kk1907 wrote:eslemhilal14 wrote:1443849 Registered/Bearer Shares Check
$0.07 bu task kolay gıbı ama numaraları aratacağımız yer neresidir acaba ?
Instructions bölümünde. Yalnız o task problemli galiba quizdeki numaraları sitede aratınca sonuç bulunamadı yazıyor. Farklı tarayıcıyla da denedim aynısı oldu.
moneymakingways wrote:moneymakingways wrote:....
Eğer Euro-Dolar çevrimlerinde çok fazla kırpmıyorlarsa Skrill'den Payoneer'e çekmek makul bir yöntem gibi.
Skrill'den gönderdiğim para: 515 dolar
Payoneer elime geçen para: 443.61 euro =~ 488 dolar
Kayıp: 27 dolar veya paranın %5.24'ü
Payoneer'den bankaya gönderirken de ufak da olsa bir kur kaybı var.
Yüksek miktar göndermek isteyen arkadaşlar için yukarıdaki rakamları paylaştım.
Kymn437 wrote:gönderemezsin .Skrill hesabım euro. Payoneere dolar olarak gonderebilmek için ne yapmaliyim?
atakizm wrote:koinim üzerinden nasıl alacağız anlatabilirmsiniz . koinimde skrill ile coin alımı yok. skrillde de coin alırsak . o coinleri başka bir yere gönderebilecekmiyiz onu anlayamadım .skrill e neden olumsuz bakılmış anlayamadım. en sevdiğim olay yani coin ile çekmem mümkün parayı ben koinim ve skrill üstünden litecoin olarak çekmeyi düşünüyorum
alfabeta wrote:trkmz wrote:öncelikle geçmiş olsun .. skrill işin yolunu bulmuş bu şekilde soyuyor insanları zaten rezil bir yöntemdi iyice rezil oldu .. bende çekim yapamıyorum 35 euro istiyor çekim için ..Skrill hesabımda daha önceden birikmiş olan yaklaşık 400 Euro parayı Banka hesabıma aktardım.
Bugün mail hesabıma gelen yazıda "Vermiş olduğunuz banka hesap bilgilerinin hatalı olması nedeniyle paranız Skrill hesabına geri iade edilmiştir" diye bir yazıyla karşılaştım.
İlk kafamdaki soru: Daha öncede bankadan Skrill hesabından çekim yapabilmişken nasıl olur da, hesap ödemesi geri döner diye. Önceden Skrill'den Banka hesabı çekiminde hiçbir sıkıntı olmamıştı.
Asıl beni şoka uğratan, Skrill'e giriş yapmak istediğimde karşılaştığım sonuç oldu.
Önce internette Skrill sitesine giriş yapamadım. Siz de de öyle mi? (Çünkü İnternetten şu an Skrill'e Firefox, Safari, Chrome hiçbirinden giriş yapamıyorum.)
Sonrasında ise, Skrill'in mobil cep uygulamasından giriş yapabildim. Sonuç yıkıcı oldu benim için.
Çünkü Skrill'den yapmış olduğum Banka transferi, Banka hesabımdan geri dönmüş ve yaklaşık 200 Euro eksik. Bu nasıl oluyor? Aklım almadı.
Yani, 200 Euro uçmuş görünüyor. ?
skrill pişmanlıktır ..elektronik soygun
yatahaze wrote:parayı çektikte istenilen rakamı çekebilmemiz kaldıAna forumda isyan başladı.Haklı olarak hala bir gün belirleyememek tam anlamıyla iş bilmezlik.Ayrıca yeni sistemde istediğiniz rakamı değilde sadece belirlenen rakamları çekebiliyorsunuz.Böyle 2-3 kere işlem ücreti ödemek zorundasınız.
mgla wrote:merhaba arkadaşlar, siteye üye olalı 4 gün oldu. Ancak bir sorunum var. Her ne zaman bir anket gelse, veya bulsam(bildirim geldiği anda tıklamama rağmen) ''Bu anket yeterli sayıda kullanıcıya ulaştı'' veya ilk anket sorusunu cevaplamama rağmen ''iyi bir eşleşme değilsiniz'' diyerek beni anketten atıyor. Çözümü nedir? Teşekkürler.