Hvala na odgovoru.
Znači ovako, ovdje na Clixsensu kliknem na Offers tab, pa nakon toga na Trialpay, kao da gledam koje imaju offers danas za napraviti, na toj stranici se nalazi u desnom čošku link - Support, kad kliknem na njega otvori mi se mala stranica sa svim offerima koje sam gledala i riješila/ne riješila,i pored svake od njih piše Contact support, kad kliknem na taj link da ih kontaktiram - link koji se otvori mi se neće učitati,tj.stalno se učitava i ne mogu nastaviti dalje. Tamo me traži ili da se loginam sa fb, ili da upišem ime i prezime i mail adresu (na koju mi budu ,pretpostavljam , poslali link sa ticket ID, na kojem bi valjda vidla status ticketa), i ispod toga mi iskače ono - nisam robot

. I ta stanica se stalno loada i neda mi da nastavim dalje. Probala sam ručno zaustaviti loadanje i upisati podatke,al kad ih submitam da nastavim dalje piše mi invalid request i neda mi dalje. Ne kužim jel to samo nešto kod mene (možda me sabotiraju namjerno hahahaha), ili im je to trenutno u kvaru. Kako da sada to riješim,da pričekam par dana da se to sredi ili?
S njima dosad nisam imala problema ,za razliku od persona.ly, njihove offere više ne želim raditi jer mi uredno ne priznaju kad neku app instaliram na mob i onda im pošaljem ticket sa screenshotovima, i svejedno odbace i napišu da je nešto sa IP adresom,ili da to nije stranica od njihove offer.
Čitajući forume ovdje uglavnom i odustajem od tih offera,samo budem taskala i đe đe koja survey koju uhvatim i to je to..,trudim se za lvl 1,nadam se da bude i to uskoro postignuto
Hvala na pomoći