killmyself525 wrote:LolaBunny89 wrote:Umarım gönderirler reis clixsense offers kısmından mı yaptın acaba görevi clixsense offer kısmında support kısmını ben göremedim sanırım ticket açman lazım ticket açıp gönderdin mi eğer para bana da yatmazsa mutlaka mesaj atarım size çünkü ben oyunu hiç indirmediğime %100 eminim tüm şartları %100 yerine getirdiğine eminim eğer para bana gelmezse kesinlikle bir yanlışlık vardır17 ye getirmekte sıkıntı yok da parayı alma noktasında sıkıntı var reis. günlerdir uğraşıyorum parayı göndermiyorlar
queserasero wrote:Merhaba, ben sitede yeniyim anlamadığım bir konu var. Bu offers bölümünde ben sadece ysense offers olanları yapmaya çalışıyordum. Bu wannads, adgate, adgem vs teklifleri yapınca ödemeyi ysense hesabına mı aktarıyor? Çünkü bir tanesini denedim yine üyelik vs istiyordu sanki onları yaparsam kendi sitelerinde para birikecekmiş gibi algıladım.
Swerdlov wrote:2,291,052,624 Quota Full 22 July 2021 05:17:21 PST 11m Toluna 32575866 --
1.16'lık teknik servis anketi. televizyon için aldığım son servis hizmetini sordu sordu sordu. %75-80'e geldi. Sonra salağa yatar gibi yapıp gönderdi. Ettiğim küfürleri buraya yazmayacağım.