Please wait...
HomeForumPosts by Ruknettin

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Ruknettin

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #243

Sat Oct 28, 2023 15:33 in Turkish

kekonali wrote: Steam artık dolar üzerinden ödeme alacak bu bizim işimize yarar mı hiç olmazsa dolar kartlarına talep artar

Kartın geçerli olduğu ülkeler listesine Türkiye'nin eklenmesi lazım. Steam'in dolar bazlı ödemeye geçmesiyle birlikte listeye Türkiye de eklenirse, fazla kişinin işine yarayacak olmasa da bir alternatif olur en azından.

ödemeyi nasıl alıcaz » Post #2

Mon Sep 11, 2023 16:33 in Turkish

Ne yazık ki öyle. Amazon.com.tr'nin getirilmesini umut ediyorduk bir ara ama ufukta görünmüyor.

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #46

Sat Jul 22, 2023 07:18 in Turkish

Axolotll wrote: dolaylı olarak benim bildiğim şekil steam cüzdanına para çekme

1 - en az 5 dolar yüklenmiş 15 gün banı olmayan steam guardlı aktif Türk TL hesabınız olmalı ( bu durum değişebilir yabancı hesaptan itemi satış yapabileceğimiz siteye aktarabiliriz araştırılması lazım)
2 - vpn ile yeni bir steam hesabı oluşturacaksınız avrupa ülkeleri olursa daha iyi olur çektiğimizde euro olarak çekebiliyoruz ( ilk seferde vpn kulanabilrisiniz daha sonra kullanmazsanızda bakiye yüklenebiliyor)
3 - yüklediğimiz euro steam hesabından (15 gün sonra aktif olacak) item satın alıyoruz aldığımız itemleri diğer Tl steam hesabına gönderiyoruz
4 - çeşitli item satabileceğimiz yerler var site adı paylaşmıyorum BY....... diye buradan sorunsuz bir şekilde item satabiliyorsunuz ve paranızı papara üzerinden banka hesabınıza aktarabilirsiniz

Çok uğraş verici bir durum isteyen bu şekil parasını çıkarabilir kar zarar konusuna değinmiyorum biraz araştırmanız gerekiyor

İçinde bulunduğumuz vaziyete bakın. Cent cent kazanılan üç kuruş parayı alabilmek için, kara para aklar gibi yöntemler denemek durumunda bırakılıyoruz.

Payoneer hesap ücreti » Post #44

Wed Jun 21, 2023 03:50 in Turkish

ibrh wrote: amazon Tr ya da başka bir ödeme kanalı istiyoruz. acilll

Konuyla ilgili bir başlık açtım. Yeni Ödeme Yöntemi Talebi

Yeni Ödeme Yöntemi Talebi » Post #1

Wed Jun 21, 2023 03:48 in Turkish

Bildiğiniz gibi, Türkiye kullanıcıları için düzgün bir şekilde kullanılabilen tek ödeme yöntemi Payoneer. Payoneer'a sadece bu siteden ödeme alan kullanıcıların en az 52$ biriktirmelerinin gerekmesi, kazançların eskiye nazaran oldukça düşmesiyle birlikte Payoneer kullanımını zorlaştırmış, kullanıcıları bezdirir hale gelmişti.

Son yaşanan gelişmeyle, Payoneer'ın yıllık 2000 doların altında işlem yapan kullanıcılardan 29,95$ hesap ücreti alacağını bildirmesiyle, artık Payoneer kullanılması pratikte anlamsız hale geldi. (Konuyla ilgili detaylar)

Bu şartlarda Türkiye için yeni bir ödeme yöntemi sunulmasının gerekliliği kaçınılmaz görünüyor. Ysense'in zaten bazı ülkelerde anlaşması olmasından, komisyonsuz olarak 5-10$ gibi ödemeler alınabilmesinden ve kullanılmasının pratikliğinden ötürü Amazon TR oldukça makul bir çözüm bana kalırsa.

Siz de konuyla ilgili görüşlerinizi yazar, varsa farklı ödeme yöntemleri önerilerinizi sunarsanız belki sesimizi duyurur, Ysense’in girişimde bulunmasını sağlayabiliriz.

Payooner bakiyem 0 yine de hesap ücreti öder miyim » Post #4

Mon Jun 19, 2023 17:52 in Turkish

Forum admininin diğer başlıkta verdiği bilgiye göre, hesabınızda para olmasa bile eksiye düşecekmiş ve bu durum 2024 hazirandan itibaren geçerliymiş.

Payoneer hesap ücreti » Post #32

Mon Jun 19, 2023 17:47 in Turkish

moneymakingways wrote:
yarenb wrote: Şimdi payooner hesabını kapatmamız mı gerekiyor? Yoksa hesaptan işlem yapmazsak bir ödeme talep etmiyorlar mı?

Maalesef haberler kötü ve doğru.
18 haziran 2023'ten itibaren geçerli olmak üzere, 1 sene boyunca toplam 2000 doların altında ödeme alan "hesaplardan" yıllık ücret (29.95 dolar) kesilecek. Her ülke için geçerli olmasa da şimdilik bizim ülkemiz için geçerli.

İyi haber şu ki 18 haziran 2024'e kadar bu kesintiyi hesaplarımızda görmeyeceğiz. Ve evet, payoneer hesabınızı hiç kullanmasanız bile 1 sene sonra (-) bakiyeyi göreceksiniz.

Sitedeki kazançlar eskisi gibi olsaydı, bu rakam çok göze batmazdı ama mevcut durumda birçok kullanıcı için can sıkıcı.

Teşekkürler bilgilendirme için.

Amazon TR ya da başka bir ödeme yöntemiyle ilgili gelişme, girişim var mı acaba? Aksi takdirde, bu şartlarda pek fazla Türkiye kullanıcısı kalmaz herhalde sitede.

Payoneer hesap ücreti » Post #21

Fri May 26, 2023 19:46 in Turkish

Önceden açılan benzer konular, bu ücretin sadece kart kullananlarda geçerli olduğuna bağlanmıştı her seferinde. Kartsız, sadece hesabı kullananlara da yansıyacaksa işimiz yaş. En azından Amazon TR eklense artık.

Hesabım kısıtlandı anketlere erişemiyorum » Post #15

Fri May 05, 2023 21:44 in Turkish

Hesabın kısıtlandığı nasıl anlaşılıyor? Uyarı mı çıkıyor, anket sayfasında hiç anket mi olmuyor vs?

Amazon kart » Post #2

Sat Mar 04, 2023 20:32 in Turkish

Amazon kartları Amazon.com.tr'de kullanılmıyor.

Opinionworld 0.35 » Post #4

Thu Jan 12, 2023 03:52 in Turkish

ibrh wrote:
Ruknettin wrote:
ibrh wrote: Benim üyelikte Opinionworld 0.35'ti ve bugün Opinionworld 0.58'e dönüştü. 035 olup da 0.58'e dönüşen var mı başka?

Benimki de değişmiş.

ben mesaj atmıştım belki ondandır dedim ama değilmiş demek ki :|

Belki mesajınız sayesinde bizimkiler de değişmiştir; epey küçük bir ihtimal.

Opinionworld 0.35 » Post #2

Wed Jan 11, 2023 16:04 in Turkish

ibrh wrote: Benim üyelikte Opinionworld 0.35'ti ve bugün Opinionworld 0.58'e dönüştü. 035 olup da 0.58'e dönüşen var mı başka?

Benimki de değişmiş.

Anket paylaşımları » Post #3397

Thu Dec 08, 2022 10:43 in Turkish

3,407,587,440 Completed 8 December 2022 07:47:15 PST 14m OpinionWorld Router $0.35

Çalışma hayatı

Anket paylaşımları » Post #3395

Thu Dec 08, 2022 06:22 in Turkish

ibrh wrote:
Ruknettin wrote: 3,407,179,165 Completed 8 December 2022 05:33:00 PST 12m OpinionWorld Router $0.35

İçecek

OpinionWorld Router bana 0.58 yerine 0.35 ödemeye devam ediyor...
bazı üyelerde 0,35 de yok. tamamen kaldırıldı

Kapanacağı yazılıyordu, ufak ufak gidiyor herhalde.

Anket paylaşımları » Post #3393

Thu Dec 08, 2022 05:47 in Turkish

3,407,179,165 Completed 8 December 2022 05:33:00 PST 12m OpinionWorld Router $0.35

İçecek

OpinionWorld Router bana 0.58 yerine 0.35 ödemeye devam ediyor...

Peanut Labs Router & Offers » Post #1

Wed Dec 07, 2022 18:24 in Turkish

Peanut Labs'ın anasayfadaki router'ı ile Offers sayfasındaki anketler aynı mı oluyor her zaman, ikisini de kontrol etmeye gerek var mı?

Amazon.com.tr Hediye Kartı? » Post #12

Wed Dec 07, 2022 18:17 in Turkish

crafter wrote: amazon.com.tr seceneği çok çok iyi olur bu konuda talep bildirebilinecek bir yer varsa bildirelim.

amazon.com.tr hediye kartı seçeneği olmalı.

Diğer üyelerin meseleye ilgilerini görmek için anket oluşturulabilir belki. Payoneer çekim limitinin düşürülmesinde etkili oldu anket.

Anket paylaşımları » Post #3387

Mon Dec 05, 2022 15:54 in Turkish

OpinionWorld Router $0.58 olarak paylaşılıyor. Bende 0.35. Yeni üye olduğum için mi acaba, değişiyor mu zamanla?

Amazon.com.tr Hediye Kartı? » Post #10

Mon Dec 05, 2022 12:50 in Turkish

Amazon.com.tr seçeneği gelsin de isteyen onu kullanır, istemeyen diğer ödeme sistemlerini kullanmaya devam eder.

Payoneer para çekimi » Post #21

Mon Dec 05, 2022 12:50 in Turkish

Payoneer ödeme sayfasına, Payoneer'dan banka hesabına çekimin minimum 50$ olduğuna ilişkin bir uyarı koyulsa güzel olur.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 10:02:29 PST