Sat Aug 03, 2019 07:16 in Turkish
Onlarca bug'la karşılaşmanın ve alıştığımız ama artık olmayan linklerin yarattığı hayal kırıklığınının üstüne günlerce buraya da girememek tam bir saçmalıktı. Dün wannads'dan (ki hiçbir zaman ısınamadığım ortamdır kendisi) bir anket geldi ve %75'te şutladı. Bu kadar saçmalığın üstüne hiç şaşırmadım. Artık jungle da yok, linkedin taskı da bugün itibariyle bitti.
Clix'in satılması bana sadece tek bir sonuç gösteriyor şu an için: Zaten aracı şirketlerin cukkalaması yüzünden 2.50$ lık anketi 1 dolara 60 cente çözüyorduk. Güncellemeden 1 gün önce tam bu rakamlar konuşulmuştu burada. Şimdi satın alan şirketin, maliyeti amorti etmek için, üstüne bir de onların fiyatları kırpmasıyla karşılaşacağız diye tahmin ediyorum. Tabii şu saçmalıklar silsilesinin ortasında yeniden anket görmeye başlayabilirsek.
Zaten payoneer'in kaç bin ay sonra gelebileceği meçhul, sırf paramın üstüne çökemesinler diye kapatmıyorum hâlâ hesabımı.
Neyse arkadaşlar, iç karartmak istemem, yine de burada ve bunlara rağmen kazanacağız. Bol şans hepimize.