killmyself525 wrote: 
elifay wrote: 
killmyself525 wrote: 
elifay wrote: 
killmyself525 wrote:
ben hediye çeki olduğu için gümrük vergisini görmezden gelirler diye düşünüyordum ama hiç görmezden gelmediler yüklü bir miktarda Türkiye iktidarı para istedi üstelik sadece gümrük vergisi değil yok damga vergisi yok şu vergi yok bu vergi kısacası asla değmez bu yöntem bizim devlet paraya muhtaç olduğu için maalesef elinden geldiğince her şeyi takip edip bir yolunu bulup parayı kesiyor
Ne alaka '' hediye çeki olduğu için gümrük vergisini görmezden gelirler ''güldürdün beni.
Belki bir ihtimal verip deniyeyim dedim diğer kişilerin denemesine gerek kalmaz bu konuyu görenler güldürdüysem ne mutlu bana
Uzun yıllardır amazon usa kullaniyorum,kargo ve gümrük ücretlerini ürün fiyatının üzerine ekleyip ücreti toplu halde amazon alıyor.Hatta gümrük vergisi düşük çıkarsa amazon geri iade ediyor,yüksek çıkarsa da tekrar ücret istemiyor.
Sadece gümrük ve kargo ücreti extra alıyor,başka ücret alınmıyor
Yanliş bilgi verip insanların kafasını bulandirma
ne boş yapıyorsun sen yalan atıyorsun amazon alıyormuşmuşmuş devlet tarafından alınıyor amazon neyin vergisini alsın senden kafan mı güzel insan gibi davrandım az önceki mesajda ama sen hala kabalık ediyorsun daha fazla mesaj yazma haddini bil uza
Cahilliğin beden bulmuş hali gibi,şaka gibi... AmazonGlobal Shipping ve Estimated Import Fees Deposit adında amazon a ödüyorsun amazon senin yerine ödüyor.Gümrük vergisi düşük çıkarsa amazon geri iade ediyor,yüksek çıkarsa da tekrar ücret istemiyor.
Yanliş bilgi verip insanların kafasını bulandirma,önemli bilgi bu mu?Amazon.com dan yaptığım alışveriş listesini göstersem ağzın açık kalır.BOŞ YAPMA, ayrıca devlet değil hükümet .daha ikisinin arasında ki farki bilmiyorsun !!!
Sen damga vergisi ödemeye devam et !!!!
Sen de haddini bil ve yanliş bilgi veren başlıklar açma !!! uzzaaaaa