Please wait...
HomeForumPosts by milanmilanovic

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by milanmilanovic

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4880

Wed Dec 05, 2018 01:38 in Ex-Yugoslavia

1327505 Decide If Audio And Text Are Identical. lvl1
Lagan i slabo placen ;)

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4865

Mon Dec 03, 2018 06:35 in Ex-Yugoslavia

1326607 Dcp-Pilot-02-12-2018

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1520

Fri Nov 30, 2018 09:32 in Ex-Yugoslavia

Legle pare :) , Cekao sam 5 dana sa CS na Skrill da prebace (nesto sitno skinuli-mislim 1% kao sto su i najavili), onda sa Skrill-a na banku jos nekih 2-3 dana (skinuli oko 6 $), sada uredno trosim sa bankovne kartice :D ( posto je leglo u evrima a Skrill je poslao dolare, i tu malo zakacila banka sa kursevima....plus evre da prebaci u dinare...sve u svemu nije puno strasno i dobro dodje po neki dinar sa CS) Pozdrav i hvala na pomoci oko transfera.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4756

Fri Nov 23, 2018 10:23 in Ex-Yugoslavia

1323869 Duplicate Fashion Product Identification Task

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4660

Thu Nov 15, 2018 02:06 in Ex-Yugoslavia

1321834 Duplicate Fashion Product Identification Task lvl 3

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4602

Fri Nov 09, 2018 08:18 in Ex-Yugoslavia

eufrat wrote: ja ne vidim taj task, vec je nestao ili ?

Nestao, ja uspeo kviz + 1 task i sklonise ga.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1508

Sun Nov 04, 2018 12:35 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
milanmilanovic wrote: Pozdrav svima. Jedno pitanje koje je mozda vec postavljanoali ga nisam nasao... Imteresuje me kojije najbolji nacin za prebacivanje novca sa clixsense na bankovni racun u Srbiji? ( banka Unicredit ) Imam nesto novca na CS i hteo bih da to podignem. Ranije sam podizao sa Payza ali trenutno ta opcija ne postoji vec samo skrill i payoneer.... Sta je bolje od dva ponudjena i kako to uopste obaviti? Hvala za bilo kakvu pomoc...
p.s. koji je najmanji iznos koji mogu prebaciti na bankovni racun sa gore pomenutih procesora?

Evo link sto se tice minimuma za povlacenje, ima tabela na dnu:

When and how will I get paid (Cashout)?(Cashout)#pq

Sto se tice povlacenja novca, sta je bolje od ta dva, to je individualna odluka i zavisi od preferencija, nekom odgovara vise Payoneer zbog kartice, neko hoce novac na racun, nekom vise odgovara fee u % kao Skrill, nekom fiksni fee.

Ne znam koliko novca imas i ne pitam :) , to je samo tvoja stvar, ali pazi da ti razni fee ne 'pojedu' novac u vidu isplativosti povlacenja.
U svakom slucaju, sto se vise novca povlaci to je bolje, manje se oseti fee, a ima ih nekoliko, CS -> platni procesor, platni procesor -> lokalna banka, bancin fee za obradu/prijem novca.

dodatak:

Izvinjavam se sto nisam sankcionisala na vreme kada si postovao prethodni put, nedolicno i neprimereno ponasanje od strane Spee88.
Na zalost izgleda da sam suvise blag i tolerantan mod, sto je u poslednje vreme pocelo da se zloupotrebljava, i sada ce tome doci kraj, sva takva ponasanja ce biti eliminisana sa foruma.
Agresivni i/ili bezobrazni i/ili nevaspitani i/ili jeftini i prostacki clanovi su se malo 'pomamili' i 'pogubili' dokle mogu da teraju.
U njenom slucaju, ona je sklona da pise namerno provocirajuce postove degradiranja clanova i onda ukoliko neko odreaguje da nastavi sa svadjom i dvolicnoscu kako 'ne zna o cemu se radi' i da nabedi na clana koji je odreagovao da je do njega.

milanmilanovic wrote: Pozdrav svima, desilo mi se da su mi oduzeli level ( sa 3. me spustili na 2.) i ako imam tačnost 86,8% a nisam dobio ni jedan flag. Zašto se to događa? Dali još neko ima isti problem?

Spee88 wrote: Dali je umro 1989. od srčanog udara.

Na ovom forumu nema mesta za tako nedolicno i podmuklo ponasanje, kao ni za jeftin namesnko provokatorski humor!
Mi ne docekujemo nove clanove na taj nacin!


P.S.
Auuuuuu ruma45, al' sam spooraaa, :D

Hvala i tebi, mislio sam na minimalno povlacenje sa skrill-a ili to nema veze koja je cifra u pitanju? Hteo bih da vas pohvalim na brzom odgovoru i na pomoci koju pruzate novim, neiskusnim korisnicima a sto se tice negativnih komentara, to govori o ljudima koji ih pisu. Hvala jos jednom. Pozdrav.

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1507

Sun Nov 04, 2018 12:28 in Ex-Yugoslavia

Hvala na drugarskom, iscrpnom odgovoru. Pokusacu da prerbacim po tvojim koracima pa javljam kako sam prosao. Imam otvoren Skrill i ukucao sam IBAN i SWIFT, samo da dodam i neki licni dokument da povezem i valjda je to to. Pozdrav pa se vidimo za koji dan. :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1503

Sun Nov 04, 2018 09:57 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima. Jedno pitanje koje je mozda vec postavljanoali ga nisam nasao... Imteresuje me kojije najbolji nacin za prebacivanje novca sa clixsense na bankovni racun u Srbiji? ( banka Unicredit ) Imam nesto novca na CS i hteo bih da to podignem. Ranije sam podizao sa Payza ali trenutno ta opcija ne postoji vec samo skrill i payoneer.... Sta je bolje od dva ponudjena i kako to uopste obaviti? Hvala za bilo kakvu pomoc...
p.s. koji je najmanji iznos koji mogu prebaciti na bankovni racun sa gore pomenutih procesora?

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #537

Mon Apr 16, 2018 04:11 in Ex-Yugoslavia

Pozdrav svima, desilo mi se da su mi oduzeli level ( sa 3. me spustili na 2.) i ako imam tačnost 86,8% a nisam dobio ni jedan flag. Zašto se to događa? Dali još neko ima isti problem?

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1367

Tue Jan 09, 2018 04:36 in Ex-Yugoslavia

Hvala na brzim odgovorima! :D Koje je rešenje najbolje za Srbiju,što se isplata tiče(tj. gde naplaćuju najmanju proviziju?)

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1366

Tue Jan 09, 2018 04:36 in Ex-Yugoslavia

Hvala na dobrodošlici.Dali postoji za Srbiju neki drugi način podizanja novca sem Payza-posrednik-Paypal-banka?Na ovaj način kidaju sa provizijama...

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1362

Mon Jan 08, 2018 01:13 in Ex-Yugoslavia

Ljudi dali neko podiže novac preko Payza u Srbiji?Tražim po netu bar neku informaciju ali je sve od pre neke godine...nema ničeg svežijeg.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 10, 2023 02:06:13 PST