FIRAT7 wrote:Dedigin herşeyi yaptım bundan sonra ki süreç ne olucak peki?Bekliyecekmiyiz kabul için yoksa başka yapmamız gereken birşey mi var ?turkeli1925 wrote:Yani sormak istedigim sey su; suanda 0.06'lik tasklerden saatte 1 dolar gibi bir para kazanilabiliyor. Harcanan zamana gore Kucuk bir meblag. Orada durum nedir?
A B C D E şeklinde gruplandirmalar var.
A seviyesinde isen ödeme alırken masraf kesilmiyor,kesintisiz alıyorsunuz paranı.
B ve C arasında görev sayisi ve kazanç arasında pek bir fark yok.
D seviyesinde günlük 3-4 USD kasabilirsin.
E iflas bayrağını çektiğinz seviyedir.
Ne kadar görevlerde titiz davranır bolca online kalır ve görev redetmessen seviyen A B C de kalır.
Kaldığını zamana ve görev akışına bağlı olarak kazanç saglarsin.miktar senin elinde.
16 saat online kal 10-20-30 USD kas mesela.
Çalıştıkça bağımlısı olacağınız über keyifli tatlı mi tatlı bir platformdur.
Dostum dedigin gibi yaptım herşeyi.Lower intermediate cıktı resmi yükledim daha sonra birkaç soru sordu ve cevapladım.Şu süreçte ne yapmam gerekiyor tasklara ulaşmak için ?
Edit : ha bunları yazan ben 2 aydır falan online olamadım doğru dürüst.is güç zaman darlığından D ye indim mesela.
Postu yazarken şevk geldi geri döneceğim artik.
simurgg wrote:Burak1914 wrote:Arkadaşlar payoneer e çekim talebi yolladım fakat hergün ankette geliyor bu kazandıklarımı da pendinge eklesem yine ilk istek yolladıgım gün gelir degil mi para payoneer e herhangi bir degişiklik olmuş çünkü ne kazanıyorsam pending e ekliyorum...
Istediğin kadar ekle istersen her centi ayrı ayrı ekle sırası günü değişmiyor
Son dakikaya kadar ekleyebildiginiz kadar ekleyin
nofearsports wrote:Elif1818 wrote:478,380,813 Screened Out 20 Dec 2018 10:15 EST 1m 28s Sample Cube 824470 $1.68
videodaki sesi dinlettirdi. videodaki sesin hangi hayvana ait olduğunu tıkladım attı anket. Görüntü aslan ses horoz. İnsan sinir oluyor
videoda ilk önce görüntüdeki gördüğünüz hayvanı soruyor aslan demeniz lazımdı sonrasında duydugunuz sesi soruyor ben tamamladım blendax anketiydi