Please wait...
HomeForumPosts by Burak1914

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Burak1914

ANKETLER » Post #3430

Thu May 30, 2019 08:40 in Turkish

Bugun bir ton anket geldi ama hepsinden attı malesef.

ANKETLER » Post #3328

Fri May 17, 2019 00:17 in Turkish

ankettasksever wrote: 17 May 2019 01:36 EST Credit Offer Conversion #83718675 Complete - $0.2100

(Bulut kullanımı, dijital reklamlar vs.)

Bu anketi bende yaptım tamamlandı dedi son anda hata verdi ödeme yapmadı.Ticket attım ama bu tarz şeyler oluyor tarzı bir mesaj attılar ödemeyi alamadım :((

ANKETLER » Post #3198

Tue May 07, 2019 01:05 in Turkish

Hakikaten şu aralar hiç anket gelmiyor cok enteresan...

Rainforest uye alımı » Post #15

Thu May 02, 2019 03:46 in Turkish

FIRAT7 wrote:
turkeli1925 wrote: Yani sormak istedigim sey su; suanda 0.06'lik tasklerden saatte 1 dolar gibi bir para kazanilabiliyor. Harcanan zamana gore Kucuk bir meblag. Orada durum nedir?

A B C D E şeklinde gruplandirmalar var.
A seviyesinde isen ödeme alırken masraf kesilmiyor,kesintisiz alıyorsunuz paranı.

B ve C arasında görev sayisi ve kazanç arasında pek bir fark yok.

D seviyesinde günlük 3-4 USD kasabilirsin.

E iflas bayrağını çektiğinz seviyedir.

Ne kadar görevlerde titiz davranır bolca online kalır ve görev redetmessen seviyen A B C de kalır.

Kaldığını zamana ve görev akışına bağlı olarak kazanç saglarsin.miktar senin elinde.

16 saat online kal 10-20-30 USD kas mesela.

Çalıştıkça bağımlısı olacağınız über keyifli tatlı mi tatlı bir platformdur.
Dostum dedigin gibi yaptım herşeyi.Lower intermediate cıktı resmi yükledim daha sonra birkaç soru sordu ve cevapladım.Şu süreçte ne yapmam gerekiyor tasklara ulaşmak için ?

Edit : ha bunları yazan ben 2 aydır falan online olamadım doğru dürüst.is güç zaman darlığından D ye indim mesela.
Postu yazarken şevk geldi geri döneceğim artik.
Dedigin herşeyi yaptım bundan sonra ki süreç ne olucak peki?Bekliyecekmiyiz kabul için yoksa başka yapmamız gereken birşey mi var ?

Yeni başlayanlar için Task Rehberi » Post #165

Sat Apr 06, 2019 01:10 in Turkish

Beyler selamlar.Help Us Find Linkedin/Glassdoor/Owler Websites görevlerinden hangileri sorunlu acaba?Çözdügüme eminim sorun olmadıgına fakat low accuracy dedi enteresan...

ANKETLER » Post #2717

Fri Apr 05, 2019 02:21 in Turkish

0.90 anketi %99'da personel bilgilerinden dolayı attı ...

Anket gelmiyor » Post #2

Fri Mar 29, 2019 06:17 in Turkish

Arada böyle zamanlar oluyor fakat aranın kapandığı zamanlarda oluyor sabredin.

ANKETLER » Post #2554

Thu Mar 28, 2019 23:20 in Turkish

Sabah sabah telefon anketi iyi geldi $1.51

Yaprak Dökümü » Post #5

Thu Mar 21, 2019 00:13 in Turkish

Bende profilimi tekrardan güncelleyim dedim üyeligimi incelemeye aldılar.Your surveys profile has been flagged for possible inaccurate or incomplete information and for that reason we need to verify a few things. The reason you are given the opportunity to complete surveys is because the researchers need your valuable input, and if you are not being honest your answers are not useful. Survey honesty is of paramount importance. NASIL GEÇİCEK BU DURUM ?

Referans sistemi hakkında » Post #2

Fri Feb 01, 2019 05:46 in Turkish

?

Referans sistemi hakkında » Post #1

Fri Feb 01, 2019 01:13 in Turkish

Arkadaşlar selamlar,
Referanslı linkimi yabancı forum sitelerinde paylaşıyorum mesela dün 80 kişi girip bakmış istatistiklere bakıyorum fakat bir kişi bile üye olmamış benim referans linkimle bunun sebebi nedir?80 kişi de bir kişi üye olmaz mı ?Aynı şeyi türk sitelerine yaptım günde cok az görüntüleme olmasına karşın cok fazla referans kazanmıştım...bunun sebebi nedir birisi yardımcı olabilir mi ?

ANKETLER » Post #527

Wed Dec 26, 2018 01:51 in Turkish

zcserdar wrote:
ubdontour wrote: Bugün noel. Bu hafta aktif anket gelmesini beklemeyin derim

hemfikirim

anketi bırakın geçen hafta payoneer e yolladıgım para istegi bile daha yanıtlanmadı hala bekliyorum

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1607

Wed Dec 26, 2018 00:38 in Turkish

simurgg wrote:
Burak1914 wrote: Payoneer e clixsense üzerinden geçen hafta perşembe veya çarşamba ödeme talebi gönderdim hala payoneer hesabına geçmedi ne zaman geçer acaba ?

O taraf christmas tatilinde gönderir se clix cumaya olmadı önümüzdeki haftaya sarkabilir

Bu tatil ne kadar sürüyor ki ?

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ » Post #1605

Tue Dec 25, 2018 22:38 in Turkish

Payoneer e clixsense üzerinden geçen hafta perşembe veya çarşamba ödeme talebi gönderdim hala payoneer hesabına geçmedi ne zaman geçer acaba ?

ANKETLER » Post #505

Mon Dec 24, 2018 05:50 in Turkish

Bugün çok sessiz

2 Ayda $51 yaptım.Yeniler için dekontlu tecrübeler » Post #70

Fri Dec 21, 2018 06:18 in Turkish

simurgg wrote:
Burak1914 wrote: Arkadaşlar payoneer e çekim talebi yolladım fakat hergün ankette geliyor bu kazandıklarımı da pendinge eklesem yine ilk istek yolladıgım gün gelir degil mi para payoneer e herhangi bir degişiklik olmuş çünkü ne kazanıyorsam pending e ekliyorum...

Istediğin kadar ekle istersen her centi ayrı ayrı ekle sırası günü değişmiyor

Son dakikaya kadar ekleyebildiginiz kadar ekleyin

Çok teşekkür ederim

2 Ayda $51 yaptım.Yeniler için dekontlu tecrübeler » Post #68

Fri Dec 21, 2018 00:23 in Turkish

Arkadaşlar payoneer e çekim talebi yolladım fakat hergün ankette geliyor bu kazandıklarımı da pendinge eklesem yine ilk istek yolladıgım gün gelir degil mi para payoneer e herhangi bir degişiklik olmuş çünkü ne kazanıyorsam pending e ekliyorum...

ANKETLER » Post #455

Thu Dec 20, 2018 07:30 in Turkish

nofearsports wrote:
Elif1818 wrote: 478,380,813 Screened Out 20 Dec 2018 10:15 EST 1m 28s Sample Cube 824470 $1.68
videodaki sesi dinlettirdi. videodaki sesin hangi hayvana ait olduğunu tıkladım attı anket. Görüntü aslan ses horoz. İnsan sinir oluyor

videoda ilk önce görüntüdeki gördüğünüz hayvanı soruyor aslan demeniz lazımdı sonrasında duydugunuz sesi soruyor ben tamamladım blendax anketiydi

Aynen aynı anketten iki tane farklı ücretli geldi 1inin ücretini aldım diğerini de tamamladım thank you dedi fakat ödeme yapılmadı bende ticket attım bugun baya bereketli geçti neredeyse 5 dolar kazandım

ANKETLER » Post #453

Thu Dec 20, 2018 07:22 in Turkish

20 Dec 2018 10:00:56 EST Completed $1.52
şampuan anketi

Payoneer Fiyatlandırma ve Ücretler » Post #5

Wed Dec 19, 2018 21:51 in Turkish

Clixsense'den payoneer e cashout yaptıgımızda misal veriyorum 52 doları yaptım pending e düştü ama 2-3 gün sonra payoneer e düşüyor ya o arada dolar kazanıyoruz hala o kazandıgımız dolarları da eklesek yatırıcakları gün aksar mı ?Yoksa hiçbirşey degişmez mi ? Yani gönderdigim dolar gidiyorken arada topladıklarımı da göndermek istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 04:28:04 PST