cagataytr wrote:tuna_b wrote:Tweets With Events, level etkili
bende niye görünmüyor
Son zamanlarda zaten task gelmiyor, gelenler de uzun süre kalmıyor. Geldiği an yakalamak gerekiyor o yüzden.
ankettasksever wrote:tuna_b wrote:Persona.ly'deki spy mystery 5 minutes teklifinden parasını alan oldu mu? %100 tamamladığım halde hesaba geçmedi.
18 Mar 2019 12:57 EST Credit Offer Conversion #82345735 Complete - $0.0500
personaly deki spy cevaplarını tuna hocam verdi. denemek istedim bende. sonunda at last step diyor ve facebook da sonucu paylaşmamı istiyor. bende face yok %100 tamamladım ama paylaşamadım. buna rağmen ücreti yattı.
tuna hoca face de paylaşmış olmasına rağmen yatmamış. cevaplar için kendisıne teşekkür ederim çünkü nette yok emeğiyle cevapları bulmuş. bu sebeple çok değerli.
cagataytr wrote:2$ anket geldi fakat ( tarayıcı hatasımı bilmiyorum , sayfa hata verdi ) anketi yapamadım.
Bu arada tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum , bu hatadan sonra kapatıp firefox açtım ve Aniden Cips anketi geldi ve yaptım , 0,63 lük ( kaç gündür herkes yazıyordu Cips Cips diye bende bana niye gelmiyor diyordum sanırım tarayıcıdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum çünkü geçenlerde de OpinionSurveys sayfasına giriş sayfasında da hata veriyordu )
Şu an itibariyle Clixcense de Chrome yi artık kullanmayı bırakıp Firefox kullanacağım , Gelen anketlerde bir değişiklik olacakmı.
ankettasksever wrote:tuna_b wrote:IYI_ wrote:Branded Research - 9550153
Reward $1.00
Status Screened Out içecek anketi geldi bitirmeme rağmen sonunda attı saçmalamaya başladılar
Bende de ödemeyi yapmadı. SS almıştım anketin son sayfasında, ticket attım bakalım ne olacak.
bana da aynısını yaptı. başta atsaydı iyiydi. ancak kaçan bizden değildir. yine anket gelir.
anket yok diyenler fazla yaptı. işler belli olmuyor. bakın rüzgar esti gitti yine.
eyetkinclixsens wrote:ankettasksever wrote:tasks yapmamış, taska mesafeli olanlar için paylaşıyorum. 0.06$ lık adres bulma tasksı sorunsuz devam ediyor. tasks yapmayı ihmal etmeyin. bugün şu ana kadar ki icraat.
09 Jan 2019 00:57 EST Credit Task 37× Tasks Complete - $2.2200
Taskın Nasıl yapıldığını da anlatabilir misin sana zahmet?
clix_38 wrote:tuna_b wrote:gksl-cnclr wrote:80,399,347 16 Dec 2018 13:52 EST Complete Wannads Offerwall (Bir anket doldurun) $0.2600 (Facebook anketi. Yesil speak up'dan cikti.)
Wannads'dan ilk defa anket tamamladım diye sevindim ancak ödeme hesabıma geçmedi, yani sevincim kursağımda kaldı
PureSpectrum - 125193
Reward $1.50
Status Completed
facebook anketi)))))
büyük baliği kaçırmışsın![]()