Please wait...
HomeForumPosts by mkblgzl

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by mkblgzl

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #108

Wed Oct 16, 2019 13:48 in Turkish

airtm kullanıyor musun güvenilir mi?

Payoneer & Skrill Güncelleme » Post #129

Thu Oct 10, 2019 01:29 in Turkish

Dün gezinirken Payoneer gördüm ve sevindim şimdi baktığımda geri gitmiş :? Geri gel artık sabırsızlandık ;) Bir güncelleme ile gelecek umarım.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #76

Sun Oct 06, 2019 03:02 in Turkish

Sürekli para çekmiyorum biriktiriyorum çünkü masraflı oluyor şuan çekmek için 30 küsüre yakın bir kesinti yapıyor çekim ekranında döviz dönüşümü hariç herhalde. 5.5 eur ücret sabit zaten paramı bir çekeyim kapattırıp yeni açayım o zaman mantıklısı bu bide onaylattım mı tamam olur o zaman. Teşekkür ederim.

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #68

Sat Oct 05, 2019 03:35 in Turkish

FIRAT7 wrote: İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.

Alıcı hesaplar altında adımıza açılmış fakat işletim hakkı Payoneerde olan USD-Sterlin ve Euro hesaplarını bulabiliriz. Bize lazım olan EURO hesabı.

Euro hesabına tıklıyoruz. Resimde görüldüğü üzere hesaba ait İBAN-SWİFT kodu ve Banka adına ulaşabiliyoruz. Ya bunları bir yere not alırsınız yada sayfa açık kalır, ki bu bilgileri Skrill e girmemiz gerekiyor.

Skrill hesabına geçiyoruz.. PARA ÇEK sekmesine tıklıyoruz. Buradan Banka Hesabı Ekle butonuna tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor.

Ülke seçeneğini Almanya(Germany) olarak seçiyoruz.
Almanya’yı seçtiğimizde iki form seçeneği çıkıyor karşımıza. Swift alanına Payoneer’deki EUR hesabı altında BIC değerinin karşılığını yazmamız gerekiyor. Wirecard Bank’ın Swift kodu WIREDEMM. IBAN değeri için de BIC’ın altındaki IBAN numarasını yazarak hesap ekleme işlemini tamamlıyoruz.

Skill hesabımız USD ise minimum 56 USD bulunması gerekiyor. Skrill parayı euro olarak gönderecektir. Ancak gonderim ücreti USD hesaplarda 6.10 Usd euro hesaplarda 5 Euro'dur.

Sabah 11 e kadar skrillden yaptığımız çekimler büyük olasılıkla aynı gün akşam Payoneer hesabımıza geçmiş oluyor.

Payoneer'den bankaya çekimlerde bakiyenin minimum 50 Usd yada 40 Euro olması gerekiyor. O yüzden fazla masraf vermemek adına transferlerinizi Skrill'de minimum 45 Euro Yada 56 Usd bakiyeniz varsa yapınız.

Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.

Umarım anlaşılır olmuştur.
Öncelikle eline aklına sağlık hocam yıllardır yaşadığım skrill sorunu belki bu mantıklı çözümle hallolacak bilen bilir skrill sıkıntılı bir sistem belki gördüğüm en sıkıntılısı ben zamanında TRY olarak açtım hesabı pişmanım kimlik doğrulaması yok güvenmiyorum biraz skrill e şimdi yerel parayla çekim yaptırmıyor artık yani mağdur etti gene hocam bu yöntem sizce TRY hesap içinde mantıklı mı ? yoksa yeni hesap mı önerirsin ve Hesap doğrulaması tam mantığı nedir? kimlik dışında neler kabul olur yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürler

SKRİLL Bakiyesini PAYONEER'e Aktarma » Post #66

Sat Oct 05, 2019 03:34 in Turkish

hocam öncelikle eline aklına sağlık kaç yıllık sıkıntımı mantıklı bir şekilde anlattın skrill bilen bilir çok sıkıntı bir sistem
Benim sorum zamanında TRY olarak açtım hesabı şimdi diyor ki yerel hesapla çekim yok diyor ve bu yöntem TRY hesap içinde mantıklı olur mu? kendime başka mı hesap açayım? yardımcı olursan sevinirim şimdiden çok teşekkürler.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #999

Sun Jul 08, 2018 03:08 in Turkish

Merhaba ben tecrübeli arkadaşlardan bilgi ve öneri istiyorum. Yakında ödeme isteyeceğim hangi yöntem şuan iyi az kesme ve sorunsuz banka hesabına aktarma gibi yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #928

Mon Jan 22, 2018 05:30 in Turkish

Merhaba ilk sorum 10 dolara ulaştığımda ödememi hangi yöntemle almamı tavsiye edersiniz bana Payoneer iyi gibi geldi ama emin değilim şuan Payoneer aktif 10 dolarda ne kadar kesinti olur banka hesabıma ne kadar kalır. birde son girdiğimde Türk Lirası aktif değildi Payoneer da. Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 1, 2023 08:04:47 PST