koki1983 wrote:NAKON TOČNO 40 DANA VRATILI MI LEVEL 3 - ALELUJA
![]()
![]()
![]()
...Kako smo svi i mislili-čim se dashboard update-ao,sve se vratilo u normalu,napokon.
Ma tooooooooo

$0.14,1lvl,lagan
muhameddr95 wrote:koki1983 wrote:N123M wrote:1326941 Look For A Person With A Specific Title, On A Company's Leadershi...
$0.03
Koki, evo ti ga novi! Naravno i svima ostalimaPozz
Jao...sretan ko mala beba..sa lv.1&2 sam sve šta se dalo pozavršavao..ostalo mi još 30tak do MAX. Doc.recognition and transalation...več se zabrinuh što ću da radim i da li ću uopče da radim tako-čekajući da izleti neki posao satima bleječi u laptop,to nema smisla...ajde super vjesti za novi ID,makar nisam stigao(sramota) do MAX. na prošlom ID-u(stao na 500 i sitno,a MAX. bio 550 reče kolegica Steffbat)
...e sad samo nek je fer kao i svi prošli ID-i (1.nefer korekcija svakih 100 taskova,znači 99% je ok),i nek je MAX. isti ili još veči od ovog zadnjeg
......javite kako ide,na poslu sam gulim nočnu pa ne mogu da taskiram,ugl.ako je kviz ok onda je i cijeli posao,iz prijašnjih iskustava.
Puno hvala za odlične vijesti N123...imam što da radim sad idučih barem mjesec-dva,ovisi kako će da bude aktivan naravno.
L.p.. svima iz nočne smjene ekipo.
Ja sam za sada na 100%; tako da bi trebao biti fer
Pozdrav nocnoj smjeni!
bassbass12 wrote:Hvala za podršku , ali biće teško... juče zbog drugi obaveza nisam radio veći deo dana , zato su me stigli i prestigli ukrajinci....danas opet neću raditi popodne i veče....
a nedelja je tako lepo počela
TamaraRakovic wrote:Harakiki wrote:TamaraRakovic wrote:Harakiki wrote:Mislim da ovo ni onaj koji je pravio ne zna šta radi ali ide još sam iznad 85 %
Samo napred do maximuma!Taman da odmoris do kraja dana.
1324780 Triple Evaluation Task (Hotel Domain) - 6 47 42 51 82%
46+1 max,jedva
Naklon do poda!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
koki1983 wrote:Steffbat wrote:1324779 Triple Evaluation Task (Hotel Domain) - 1
$0.17,3lvl
1324780 Triple Evaluation Task (Hotel Domain) - 6
$0.17 56,sad na prvom oba
1324779 Triple Evaluation Task (Hotel Domain) - 1 8 8 12 66% -pušta do 70 posto,provjereno.
...-malo ponegdje čudne,barem meni korekcije,ali sve u svemu,zbog cijene,preporučam ga.![]()
koki1983 wrote:1324437 Establishing The Validity Of Two New Personality Measures lv1 0,07
anketa...ako ste brzi stignete submitt na 25+min,bonus od 3 dolara slijedi nakon što pregledaju anketu,osim ako ne pratite svako pitanje jer ima i kontrolnih pitanja između njih mnogo...sad kad mi flag puknu još.![]()
l.p.
EDIT,
...nakon cca.1 sat došla poruka u F8 inbox...
''1324437
Congratulations, you were bonused 3.0 $ for your work on Establishing The Validity Of Two New Personality Measures! Thanks for the great work!''