitirdim ama paramı alamamıştım.
bunda da sorun çıkmadan level 21'e ulaşınca param pendinge düştü. level 9'da pendinge düşen arkadaşlar hemen bırakmayın o parayı sonradan alırlar benden söylemesi.
sebnemkal wrote:serkang wrote:0.10 , 0.21 bu paralara kafa patlatılır mı ? yazık gerçekten kullanıcı arttıkça kalite düşüyor, defalarca yazdım ancak dinleyen yok bu tutardaki anketlere cevap vermeyinde ücret yükselsin, para kazanamaz olduk haftarlardır anket yok ve gelendelerde böyle , bitirdiniz siteyi.
kullanıcı sayısıyla alakalı bir durum değil bu bildiğim kadarıyla. her anket zaten belirli bir kotayla açılıyor, ilk gelen doldurup gidiyor.
durum tamamen ülke ekonomisiyle alakalı. normalde 0,68'den açılan anketler şuan 0,13 lerden açılıyor. 10 dolarlık oyun teklifleri eskiden en az 30 dolardan başlardı.
demem o ki akp yüzünden ne ülkede ne de ülke dışında yüzümüz gülmüyor. bizi de venezuela gibi enflasyondan parası pul olmuş, 10 cent'e razı sefil bir ülke olarak görüyorlar artık. kendi insanına değer vermeyene elin oğlu değer verir mi?
ibrh wrote:telefonozellik wrote:Bitlabs LEGO anketi 1.16 dolar ödeme yapmadı. Anket bitince diskalifiye dedi ama Bitlabs history kısmında completed yazıyor. Nasıl bir saçmalıktır bu. Herkes bulmuş yolunu.
Birazdan gelir bence. Arasıra bana da oluyor