mrvtz wrote:27 October 2020 11:33:48 PST 16m OpinionWorld Router $0.58 (İnanç, ülke sorunları, beklentiler ) Çok keyifli bir anketti
+1 güzel anketti de umarım sabaha karşı evimi basmazlar

mrvtz wrote:Swerdlov wrote:1,622,971,165 Screened Out 15 October 2020 08:27:50 PST 12m 33644088 --
15 centlik alışveriş sitesi anketi. biberondan legoya kadar 4-5 çeşit ürün için 3 site hakkında sorular sordu ve sonra da %100'e gelince sorry çekti!! 15 centin bile üstüne yatıyorlar artık. 15 CENT![]()
bu ay henüz 1 dolara bile ulaşamadım. eylül başından beri belki 10 anketi sonuna kadar cevaplatıp parasını çaldı sefil pisliklerclix zamanında 1-2 anket çıkıyordu da çürük elma deyip geçiyorduk. haftalar sonra özür dileyip ücret ödedikleri dahi olmuştu. ama bunlar iyice huy haline getirdi. kuş kadar ücretlere anket çözmek ayrı, paranın gasp edilmesi ayrı sinir bozucu. ama asıl çıldırtan şey göz göre göre aptal yerine konmak. keşke bu ysense'in bir tr ofisi olsaydı; gider camlarını indirir sinirimi çıkartırdım
15 October 2020 18:01:26 PST 51m OpinionWorld Router $0.58 (Aynı soruları evirip çevirerek soran ve ciddi ölçüde dikkat yoklaması yapan çizgi dizi ve film anketi)
15 October 2020 19:04:37 PST 31m OpinionWorld Router $0.58 (Markalar ve Müşteri Hizmetleri)
OpinionWorld sayesinde arada bir anket çözüyorumyoksa anket nedir unutacağım. Diğer routerlar öyle sayfa süsü olsa gerek.
Ben de Peanut Labs'a çok doluyumaylardır engelimi kaldırmıyorlar. Öncesinde kaç anket ücretimin üstüne yattılar, belli değil. Az biraz ses çıkarınca, engeli bastılar.
Bu ay durgun. Umarım, önümüzdeki ay işler açılır
gisil wrote:bu ay kazanabilen var mı? tüm kurşunu geçen ay sıktılar galiba.
EceTimberlake wrote:en başta sorulan ''ateş öksürük nefes vs vs '' anketinde hangi şık secilmeli ?