Start Time 27 Jun 2019 05:36:17 EDT
LOI 44s
Project CINT - 461777
Reward $1.23
Status Screened Out
arkadaslar bu anketi yapabilen var mi?
hangi sektorde calisiyorsunuz tarzi soru sordu, reklamlicilik pazarlama , bankacilik , otomobil uretimi falan vardi siklarda. 3-4 tane isaretledim we are sorry cekti uygun degildim demek ki, hangisi bunun icin uygun cozebilen var mi?
yaptım ben bu anketi şimdi.
Start Time 27 Jun 2019 05:34:31 EDT
LOI 16m 25s
Project CINT - 461777
Reward $1.23
Status Completed
banka anketi. ben hiçbirini seçtim meslek olarak. öle girebildim.
Anketlerin başlangıcındaki bu soru direkt eleme sorusu. "Bu sektörlerden birinde çalışıyorsa anketi bitirin" demek iatiyor. O yüzden hiçbiri demen şart. Zaten eleme sorusu dışında elemeyecek şekilde senin çalıştığın sektörü merak ediyorsa 2 şeyden anlarsın bunu. 1- öncesinde tam zamanlı çalışan, emekli vs olduğu bi çalışma durumu sorusu gelir, ondan sonra sorar. 2-içinde her sektörün olduğu 30 küsur maddenin olduğu bi liste getirir, oradan seçersin. 3-4 sektör varsa 'hiçbiri'ni seçmen lazım.
silentgirl17 wrote:Swerdlov wrote:mcelik12 wrote:Swerdlov wrote:arkadaşlar bonus tamamlamak için jungle offerwall olayına son zamanlarda girip de ödeme alabilen var mı?
ilk açıldığında birkaç kez yaptım. quizleri geçtikçe offers sayfasında progress %12.5 - 25 şeklinde artıyordu. 8 quizde checklist'i tamamlayıp bonusu alıyorsun yani. geçenlerde bi girdim quiz'e, baktım progress'te ilerleme yok, orada bırakıp çıktım. bugün de pazar pazar routerdan anket yakalamışken dedim sonuna kadar gideyim, % ilerlemiyor ama tamamlayınca belki verir, 8-10 kez quiz ilerlettim, ama clixsense'te yaprak kımıldamadı :/
her şeyden önce zaten clixsense'ten jungle'a zıplıyorsun, jungle denilen zımbırtı da more quiz time diye başka bir platformda oturum açtırıyor. adamlara "sizin yapacağınız işi s..., burada 10 tane quiz yaptım clixsense'e niye ücretini atmıyosunuz" desem "biz clixsense'e ne karışırız, o senin sorunun" diyecekler. clixsense'te de böyle 3. parti mevzular için akıbetini sorabileceğin bir alan yok. böyle böyle tezgahlara geliyoruz resmen. harcadığım zamana yazık. bari bu gibi durumlarda küfredip rahatlayabileceğimiz bi şikayet paneli açsınlar ya
Bonus tamamlamak için bile bu saçmalığa prim tanımayın derim. Nedir ya! 100 soru yanıtlayacağım 1 cent verecek. Bırakın bonusunuz başa dönsün. Zaten %16 ile %12 arasında çok büyük bir fark yok. (Ha, bu bonus olayında bildiğimin dışında bir konu varsa o ayrı)
Benim de bildiğim kadarıyla başka bi numarası yok. Tamamen 3 karınca 5 karınca olayı
arkadaşım ben her defasında ödeme alıyorum acaba bir şeyi yanlış yapıyor olabilir misin?
You've earned $0.20 for completing this offer 20 times, most recently yesterday at 20:26 EDT. Repeatable unlimited times.
şöyle göstereyim. sadece zaman geçsin diye uğraşıyorum ve anında hesabıma geliyor para.
mcelik12 wrote:Swerdlov wrote:arkadaşlar bonus tamamlamak için jungle offerwall olayına son zamanlarda girip de ödeme alabilen var mı?
ilk açıldığında birkaç kez yaptım. quizleri geçtikçe offers sayfasında progress %12.5 - 25 şeklinde artıyordu. 8 quizde checklist'i tamamlayıp bonusu alıyorsun yani. geçenlerde bi girdim quiz'e, baktım progress'te ilerleme yok, orada bırakıp çıktım. bugün de pazar pazar routerdan anket yakalamışken dedim sonuna kadar gideyim, % ilerlemiyor ama tamamlayınca belki verir, 8-10 kez quiz ilerlettim, ama clixsense'te yaprak kımıldamadı :/
her şeyden önce zaten clixsense'ten jungle'a zıplıyorsun, jungle denilen zımbırtı da more quiz time diye başka bir platformda oturum açtırıyor. adamlara "sizin yapacağınız işi s..., burada 10 tane quiz yaptım clixsense'e niye ücretini atmıyosunuz" desem "biz clixsense'e ne karışırız, o senin sorunun" diyecekler. clixsense'te de böyle 3. parti mevzular için akıbetini sorabileceğin bir alan yok. böyle böyle tezgahlara geliyoruz resmen. harcadığım zamana yazık. bari bu gibi durumlarda küfredip rahatlayabileceğimiz bi şikayet paneli açsınlar ya
Bonus tamamlamak için bile bu saçmalığa prim tanımayın derim. Nedir ya! 100 soru yanıtlayacağım 1 cent verecek. Bırakın bonusunuz başa dönsün. Zaten %16 ile %12 arasında çok büyük bir fark yok. (Ha, bu bonus olayında bildiğimin dışında bir konu varsa o ayrı)
mzanka wrote:Swerdlov wrote:mzanka wrote:Swerdlov wrote:527,832,516 Completed 21 Jun 2019 11:24 EDT 1h 27m 56s CINT 441154 $0.69
cilt bakımı saç bakımı zart zurt 50 bin tane soru. ara sıra sıkılıp kalktım barda oturdum. 1.5 saat sürmüşsinir bozucu.
+1![]()
Az kaldı bırakacaktım, ne uzun anketti yahu.
3 dolardan aşağı olmaması gereken anketlerden kuruşla para kazanıyoruz. Büyük adilik dönüyo valla.
Bu arada sinsi sinsi dış kulvardan gelip beni geçmen de gözümden kaçmadı zannetme hocam![]()
Uzun anketler en az 1 dolar olmalı. Bir de anket geliyor, diyelim 0, 40 dolar ortalama getirisi ve süresi 20-25 dakika yazıyor ama 45 dakikada ancak bitiyor. Gördüğüm sorunları forum sayfasına ve destek ekibine yazıyorum. Sayın Brian benden epey çekiyorYurtdışında yaşayanların bizim kazandığımızın 10 katı kazandığını pek çok yerde okudum, biz bu durumda ucuz işgücüyüz
İbn-i Haldun, boşuna '' Coğrafya kaderdir.'' dememiş.
Başta bana hiç anket gelmiyordu veya bir anket gelip sonra 1 hafta-10 gün ne anket ne tekliften bir şey çıkmıyordu ve isyankar isyankar takılıyordum sayfada, lakin sonradan yavaş yavaş ilerlemeye başladım. Hepimize bol şans
mzanka wrote:Swerdlov wrote:527,832,516 Completed 21 Jun 2019 11:24 EDT 1h 27m 56s CINT 441154 $0.69
cilt bakımı saç bakımı zart zurt 50 bin tane soru. ara sıra sıkılıp kalktım barda oturdum. 1.5 saat sürmüşsinir bozucu.
+1![]()
Az kaldı bırakacaktım, ne uzun anketti yahu.
Zeynep123 wrote:392,635,877 19 Jun 2019 10:20 EST Credit Offer Conversion #84569579 Complete - $0.0900
Otel anketi
392,635,676 19 Jun 2019 10:15 EST Credit Survey Conversion #84569396 Complete - $0.3100
Turkcell
mzanka wrote:Swerdlov wrote:mzanka wrote:ankettasksever wrote:legend84 wrote:525,906,676
14 Jun 2019 15:26
Completed Pollfish
Router
$0.18
(Seçim anketi)
14 Jun 2019 15:48 EST Credit Survey Conversion #84450897 Complete - $0.1800
+1
Pollfish - Seçim anketi benim 0, 07 dolardıYine ucuza gitti görüşlerim
![]()
Neyse, bu anket kıtlığında hiç yoktan iyidir diyip yeni anketler kovalamaya devam
Ya arkadaş bunlar ne biçim rakamlar ya. Tamam pollfish de hep böyle kısa ve ucuz oluyor ama sabah sabah moralim bozuldu gene. Meteliğe kurşun atıyoruz yeminle :/ aynı anket için hangi şirketin ne kadarını cukkalayacağı tamamen kendi insafına mı kalmış yani? 7 cente düşürmek demek anketin %60'ını falan yemek demek. Bi sendika dernek falan kurup baskı mı yapsak djfjsjd
Clixsense'i sevenler ve anketleri insafsızca kırpıp sırtımızdan malı götüren aracı şirketlerin ağzına kürekle vurmak isteyenler derneği
Seçim anketi herkese 0, 18 dolardan gelmiş, bana 0, 7 dolardan geldi. İnsaf yahuve ücret hesaba geçmedi. Başkasının 2,5 dolara çözdüğü anket bana 0, 30 dolar verir; milletin 1 dolara çözdüğü anket bana 0,13ten gelir. Kendimi sayfanın taşeron işçisi gibi hissediyorum
Marx daha ne zamandan görmüştü bugünleri. Adorno ve Horkheimer'ı da anmamak olmaz.
Kapitalist sömürü düzenine lanet olsunYaşasın emekçilerin haklı dayanışması
![]()
Hepimize kolay gelsin, bol şans.
mzanka wrote:ankettasksever wrote:legend84 wrote:525,906,676
14 Jun 2019 15:26
Completed Pollfish
Router
$0.18
(Seçim anketi)
14 Jun 2019 15:48 EST Credit Survey Conversion #84450897 Complete - $0.1800
+1
Pollfish - Seçim anketi benim 0, 07 dolardıYine ucuza gitti görüşlerim
![]()
Neyse, bu anket kıtlığında hiç yoktan iyidir diyip yeni anketler kovalamaya devam
Simpre wrote:Anketler neden herkese eşit gelmiyor?