Lagan i slabo placen
incomehomejob wrote:milanmilanovic wrote:Pozdrav svima. Jedno pitanje koje je mozda vec postavljanoali ga nisam nasao... Imteresuje me kojije najbolji nacin za prebacivanje novca sa clixsense na bankovni racun u Srbiji? ( banka Unicredit ) Imam nesto novca na CS i hteo bih da to podignem. Ranije sam podizao sa Payza ali trenutno ta opcija ne postoji vec samo skrill i payoneer.... Sta je bolje od dva ponudjena i kako to uopste obaviti? Hvala za bilo kakvu pomoc...
p.s. koji je najmanji iznos koji mogu prebaciti na bankovni racun sa gore pomenutih procesora?
Evo link sto se tice minimuma za povlacenje, ima tabela na dnu:
When and how will I get paid (Cashout)?(Cashout)#pq
Sto se tice povlacenja novca, sta je bolje od ta dva, to je individualna odluka i zavisi od preferencija, nekom odgovara vise Payoneer zbog kartice, neko hoce novac na racun, nekom vise odgovara fee u % kao Skrill, nekom fiksni fee.
Ne znam koliko novca imas i ne pitam, to je samo tvoja stvar, ali pazi da ti razni fee ne 'pojedu' novac u vidu isplativosti povlacenja.
U svakom slucaju, sto se vise novca povlaci to je bolje, manje se oseti fee, a ima ih nekoliko, CS -> platni procesor, platni procesor -> lokalna banka, bancin fee za obradu/prijem novca.
dodatak:
Izvinjavam se sto nisam sankcionisala na vreme kada si postovao prethodni put, nedolicno i neprimereno ponasanje od strane Spee88.
Na zalost izgleda da sam suvise blag i tolerantan mod, sto je u poslednje vreme pocelo da se zloupotrebljava, i sada ce tome doci kraj, sva takva ponasanja ce biti eliminisana sa foruma.
Agresivni i/ili bezobrazni i/ili nevaspitani i/ili jeftini i prostacki clanovi su se malo 'pomamili' i 'pogubili' dokle mogu da teraju.
U njenom slucaju, ona je sklona da pise namerno provocirajuce postove degradiranja clanova i onda ukoliko neko odreaguje da nastavi sa svadjom i dvolicnoscu kako 'ne zna o cemu se radi' i da nabedi na clana koji je odreagovao da je do njega.
milanmilanovic wrote:Pozdrav svima, desilo mi se da su mi oduzeli level ( sa 3. me spustili na 2.) i ako imam tačnost 86,8% a nisam dobio ni jedan flag. Zašto se to događa? Dali još neko ima isti problem?
Spee88 wrote:Dali je umro 1989. od srčanog udara.
Na ovom forumu nema mesta za tako nedolicno i podmuklo ponasanje, kao ni za jeftin namesnko provokatorski humor!
Mi ne docekujemo nove clanove na taj nacin!
P.S.
Auuuuuu ruma45, al' sam spooraaa,