İndirdim oynadım maile filan gelmedi sıkıntı olur mu
karbonatfurkan wrote:da 50 lveli hızlı aldımasliisik0 wrote:karbonatfurkan wrote:asliisik0 wrote:karbonatfurkan wrote:serkang wrote:kk1907 wrote:serkang wrote:Arkadaşlar bu ysense offer bölümündeki oyunlar ödeme yapıyormu ? Deneyen arkadaşlar ödeme aldılarsa yazsınlar lütfen.
King of avalon birkaç arkadaşa yapmıştı ama bana yapmadı. Destek bölümüne mail ile ekran görüntüsü yolladım 2 haftayı geçti ona rağmen gelmedi. Normalde bu tarz tekliflere bulaşmazdım daha öncede ödemesi yapılmayan arkadaşlar olmuştu. Ysense offer altında diye güvenip yaptım ama adgem e bağlıymış.
Teşekkürler bende adgemde ki görevi tamamlamıştım o zaman bizde ödeme yapmaz.
Kanka şimdi ben 60 kıl görevi bitirdim 120 liğide almistim ama adgem sadece 1 teklif yapabilirsiniz diye mail attı.Ben başka cihazdan 0 dan 120 ligi yapsam yatırırlar mi parayı?
Cihazı sıfırladıktan sonra tekrardan yapabilirsin o oyundan 3 teklif bitirdim aynı cihazla sıfırlayarak
Peki farklı farklı maillerde mi yaptınız?
aynı maille olacağını sanmam ama ben farklı mail adresi kullandım her seferinde
Çok teşekkür ederim sağolun[/quote
Ben de huuge caainoyu 5 kusur dolardan 101 level yaptım ödeme aldım hemen ödeme yaptılar. yaklaşık 1 ay sürd
Thelastair wrote:squirrel1483 wrote:1,214,277,990 Screened Out 25 March 2020 03:20:03 PST 15m CINT 47644660 GARANTİ BBVA ANKETİ TAMAMLATIP ÜCRETİNİ ÖDEMEDEN ATTI
Sorry Not every survey can be a winner, but keep trying!
Enpara anketi sonuna kadar tamamlattı sonrada attı , üstelik bildirimle gelen bir anket bu yazık ,wanads'a söyleniyoruz 50 centlik gösterdiği yerde 18-20 cent veriyor diye ama en azından veriyor.