Please wait...
HomeForumPosts by Suber16

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Suber16

PAYOONER GELDİ ! » Post #264

Thu Oct 17, 2019 05:18 in Turkish

Ben parami kurtardim sadece 5dolarim kaldi o da bugun gecer. Hakaret etmedim hic bir sekilde hakareti olumlu bulmuyorum. Ancak yabanci forumlara turkce dilde yazdigim icin laf soylemis bana. Belki 10kere engellemek istemiste vazgecmis 10kere engellemek isteyecegine 1 kere turkce yazma dese anlariz bilmiyordum ben. Emekliye ayrilmali .

PAYOONER GELDİ ! » Post #258

Thu Oct 17, 2019 02:18 in Turkish

Komik gercekten kendisine onlarca hakaret edildigi halde dilimize mi takilmislar. Turkce forumda bakmadiklari icin bende onume gelenn her yere yorum yazdim dikkat ceksin diye ama hala ilgilenen yok. Kendi paralari yatti evet sorunlari cozuldu is bitti kapatabilir kilitlesin son 5dolarim skrile gecmesini bekliyorum sonrasinda zaten hesabi kapatacagim. Benim sorunum uyelerimin odemeleriydi .soz verdigi tarihleride neden aciklama yapmadi acaba? Aciklama yapmak yerine hata ariyorlar uyelerde. Yeni hesap acip her dilde yazacagim bundan sonra . Bakalim o zaman ne cevap verecekler.

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #143

Wed Oct 16, 2019 15:17 in Turkish

Aa harika baska forumlara turkce yazdim diye ikaz edildim bilmiyordum ben bu durumu hem onlarca yaziya geri donus yaomayin hem uyelerde hata arayin

payoneer banka hesabı doğrulama » Post #4

Wed Oct 16, 2019 08:40 in Turkish

Bende gondermistim gonderirsenz hesap onaylanir

PAYOONER GELDİ ! » Post #239

Tue Oct 15, 2019 13:34 in Turkish

Evet linkler geldi 3is gunu sonunda. Geriye 50dolar iken parasini atip 48dolar olarak payonere gecen magdurlar kaldi.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #278

Mon Oct 14, 2019 14:16 in Turkish

Payonerden cuma gnderdim bugun aldim parsmi

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #104

Mon Oct 14, 2019 14:14 in Turkish

Ayni birim gecmiyor benm bildigim siz skrill dolar acmaliydnz ama yinede sorun tabi

PAYOONER GELDİ ! » Post #213

Mon Oct 14, 2019 10:47 in Turkish

Bu 104 olan arkds 50 50 mi atmistin ? Hani ilk 50 atildida 48 gecti magdur oldu arkadaslar o yuzdenmi acaba diye soruyorum

PAYOONER GELDİ ! » Post #203

Mon Oct 14, 2019 08:27 in Turkish

Uyelerime hala baglanti linki iceren mail gelmedi cuma attilar bekliyoruz

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #274

Sat Oct 12, 2019 12:54 in Turkish

Post#269 by taokka » Today, 09:06

burdan skrille ordanda payoneree para gondermek icin ysensede en az kac dolar olmasi lazim arkadaslar?

56 olmasi lazim en az

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #273

Sat Oct 12, 2019 12:53 in Turkish

4Gunde gecer skrile skrildende payonere 1gunde gecer

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #268

Sat Oct 12, 2019 05:42 in Turkish

Skrilden direk bankaya cekmeyin diyede soyledik kac defa ornek verdik ama dinlenmeyince boyle oluyor.

Skrill Ödemeleri Başladı » Post #267

Sat Oct 12, 2019 05:37 in Turkish

Hic kimse dogru duzgun okumadigi icin yazilanlari yanlis yapip patliyorlsr skrill dolar hesabi acip payoneer euro ginderip bankaya cekim talimati verdim tek tek yaptim hic sorun cikmadi garantici olun skrill hesaba para ginderip onaylatin zaten depozito iceride kaliyor ucmuyor skrille ysense ayni olacak diye 100kere yazdik kimse ikumamis sonra vah tuh

PAYOONER GELDİ ! » Post #160

Sat Oct 12, 2019 02:41 in Turkish

Banka hesabi incelemedeyse ya gireken bir seyi yanlis yapmissinzdir yada sizden kimlik fotodu ister mail gindermislerdir maile bakin varsa ne isterlerse gonderdin yoksa mail hic birsekilde yeni payoner acin

PAYOONER GELDİ ! » Post #152

Fri Oct 11, 2019 14:41 in Turkish

Ben kendim skrille cektim 60tl kesildi ama cektim kafam rahat skrill skntili derken bizi skrile sukretmeyi ogrettiler yeminle

PAYOONER GELDİ ! » Post #151

Fri Oct 11, 2019 14:38 in Turkish

Hesaptan dusuyor ama link e postasi gelmedi 2 3 is gunu dedikleri icin beklemeye karat verdik suan muhtemelen 2 3 gun icinden gelecek mail

PAYOONER GELDİ ! » Post #143

Fri Oct 11, 2019 14:24 in Turkish

Kimseden cevap yok mu payinerden odeme istedik direk sifre girdik parayi kesti ama ne bagkanti maili geldi ne para geldi ?

Para Geldiii! (Kesintiler Hakkında Bilgi) » Post #31

Fri Oct 11, 2019 12:43 in Turkish

Ysense yada payoneer sifresidir ilk ysense deneyin olmazsa payoneerin sifresini deneyin

PAYOONER GELDİ ! » Post #132

Fri Oct 11, 2019 12:17 in Turkish

Arkadaslar onayli payoner hesabi olan uyem bugun cekim istedi basti iki kere bakiyeden dusuldu ama gelen giden yok mail yok hani eski hesaplar icin once maille link gemesi lazm diye biliyorum ama biz basar basmaz dustu para ama payonere gelmedi boyle olan var mi ? Baska hesapta bastik direk gecti 47dolar ama yeni acilan payoner hesabina gecmedi para geri doner heralde

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #97

Fri Oct 11, 2019 02:06 in Turkish

Butun odeme yontemlerinde hemen hemen ister buda bir banka hesabi sonucta
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 09:23:01 PST