1305815 Query Paraphrase September Pairs Top - Training Data Collection
$0.07 ,1lvl
$0.03,lagan,1lv
notme1206 wrote:Identity in online comments sam imala jednu grešku u quizu,i sledeći task uradim i samo mi izbaci sa ne zadovoljavam kvalifikacije....odsekla sam se reko,izugubif lvl u međuvremenu...nisam izgubila lvl ali ovaj ne mogu da radim
Mirakrs wrote:Steffbat wrote:1308548 Are The Words In This Location Search Query Spelled Correctly?
$0.03
Molim za misljenje/iskustva,prelako deluje,i ima ga preko 1000
Ovaj ID sam radila oprezno kviz, proverila sve pojmove u odnosu na lokaciju, i na kraju 20%. Prosli ID sam prosla i radila malo, sulude su korekcije, tipa daju rec "Beog rad", ti prepravis u "Beograd", oni kazu "Beog rad" je isprano napisan
incomehomejob wrote:"To sto si me prijavio Adminu pokazuje ko je frustruiran a ko ne ."
![]()
Sta reci, a ne zaplakati.Mozda je bolje primenljivo - ne zna covek da li da se smeje ili da place na ovakav nonsense.
Ne mozes ni da domislis koliko me ne interesuje ma cija biografija, a pogotovo vas iskompleksiranih koji se na istu pozivate. Malo si OPET 'pobrkala loncice' kako mi ovde funkcionisemo!
TI ces MENI da pretis Adminom.![]()
Saberi se sama sa sobom i nauci ko je ko u prici i na forumu i cemu modovi sluze. Ne blamiraj se vise, mene je cak sramota da citam tolike blamove koje si uspela da 'utrpas' u tako malo recenica.
'Juce' si dosla na forum i TI ces da diktiras i postavljas uslove. Iskreno mi je zao, kakve god probleme da imas, koji dovode do manifestacija ovog i ovakvog tvog celokupnog ponasanja.
Taj deo gde se zahvaljujes clanovima na pomoci, imali smo zilion puta od istih takvih kao ti, sto se vraca na ono od ranije da si obicna da obicnija ne mozes biti, a sto rezultira tolikom frkom koju imas sama sa sobom.
Takvi jadni pokusaji - mod je 'grozan', a clanovi su divni, je patetika koju smo vidjali zilion puta do sada, cak ni tu nista originalno ne uspevas da osmislis, osim da demonstriras sebe kao prosekov prosek, sto te i najvise zulja.
Mprof wrote:Kasni i na E. Query Paraphrase od sinoć je tek jutros legao, po 5-6 isplata spojeni u jednu. Današnja odjeća i duplikati još na pendingu. Pratila sam, ništa ne nedostaje. Prosječno kašnjenje je par sati, posmatrajući posljednjih par dana.