Please wait...
HomeForumPosts by Danijela77

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Danijela77

PITANJA I SAVJETI » Post #563

Sat Nov 16, 2019 13:16 in Ex-Yugoslavia

hvala puno.jave mi uglavnom kad ga ima ali kod mene ga nema uopste.nije do subminta.

PITANJA I SAVJETI » Post #561

Sat Nov 16, 2019 04:59 in Ex-Yugoslavia

imam sve ivie .Ovaj nemqam vec mesecima na mojoj listi a znam da se drugima pojavljuju a na njega nisam dobila flag .Doso je cak i novi ID a ja i dalje njega ne vidim a uglavnom dosta radim i tesko da bas svaki put moze da mi promakne

Prijavite bug-ove ovde » Post #85

Thu Oct 03, 2019 19:10 in Ex-Yugoslavia

stalno radim a drugima budu na listi a kod mene ih vise od dva meseca uopste nema.Znam da traju kratko radim ih odavno ali kod mene na listi ne postoje vise!

Prijavite bug-ove ovde » Post #82

Tue Oct 01, 2019 21:40 in Ex-Yugoslavia

Trzim pomoc!nNe mogu da vidim neke zadatke na listi kao na pr. bil of loundig cf redicsion.Izaso je i novi id a kod mene na listi ne postoji.Desava SE DA I DRUGE NEKE NE VIDIM.gDE DA PISEM ,GDE DA SE ZALIM?

PITANJA I SAVJETI » Post #543

Mon Sep 30, 2019 19:17 in Ex-Yugoslavia

da li moze pomoc?Vec duze vreme mi se na mojoj listi ne pojavljuje task bil of londig cf r... .Izasao je i novi id a ja ga i dalje ne vidim na mojoj listi.Gde mogu da se zalim i kako?
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 28, 2023 18:17:01 PST