Please wait...
HomeForumPosts by nisagul

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by nisagul

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #219

Mon Aug 14, 2023 05:13 in Turkish

Sensiblee wrote:
YigitArk wrote: Dün para çekiminde bulundum herhangi bir şekilde kesinti yapmadan tutar hesabıma yattı 1317 TL .

Tebrikler. Güle güle harca.

ikilemde kaldık, bazı arkadaşlar kesinti oldu demişti

Payooner para çekimi » Post #11

Mon Aug 14, 2023 02:08 in Turkish

YigitArk wrote: Dün para çekiminde bulundum. Herhangi bir şekilde benden kesinti yapmadı.

Ysense kesinti yapmıyor zaten, payoneerle alakalı

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #32

Sat Aug 12, 2023 00:09 in Turkish

50 dolara ulaşmam az kaldı 50 dolarımı bekleteceğim. Türkiyeye özel ödeme yöntemi gelene kadar anket doldurmayı düşünmüyorum.

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #29

Thu Aug 10, 2023 15:46 in Turkish

Bu konu hariç paylaşım yapmayalım. Ysense görene kadar

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #24

Tue Aug 08, 2023 12:52 in Turkish

kekonali wrote: Arkadaşlar ysenseTeam bana ulaştı sorununuz nedir diye bende payonner sıkıntımızı söyleyip papara bitcoin amazontr gibi ödeme yöntemleri talep ettim beklemedeyim.

Teşekkürler. Bu konuyu sürekli gündemde tutalım. Başarabiliriz inşaallah

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #19

Tue Aug 08, 2023 03:49 in Turkish

50 dolar biriktirdim sayılır ama parayı bekleteceğim, Türklere yönelik ödeme sistemi çıkmadan parayı çekmeyeceğim ve anketleri de doldurmayacağım

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #10

Mon Aug 07, 2023 00:05 in Turkish

Kimseden ses çıkmıyor herkes halinden memnun galiba. Daha çok gündem oluşturmalıyız, ysense sesimizi duyana kadar

Payoneer hesap ücreti » Post #65

Tue Jul 25, 2023 00:20 in Turkish

forzafb1907 wrote: benden çekti en son geçen ay 25 usd aktarmıştım, 50 usd tamamlayıp hesaba atarım diye düşündüm fakat olan bakiyenin tamamını çekmiş geçmiş olsun. başka bir yöntem bulmak şart oldu. :oops:

Yazık emeklerimize, para çekimi yapmayın bekleyin, ysense sorunu çözene kadar anketleri çözmeyin

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #39

Tue Jul 18, 2023 11:50 in Turkish

Boşa tartışıyorsunuz, mağdur olan tüm Türkiye üyeleri. Ysenseyi şimdilik bıraktım, uygun bir ödeme yöntemi eklenene kadar.

Payoneer hesap ücreti » Post #63

Wed Jul 12, 2023 13:25 in Turkish

Ysense Türk üyelerine ödeme kanalı açıncaya kadar siteyi bırakma kararı aldım
Yaklaşık13 yıldır clixsense den beri üyeydim ilk defa ödeme alma sorunu yaşıyorum.
Farklı sitelerde ek gelir işine devam edeceğim

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #5

Wed Jul 05, 2023 08:59 in Turkish

Byeren94 wrote: Payoneer'den başka ödeme yöntemi olmayan kullanıcılar, Payoneer'in uyguladığı yüksek yıllık ücret yüzünden ödeme alamıyor. 52 dolar biriktirene kadar çok uğraşıyoruz. Ancak yıllık ücret ve kesintiler yüzünden kalan yalnızca 20 dolar. Onu da en az 50 dolar bakiye olmadığı için çekemiyoruz. Emeğimizin bu şekilde hiç olmaması için Papara ya da buna benzer yeni bir ödeme yöntemi talep ediyoruz. Yoksa emekleri hiç olmasın isteyen bizler Ysense kullanmayı bırakacağız. O zaman anketleri yaptıracak kimseyi bulamayacaksınız. Bu talebimiz ivedilikle dikkate alınmalı.

Aynen katılıyorum. Ysense Türk üyelerini kaybetmek istemiyorsa acilen Türk ödeme sistemine geçmeli yoksa farklı mecralarda uğraşacağız

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #1

Tue Jul 04, 2023 06:05 in Turkish

Türk kullanıcıları için uzun soluklu sorunsuz kullanabileceğimiz bu yöntem gelmezse binlerce Türk üye ödeme alamayacak. Ysense yetkililerinden acil çözüm bekliyoruz

Payoneer hesap ücreti » Post #56

Tue Jul 04, 2023 06:01 in Turkish

Türk ödeme yöntemi papara istiyoruz. Eğer mümkün değilse bitcoin veya amazon Türkiye kartı

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #9

Thu Jun 22, 2023 00:09 in Turkish

3. dünya ülkeleri gibi olduk hiçbir yerden para çekemez hale geldik. Paypal neden ülkemizde yok bunu kimse sorgulamıyor, bu konuda hükümete sesimizi duyuran yok. Hadi onu geçtik Ysense neden Türk kullanıcıları önemsemiyor. Neden alternatif ödeme kanalı sistemine eklemiyor bu kadar mı zor. Madem üyelerden para kazanıyor üyelerin sorunlarını da çözmesi gerekmez mi?

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #4

Wed Jun 21, 2023 07:05 in Turkish

Ysense yetkililerine nasıl ulaşabiliriz burdan konu açmak yeterli mi.
Eğer sadece Türkiyeye özgü bir ödeme yöntemi açabiliyorlarsa Papara on numara olur.
Küresel ödeme için yardımcı olacaksa, bitcoin en ideali

Anket paylaşımları » Post #3741

Sat Mar 25, 2023 01:26 in Turkish

Sonuç itibariyle anketlerden istikrarlı gelir elde etmek imkansız bir bakıyorsun 1 ayda 50 dolar kazandırıyor bir bakıyorsun 5 dolarlık anket bile yapamıyorsun. Bu tamamen piyasa ile alakalı ama artık anket sistemleri eskisi gibi olmayacak, gücünü kaybediyor, sosyal medya bu işi bitiriyor.
Artık çok şikayete gerek yok, gelirse yapacağız günlük kontrol edeceğiz sonuçta ek gelir amaçlı burdayız.
Eskiden kazandığımız o yüklü paralar hatıra olarak kalacak. Tıklamalı, gridli, taskslı günler yok artık. Aylık 100 dolarlı, 200 dolar kazandığımız günler yok artık...

Anket paylaşımları » Post #3474

Tue Jan 03, 2023 05:01 in Turkish

bir bir ileriyoruz yapacak birşey yok;

1/3/2023 4:58
Offers
Revenue Universe Notification [TR] [Intl]
+ $0.01
Expand
1/3/2023 3:17
Bonus
Daily Poll
+ $0.01
Expand
1/3/2023 2:53
Surveys
Cpx Research - Complete on 01/03/2023
+ $0.01
Expand
1/3/2023 2:53
Surveys
Mobile Web Android - Cpx Research - Complete
+ $1.07
Expand
1/3/2023 2:34
Offers
+ $0.01
Expand
1/3/2023 2:12
Offers
+ $0.01
Expand
1/3/2023 00:12
Offers
+ $0.01
Expand
1/3/2023 00:02
Bonus
Checklist Bonus 2023-01-02
+ $0.12

eski günlerine döner mi :( » Post #3

Mon Dec 12, 2022 00:53 in Turkish

Bir zamanlar dolara dolar demezdik aylık 160 dolar kazandığım ayları bilirim. Özellikle tasklar çok iyi kazandırırdı ama hepsi tarih oldu, anketlerin ucu belirsiz süreklilik arzetmiyor, bir ay oluyor 30 dolar bazeı aylar 10 dolar bile kazanılmıyor. reklama tıklama seçeneği azda olsa hareket sağlıyordu o da kalktı tamamen. yani anlayacağınız işler kesat

Anket paylaşımları » Post #3268

Thu Nov 03, 2022 08:54 in Turkish

0.01 lik anket nedir ya ! yoursurveyse yakıştıramadım. İnadına anketi doldurdum sonunda ödül yükselir sürpriz yapar mı diye. Ama 0.01 lik anket 8 dk sürdü. İyice şaşırtmaya devam ediyor....

Anket paylaşımları » Post #3225

Thu Oct 27, 2022 15:04 in Turkish

Çakma ve ucuzcu siteler yüzünden anketler büyük sitelere gelene kadar tuzla buz oluyor. Ya kota doluyor ya da anketin ücreti düşüyor. Ysense gibi siteler bu işe çözüm bulmalı. Anket sahibi sitelerle sadece burada anket yayınlamak için anlaşmalı. Yoksa bu iş cidden hiç iyiye gitmiyor. Ortalıkta zibil gibi irili ufaklı birçok site ve sponsor uygulama siteleri peydah oldu. Hepsinin derdi ucuz anket yaptırıp kendileri büyük para kazanmak
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 4, 2023 08:38:40 PST