Please wait...
HomeForumPosts by ibrh

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ibrh

ödemeyi nasıl alıcaz » Post #4

Fri Sep 15, 2023 06:51 in Turkish

ySense yetkilileri Türk kullanıcılar ile ilgilenmeyi bıraktılar. Payoneer'den para transferi konusunda ortaya çıkan bir sorunu aylarca çözmediler. doğru düzgün ilgilenmediler ve cevap bile yazmadılar. sadece Markupday isimli bir admin yardımcı olmaya çalıştı ama o da sorunu çözemedi ve sonrasında cevap bile vermedi. sizin anlayacağınız Türk üyelere değer vermiyorlar.
bunun en büyük sebebi ise Türk üyelerin çok küçük kazançlara tamah etmeleridir. ySense kazancımızın 30 dolarını bizden alan Payoneer şirketine hiçbir yaptırım uygulamıyor. onu boş ver, birçok üyesi olan ySense'ye çok az üyenin sesi çıkıyor. millet oyundan 3-5 dolar kazanma derdinde. oyun başlıkları açılıyor devamlı. 40-50 centlik anketlere tamah ediyorlar. ulan zaten senin tam 1,5- 2 aylık kazancını elinden alıyorlar ama sen hala sesini çıkarmıyorsun.

YSENSE YARDIM » Post #427

Fri Sep 15, 2023 06:50 in Turkish

ySense yetkilileri Türk kullanıcılar ile ilgilenmeyi bıraktılar. Payoneer'den para transferi konusunda ortaya çıkan bir sorunu aylarca çözmediler. doğru düzgün ilgilenmediler ve cevap bile yazmadılar. sadece Markupday isimli bir admin yardımcı olmaya çalıştı ama o da sorunu çözemedi ve sonrasında cevap bile vermedi. sizin anlayacağınız Türk üyelere değer vermiyorlar.
bunun en büyük sebebi ise Türk üyelerin çok küçük kazançlara tamah etmeleridir. ySense kazancımızın 30 dolarını bizden alan Payoneer şirketine hiçbir yaptırım uygulamıyor. onu boş ver, birçok üyesi olan ySense'ye çok az üyenin sesi çıkıyor. millet oyundan 3-5 dolar kazanma derdinde. oyun başlıkları açılıyor devamlı. 40-50 centlik anketlere tamah ediyorlar. ulan zaten senin tam 1,5- 2 aylık kazancını elinden alıyorlar ama sen hala sesini çıkarmıyorsun.

Payoneer hesap ücreti » Post #85

Tue Sep 05, 2023 14:37 in Turkish

Bir yıl dolunca ne yapacaksın. Senden de kesecek

Payoneer hesap ücreti » Post #81

Tue Sep 05, 2023 05:01 in Turkish

benjamin122333 wrote: yani ne diyeceğim bunlara bilemiyorum 23 dolar vardı kesmiş hepsini. üstünü tamamlayıp öyle silecektim hesabı şimdi gerek kalmadı. saol ysense yapacağın işi...

burada birkaç arkadaş hesap ücreti kesilmedi, kesilmiyor diyerek forumdaki üyeleri etkiledi maalesef. birçok kişi hala anket çözmeye ya da oyun bitirmeye çalışıyor. boşuna çabalıyoruz. 30 dolar çok para. zaten zar zor kazanılıyor.

amazon hediye kartı » Post #2

Mon Aug 28, 2023 09:22 in Turkish

welovegamesss wrote: selamün aleyküm arkadaşlar biliyosunuz payoner 30 dolar çekiyor ondan amazon hediye kartı alıp paraya çevirmenin yolu var mıdır?

Bilen varsa yeşillendirsin lütfen

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #234

Tue Aug 22, 2023 02:01 in Turkish

Sensiblee wrote: Az önce payoneer' den 52$ ilk ödememi aldım. İlk defa payoneer' den ödeme alacaklar için söylüyorum, benden 30$ gibi bir kesinti yapılmadı. Lütfen doğru bilgi verelim forumda, yanlış yönlendirmeyin kimseyi.

Bir yılı doldurmuş olan hesaplardan kesinti oluyor

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #229

Sun Aug 20, 2023 03:20 in Turkish

kekonali wrote:
noyan01 wrote: yeni hesap eski hesap, bir yıl oldu olmadı, tamamı çeviri hatası ya da kim çeviriden ne anlarsa, kafa karışıklığının sebebi bu, iki ay önce hesap açanlardan dahi o ücret kesildi.

payoneri başka mecralarda da kullanan insanlar var onların da bilgisi bu yönde.

denemesi bedava diyeceğim de bedava değil :lol: :lol: :lol:

kim varmış 2 ay içinde hesap açıp 30 doları kesilen kardeş göster bakalım

Sen kesinti olmadığına inanıyorsan devam et. Kimse sana birşeyler ispatlamak zorunda değil. Burada sadece uyarı yapılıyor.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #226

Fri Aug 18, 2023 07:20 in Turkish

Payoneer haricinde başka ödeme yöntemi getirilmeli. 30 dolar çok para. 30 dolar için aylarca uğraşanlar var

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #222

Thu Aug 17, 2023 10:00 in Turkish

Parayı payoneere gönderirsen kesintisi oluyor 30 dolar

Payooner para çekimi » Post #15

Wed Aug 16, 2023 06:30 in Turkish

kekonali wrote: Payoneer i daha nisan ayında actım ilk para çekimimi de o zaman yaptım 30 dolar kesilmez değil mi?

Kesme ihtimali olabilir.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #217

Mon Aug 14, 2023 01:35 in Turkish

YigitArk wrote: Dün para çekiminde bulundum herhangi bir şekilde kesinti yapmadan tutar hesabıma yattı 1317 TL .

Keserler kardeş keserler. Ya 1 yıl dolmamistir ya da bir dahaki sefere mutlaka keser

Payooner para çekimi » Post #9

Mon Aug 14, 2023 01:33 in Turkish

YigitArk wrote: Dün para çekiminde bulundum. Herhangi bir şekilde benden kesinti yapmadı.

Para payoneer hesabına düşünce kesiyor. En kötü ihtimalle bir dahaki sefere mutlaka keser

Amazontr is a payment method.Amazontr ödeme » Post #3

Fri Aug 11, 2023 06:11 in Turkish

Ben ve 2 kişi daha anket çözmeyi bıraktık. Yeni ödeme yöntemi gelene kadar çözmeyeceğiz

Anket paylaşımları » Post #3909

Fri Aug 11, 2023 06:09 in Turkish

Anket çözmenin bir anlamı kalmadı. Payoneer hesap ücreti 30 dolar alıyor

Moderatör buraya » Post #1

Fri Aug 11, 2023 01:14 in Turkish

Sevgili moderatör,
Payoneer hesap ücreti ile ilgili olarak yönetime herhangi bir bildirimde bulundunuz mu? Malûm bu konuda büyük sıkıntı var. Paramızı alamıyoruz. 30 dolar hesap ücreti çok geliyor. Girişimde bulunmanızı rica ederim.

Papara Ödeme Yöntemi İstiyoruz » Post #30

Fri Aug 11, 2023 01:10 in Turkish

Hâlâ daha anket paylaşanlar var. Arkadaşlar birlik olmalıyız. Şu anda 100 dolar param var hesapta. Göndersem 30 doları havaya gidecek. 30 dolar için aylarca uğraşıyorum. Herkes bu başlığa bu konuya yoğunlaşmalı

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #214

Thu Aug 10, 2023 08:28 in Turkish

djmaviyansima wrote: Payoneer'den para çekecek olanlar dikkat etsin. Bir ya da 2 yıl boyunca kullanılmayan hesaplar a para gelince 25 USD kesinti oluyor.

Arkadaş yanlış anlamışsın. Hesabı ister kullanın ister kullanmayın para kesiliyor. Benim aktif olarak kullandığım hesaptan para kesildi. Yeni ödeme yöntemi istediğiniz başlıklar var. Siz de tepkinizi dile getirin lütfen

Payoneer hesap ücreti » Post #66

Tue Jul 25, 2023 02:13 in Turkish

benim parayı da çekmiş. 30 USD gitti çöpe.

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #42

Fri Jul 21, 2023 06:03 in Turkish

gkey001 wrote: Dolaylı yoldan paparadan çekilebiliyor

nasıl oluyor açıklayabilir misiniz ?

Payoneer hesap ücreti » Post #52

Mon Jun 26, 2023 21:36 in Turkish

Benden de kesmiş 30 dolar
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 11:11:49 PST