Please wait...
HomeForumPosts by haklenda

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by haklenda

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4124

Wed Sep 12, 2018 15:19 in Ex-Yugoslavia

Mod edit:
Wrong topic.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4117

Wed Sep 12, 2018 07:38 in Ex-Yugoslavia

Pozz, je li neko radio ovaj?

1301171 Can You Confirm These Addresses Using Your Web Search Skills? $0.17

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4105

Sun Sep 09, 2018 11:48 in Ex-Yugoslavia

1298933 Style Similarities In Text $0.63 :thumbup:

Kviz se trazi 3/6 samo, lagano se moze odrzavati 80% otprilike. Dobijes glavni tekst i jos dva, treba odabrati koji je slicniji po stilu ovom prvom. Submit 8-9 minuta max.

Max 46+1

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4090

Tue Sep 04, 2018 08:37 in Ex-Yugoslavia

Spee88 wrote: Ljudovi zna li neko ulaze li Verify Whether The Person Still Works At The Given Company At Giv... zadaci u GA?

Ne ulaze.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4074

Sat Sep 01, 2018 06:46 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav za strogu moderatorku. :mrgreen:

Ne vidim valjan razlog za ovakav ofanzivan post upucen meni. Napisao sam samo da je job unfair da upozorim ostale, iznio kratku kritiku upucenu nefer poslovima (valjda je ovo forum) i to je sve. Ako sam kritikovao to sto ne postoji uvid u greske kviz pitanja, ne znaci da ne znam da je ukinuto i da sam neinformisan vec da smatram to nekorektnim (opet kazem, valjda je ovo forum). To sto sam napisao 2 komentara na glavnom forumu na temi koja je predvidjena za takve komentare i gdje ostali pisu slicno nema bas nikakve veze sa ovim podforumom i ne znam cemu spominjanje toga. Nikoga ovdje nisam vrijedjao niti mi pada na pamet raditi takvo nesto, zelim i da se javno zahvalim kolegama koje su mi pomogle bez i da sam trazio pomoc. To oko gubljenja levela, poslusao sam savjete ali je bilo kasno, greske su ranije napravljene itd. to nije uopste bitno sada.

Uglavnom, ne bih dalje na ovu temu jer joj ovdje nije mjesto, odgovorio sam samo zato sto sam direktno prozvan bez ikakvog razloga. Pozdrav i sretan rad. :thumbup:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4071

Sat Sep 01, 2018 05:22 in Ex-Yugoslavia

Svi ulaze u GA. Ovaj prvi je nefer 100%. Nema sanse da sam dobio 5/10 samo na kvizu, ne preporucujem ga nikako a ne usudim se ni ove Find Official Websites raditi. Padnes na kvizu i nema nikakvog dokaza, ne mozes se zaliti, nista... :evil:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4069

Fri Aug 31, 2018 16:19 in Ex-Yugoslavia

1295926 Help Us Find Linkedin/Glassdoor/Owler Websites - B $0.08 205

Siguran da sam uradio sve kako treba dobijem 5/10 samo, nefer kviz. :evil:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1489

Sat Aug 25, 2018 02:26 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Ne znam sta da ti kazem, nista ni slicno nisam ni videla ni cula. :(
Ako je neko od kolega iz Bosne povlacio na racun bolje da oni komentarisu onda, za ovo nemam objasnjenje nikakvo. Jedino mogu da pitam, da li si odabrabrao dobro koja je zemlja u pitanju (sto cenim da jesi)?
Dodatno, postoji razlika izmedju bank transfer i bank wire. Ovo drugo nikako, ne znam iznose, ali to je uvek znatno vece i to nije standard, ima dodatne i vece fee, ali ni za to nisam cule da ide i do trocifrenog fee.
Nesto je ovde cudno, to mi je poenta. :)

Sredio sam uglavnom nacin za isplatu, to je najbitnije :D
Hvala na odgovorima! :thumbup:

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1487

Fri Aug 24, 2018 03:09 in Ex-Yugoslavia

Sredio sam Skrill racun, tamo cu isplatiti. A evo dokaza za Payoneer:

Screenshot by Lightshot

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1483

Thu Aug 23, 2018 08:52 in Ex-Yugoslavia

eufrat wrote: Pitanje za kolege koji povlace novac sa Payoneera direktno na bankovni racun, da li ste potpisivali izjavu o prilivu sredstava? Imam otvoren racun u Intezi.

haklenda, u Srbiji funkcionise direktno sa Payoneera na devizni racun. Ne znam kako stoje stvari sa Bosnom, ali, trebalo bi da i kod vas funkcionise.

Pise mi na Payoneer da je minimum za spustanje na racun 1000 dolara :roll:

Ici cu preko SKrilla.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1481

Wed Aug 22, 2018 09:41 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima. Moze li se u BiH spustati novac sa Skrilla na racun u banci i koristi li neko Payoneer isti sistem, da bude povezano sa bankom a ne preko njihove kartice. Imam racun u Intesi San Paolo.

PITANJA I SAVJETI » Post #457

Tue Aug 21, 2018 04:19 in Ex-Yugoslavia

Mirakrs wrote:
haklenda wrote: Pozdrav svima, novi sam ovdje. :D

Meni pise da nema dostupnog posla nakon sto sam uradio kviz :/

Btw. Ne znam da li trebam ovdje pitati ali zelio bih zamoliti vas iskusnije da mi napisete par poslova koji se cesto pojavljuju i koje radite pa da na njih obratim paznju. Level 2 sam trenutno pa sam malo pogubljen sa ovih 100+ poslova, slabo naletim na nesto sto mi dobro lezi.

Unaprijed hvala i svima sretan rad!

Prvo, dobrodosao!

Nekada se koristila Auto-refresh ekstenzija kada posle kviza izbaci da nema dostupnog posla. Sada, zvanicnio je zabranjena, ali mozes ukljuciti jedan do dva zadatka kako ne bi opterecivao server. NA taj nacin "hvatas" poneki zadatak.

Moj ti je savet da polako radis sigurnije zadatke, da "ucis" kako se koji radi i da polako ubacas nove. Najcesca greska je da kad levelujes krenes na sve moguce zadatke i onda brzo padnes na lvl1, pa se posle malo teze vratis. Evo mogu ti nabrojati neke zadatke koji su, po mom misljenju, dobri za ucvrscivanje procenta, a pojavljuju se svakodnevno:
-Clothing Categorization Task
-Duplicate Fashion Product Identification Task
-Document Recognition And Translations (Cf Redesign)
-Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadership/Biographies Page
-Transcribe Information From A Receipt
-Find The Quantity And Price For Items

Naravno, imas i drugih laganih zadatka koji se ne pojavljuju bas svakodnevno, ali ovi su nekako osnova za dobar pocetak! Srecno u taskovanju!
Hvala puno, sretno nam svima! :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3996

Tue Aug 21, 2018 03:35 in Ex-Yugoslavia

1275289 Extract Amazon Sales Rank For Paperback/Hardcover Books

100% kviz i 2 naredna taska, veoma lagan.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3991

Mon Aug 20, 2018 14:11 in Ex-Yugoslavia

koki1983 wrote:
haklenda wrote: [10X Bonus] Record English Audio 6

Ima XX slicnih poslova i svi imaju bas visok rating ali meni kad otvorim onu stranicu iz uputa samo izbaci da se logujem, registrovao sam se i prijavio ali nista ne detektuje, samo mi opet izbaci zahtjev sa prijavu. Radi li neko ovo?

1291809 [10X Bonus] Record English Audio 21,ovaj je ok,ali SAMO ako izgovaraš engleski/američki onako solidno barem-da te se razumije tamo u USA.

...-dobiješ npr. temu ''Agent za nekretnine'',onda trebaš postaviti svoje pitanje vezanu uz temu npr''general/opčenito'',i snimiš se kako to izgovaraš...npr. ''Kolika je cijena ove nekretnine/kuće u mom/tom i tom komšiluku''. onda saved to/svoje snimljeno pitanje, pa komp.tvoj glas ispiše kako je on tebe razumio,e onda to edituješ/ispraviš točno onako kako si se snimio i submitiraš.

-...cijena mala,ali svaki posao se pregledava i nakon par dana T.A. zaista isplati obečani puni iznos bonusa-meni 7 puta za 7 taskova na ovom ID-u.

...-zvuči malo teško,ali nije,nema kviza,ALI napominjem opet-svaki task se pregledava,a dalje svatko zna i odlučuje za sebe.Tako da sam više sklon mišljenju kolegice Spee88-bolje sigurno,pa na dulje staze.

L.p.
Hvala na odgovoru, preskocit cu ga za sada :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3988

Mon Aug 20, 2018 09:42 in Ex-Yugoslavia

1294612 Find The Url For Car's Detail Page

Surveys, Offers, Video, Games » Post #562

Mon Aug 20, 2018 09:11 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
haklenda wrote: Hvala lijepo na kvalitetnom odgovoru. :)

Jos isprobavam neke stvari, novi sam... a doci ce na red i ovi Offersi pa cu i sam da iznesem licno iskustvo ovdje. :D

Nema na cemu. :)

Vidim po datumu registracije da je bilo skoro, a napisao si da si lvl 2 u drugoj temi.
Cestitke na brzom sticanju lvl-a. :)
Budi pazljiv sa expelled, to moze da te kosta gubljenja lvl-a, cak i ako zadovoljavas uslove za isti. Ako si u nedoumici da li da kliknes submit, ili pitaj kolege ovde kakvo im je iskustvo sa tim taskom ili TA ili samo klikni 'Give up'. 'Give up' dugme nema nikakve penale i ne utice na tvoj nalog.
Preporuka nas 'matoraca' je do 1.000 taskova jos i pazljivije i polako i strpljivo nego nego u periodu dobijanja lvl-a.

P.S.
Izvinjenje svima za off topic s moje strane.

Bio sam i lvl 3 ali mi opade GA, pocetnicko zalijetanje na sve moguce poslove. :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3986

Mon Aug 20, 2018 09:05 in Ex-Yugoslavia

Spee88 wrote: Pazi se tog zadatka, zaobidji ga, neki su flagovani na njemu.

Hvala na savjetu. A ovi ostali tipa: [10X Bonus] Judge The Sentiment Of Content 42 ?

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3984

Mon Aug 20, 2018 08:49 in Ex-Yugoslavia

[10X Bonus] Record English Audio 6

Ima XX slicnih poslova i svi imaju bas visok rating ali meni kad otvorim onu stranicu iz uputa samo izbaci da se logujem, registrovao sam se i prijavio ali nista ne detektuje, samo mi opet izbaci zahtjev sa prijavu. Radi li neko ovo?

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3983

Mon Aug 20, 2018 07:21 in Ex-Yugoslavia

Evo izbacen je novi ID, prosao kviz sa 100%

1294559 Extract One Number. Easy.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #3977

Mon Aug 20, 2018 05:58 in Ex-Yugoslavia

Haralampije wrote:
haklenda wrote: Radio sam ja, na jednom sam odradio 8 komada i onda su me expell, dosta je subjektivno ocjenjivanje ali je placanje jako dobro. Na drugom ID nisam prosao kviz.

Samo jedna dobronamerna sugestija,pošto si nov, nemoj uskakati na sve taskove koje ne poznaješ jer u početku te lako vrate na level 0 zbog mnogo expelled,bar do 1000 taskova drzi se računa,priznanica,clothinga itd.
Koji god task ti nije jasan stisni give up,pametnije je. ;)
Hvala na savjetu :D

Ma jasne su meni upute ali cesto naletim na, po mom misljenju, nepravedne ocjene. I inace mi se ne svidja ovaj sistem kod kviza, izbaci ti expelled bez ikakvog objasnjenja.

1294551Extract One Number. Easy. Prelagan zadatak, odradim 5 kviz pitanja sto posto tacno izbaci mi 0/5. Nema sanse da sam pogrijesio...
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 16:17:24 PST