Arkadaşlar şimdi size çok önemli bir konudan bahsedeceğim. Bu olaylar ben dahil bu sitedeki iletişim kurduğum herkesin başına gelmiş. Olaylar şöyle başlıyor. Bizler ysense offers kısmından oyun indiriyoruz (Offertoro vb kısımlara bulaşmıyoruz çünkü garanti olsun ödeme alalım diye ysense offers kullanıyoru) dolayısıyla oyunu indiriyoruz, hiçbir kural ihlali yapmadan ve süresi dolmadan oyunu bitiriyoruz. Sonra pendinge ödeme düşmüyor. Bizler ise bilet atıyoruz. Biletimize otomatik cevap veriliyor bir süre sonra bir temsilci (Bu temsilciler ya Compliance oluyor ya da Dominick oluyor) ve bizlere bir link üzerinden kimliğimizi doğrulamamızı istiyorlar. Bizler kimliğimizi doğruluyoruz ve yaklaşık 10 gün kadar bekliyoruz. 10 gün hiçbir şekilde cevap verilmiyor. 10 gün sonra diyorlar ki kısacası kıytırık bahaneler söyleyerek hesabımıza kredi verilmeyeceğini söylüyorlar. Ve hiçbir şekilde hesabımıza ödeme yapılmıyor. O bileti kapatıp tekrar bilet açıldığında aynı prosedür uygulanıyor. Bu olaylar ile 1. bizim bu oyunu oynayıp bitirirken vaktimiz çalınıyor, emeğimiz çalınıyor. 2. bitirdikten sonra ödeme alamayınca bilet atıyoruz, yine bizim kimliklerimizi alıyorlar bilgilerimizi çalıyorlar, ve yine vaktimizi çalarak bizi 10 gün boyunca bekletiyorlar. Ben bu işten huylandım. Neden oyunu veya teklifi bitirdiğimiz zaman ödeme alamıyoruz hadi diyelim ki ödeme alamayınca bilet atıyoruz. Peki neden bizden önce kimlik isteyip daha sonra yine ödeme vermiyorlar. Madem ödeme vermeyeceksin o zaman neden kimlik istiyorsun. BEN SİZE ANLATAYIM. BU SİTE DOLANDIRICIDIR. BİZİM KİMLİK BİLGİLERİMİZİ SATIYORLAR. NASIL Kİ ANKETLERE CEVAP VERİYORUZ ANKET SONUCUNDA ÖDEME ALAMIYORUZ AYNI ONUN GİBİ BİZİM VAKTİMİZİ, VE EN ÖNEMLİSİ HÜRRİYETİMİZİ ÇALAN BU SİTEYE KARŞI ÇIKIYORUM. BUNLAR DOLANDIRICIDIR. SAHTEKARDIR. ZATEN AVRUPA ÜLKELERİNE EN KÖTÜ ANLET 1.5 DOLAR AMA BİZE ANKET GELİYOR 0.10 CENT. İŞTE DOLANDIRICILIĞIN İLK KANITI BUDUR. BİZDE MAFİA CİTY 30 DOLAR AYNI TEKLİF ABD ÜZERİNDEN SİTEYE GİRİNCE 75 DOLAR. ELEMANLARDA PAYPAL DA VAR PARAYI HEMEN ÇEKİYORLAR BİZ 3 GÜN BEKLİYORUZ. İŞTE BU DOLANDIRICILIKTIR. BU SİTE AFEDERSİNİZ TÜRKLERİ S.KLEMİYOR. BİZLERİ UMURSAMIYOR EĞER UMURSAMIŞ OLSALARDI ÖDEME YÖNTEMİ GETİRİRLERDİ. EN KÖTÜ AMAZON TR GELİRDİ BAKIN O BİLE GELMEDİ. SON SÖZÜM OLARAK BENİ BANLAYABİLİRLER. HİÇ SORUN DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SİZLERİN GÖZÜNÜZÜ AÇMANIZ HÜRRİYETİNİZİ, ÖZGÜRLÜĞÜNÜZÜ VE KİMLİĞİNİZİ, BİLGİLERİNİZİ YAVURLARA 3 KURUŞA SATMAK İSTEYEN VARSA BUYURSUN DEVAM ETSİN BU SİTEDEN. İNSANIN ŞEREFİ BU KADAR UCUZSA DAHA O İNSANA NE DENİR Kİ. GEÇMİŞ OLSUN YAZIK DER GEÇERİM BENDEN BU KADAR