star_30 wrote:ssi surveys 0.38$(ne anketi unuttum genel fikirlerimizi soruyor)
fsurvey long 0,79$(ispanyolca yemek anketi daha önce davetle de gelmişti şimdiki pending e attı)
DAVETlemi geldi bunlar, yoksa router mı var
fsurvey long 0,79$(ispanyolca yemek anketi daha önce davetle de gelmişti şimdiki pending e attı)
DAVETlemi geldi bunlar, yoksa router mı var
router ikiside
Nerede bu routerler herkeste mevcut mu
basar150 wrote:Ysense geçiş olmadan herşey kontrol edilmeliydi. Bu sorumsuzluk ve profesyonel olmayan bir tutum.
Ödeme yöntemi gibi çok ciddi bir sorun var ve bazı ülkeler için para çekme yöntemi yok.
Sahte sitelerden ne farkı var bana biri açıklayabilir mi??
Para için çalışıyorsunuz, site kazanıyor ama siz paranızı alamıyorsunuz. AMAÇ NEDİR?
Kullanıcıların mağduriyetini en hızlı şekilde gidermeliler, sürprizlerden bahsediyorlardı, gerçekten sürpriz oldu.
Söylenecek hiçbir şey yok. Paramı çekene kadar çalışmayı düşünmüyorum, şuan başkalarına para kazandıran vaktimi boşa harcayan bir sistemden farkı yok.
penquin55 wrote:payoneer geldi mi diye her gün bakıyorum gelmediği için de kesinlikle hiçbir şeye katılmadan siteden ayrılıyorum. payoneer gelmediği sürece sitede hiçbir görevi yapmama kararı aldım. 19dolarım var hesapta dursun önemli değil ama alamayacağım ödül için yalandan anket filan yapamam. size de önerim yapmamanız
Thelastair wrote:Bahoho wrote:daha fazla uğraşmamak için 5 euro amazon.de gift kartı aldım 2 günde geldi. Eğer burdan gelire nakit ihtiyacınız yoksa değerlendirilebilir indirimlerden ürün alıp satabilirsiniz de. Ya da ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Ben artık kolay kolay geri gelmem sanırım bir sürü kötü yanı varken zamanımı harcamak çok mantıklı gelmiyor artık.
Amazon.de gift kartı sadece 1 adet 5 euro mu alınabiliyor ? payoneer gelmeyecek gibi bari ıvır zıvır alalım ..
mzanka wrote:Offers'ta tek işe yarayan Wannads. Orada da ücretler biraz daha artmalı, yarım saat oluyor genellikle anketler ve bu süreye bence en en az 0, 50 olmalı.
Diğer offersler ise bomboşÜye olalı 3 ay oldu bugün . Peanut Labs'tan şimdiye dek anket gelmedi, bir de ana sayfada karşıma çıkıyor, süs niyetine
Persona ayda yılda bir ya çıkar ya çıkmaz. Persona'dan 0,07 lik anket ücreti bile günlerdir yatmadı. Böyle bir rakam için bekletmeye gerek var mı?
Yurdışında yaşayanların anket başına aldıkları ücretleri sözlük sayfalarından okudum, bizimkinin kat be kat üzerinde. Türkiye için ücret iyileştirmeleri olsa çok çok güzel olur![]()
Belki sesimizi duyarlar da dikkate alırlar diye yazıyorum.
Hepimize bol şans
legend84 wrote:COMPLETED AT 2019-04-17 12:36:33 OFFER Survey Opportunity CLIXCENTS (0.34)
WOULD BE CREDITED AT 2019-06-01 12:36:33
(Atıştırmalık Anketi)