3,807,185,046 Completed 18 May 2023 06:21:40 PST 9m YourSurveys 86109944 $0.49
ukrayna rusya savaşı
serkang wrote:LolaBunny89 wrote:Akp anketi geldi, sonuna kadar yaptım, yeşil ekran çıktı ve malesef ödülü vermedi. Dynata 0.58
trkmz wrote:LolaBunny89 wrote:Akp anketi geldi, sonuna kadar yaptım, yeşil ekran çıktı ve malesef ödülü vermedi. Dynata 0.58
Aynı şekilde... Ödeme yapmadı.
dialara wrote:aynı şekilde bana da yapmadı.
ysuser766021825 wrote:LolaBunny89 wrote:Akp anketi geldi, sonuna kadar yaptım, yeşil ekran çıktı ve malesef ödülü vermedi. Dynata 0.58
me too
Bana polifish üzerinden geldi ödeme yapmadı , anketle alakalı sanırım , boşa zaman kaybı. Bu ay da 3.56 dolar yapabildimen az 5 anket ise böyle ödeme yapmadı. Bizde bir sorun oldumu kullanıcıları anket erişim yasağı diye engelliyorlar. Peki bizim hakkımız ne olacak , bizi bu sahtekarlardan kim koruyacak ?
ojoooturkey wrote:Arkadaşlar oyunda enerjim bitti dünya enerjisi lazım diyo nasıl kazanıyoruz veya kaç saatte bir doluyor paylaşirmisiniz rica etsem
yarenb wrote:20.seviyeye gelince pendinge dustu ucreti. kendi yontemlerim olarak haritada 9.1 oynadim surekli. özellikle 3. seviyedeki kahramanları yükselttim. sonra 12.1 bölümü oynadim 4 enerjiye 1300 xp veriyor. biriken elmaslarla dünya enerjisi aldım 100 elmasa. çiftlik ve demirci ve bunların depolarını yükselttim çünkü lazım oluyor. bir de sanırım 10. seviyede görevler açılıyor orada xp görevi de oluyor kullanılabilir.
ojoooturkey wrote:Arkadaşlar ben oyunu indiremiyorum Google play yönlendirmesi gelmiyor siyah ekran kalıyor 2 gün içinde indiren oldu mu oyunu sorun bende mi lütfen biri yazsın rica ediyorum
Axolotll wrote:4/12/2023 4:53PM
Offers
Empires & Puzzles Level 20
(Credits in 7 days)
$35.00
tam 10 gün oldu belki rekor
level 20 de pedinge düştü