Please wait...
HomeForumPosts by Sertq

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Sertq

payoneer üyelik ücreti » Post #25

Mon Feb 06, 2023 23:29 in Turkish

valla ozaman ben asrın hatasını yaptım şuan takip etmeyen arkadaşlari için yazayım

52$ ysense ----> payoneer 50$ ----> banka hesabı 40$ ---->20$

yani 2 dolar ysense kesti 10$ payoneer banka hesabına geldi tranfer ücreti adı altında bimnemne bank diye 19$ kestiler gönün sonunda 30$ ım hava gitti hakikaten bu nasıl bişey ben anlamadım.

payoneer üyelik ücreti » Post #20

Sun Feb 05, 2023 04:41 in Turkish

şirketlerin bunu düşünmemesinin en büyük sebebi her ülkenin kendine has bankacılık sistemlerinin ve mali kurallarının olması bir anket sitesi ysense örneğini düşünürsek bu tarz prosedürler her devlet için ayrı ayrı uraşmak gerekir o sebeple ysense bunlarla uraşmaz.sadece ödeme işleriyle uraşan şirketler mevcut. paypal türkiyede kapanmasını sebebide mevcut hükümet çok detaya girmiyicem

payoneer üyelik ücreti » Post #18

Sun Feb 05, 2023 02:54 in Turkish

Tdgngns1905 wrote:
Sertq wrote: ysense ten payoneer mı aktardın(büyük ihtimalle ysensen payoneer arası) yoksa payoneer dan banka hesabınamı çekim yaptın?

Ysenseden payonere 52 dolar alarak payonerde 52 doların 2 dolarini kesti bankayada 50 dolar olarak geçti ektra kesinti olmadı 2 USD harici

bence senin yanlışın var çünkü ysense ten payoneer e çekim yaparken 2$ kesiyor bu senelerdir böyle zaten zaten ysensesin kestiği parayı payoneer kesiyor zannetmişsin. senin paran paran bankada değil payoneer da henüz nezamanki çekim emri vericeksin süpriizz 10$ kesinti yapıcak

tekrardan bir araştırma yaptım benim şuan başıma gelen olay benzeri pek çok insan yaşamış internette küçük bir araştırma yaparsanız 2022 haziran ayında birisi şikayet var a yazmış aynı şekilde ondan da 10$ kesmişler bir başkasından 1000 küsür dolar çekerken hesabından 20 dolara yakın ücret kesmişler vb.... yani payoneer da can çekişiyor gibi görünüyor.

payoneer üyelik ücreti » Post #15

Sat Feb 04, 2023 11:55 in Turkish

ysense ten payoneer mı aktardın(büyük ihtimalle ysensen payoneer arası) yoksa payoneer dan banka hesabınamı çekim yaptın?

payoneer üyelik ücreti » Post #11

Sat Feb 04, 2023 10:16 in Turkish

hangi şekilde aktarırsan aktar 10$ kesiyor havale ücreti gibi ben dolar bozulurken yurtdışı kur çevirisi yapmasın çok düşükten yapıyor diye direkt dolar hesabına aktarıyordum eskidende bu böyleydi şuanda böyle ama bu sene 10$ koymuşlar ki bukadarı artık kabul edilmeyecek seviyede enazından benim için zaten uç kuruş para geliyor anketler atıyor paranı vermiyor verdiği zamanda rakamlar herkesin bildiği gibi düşük ysense ve payoneer a başarılar dilerim. kalanlarada kolaylıklar bol kazançlar.....

payoneer üyelik ücreti » Post #8

Sat Feb 04, 2023 10:05 in Turkish

evet aynı

Payoneer ödeme onay maili » Post #9

Sat Feb 04, 2023 08:38 in Turkish

payoneer 10$ işlem ücreti alıyor banka hesabına aktarma için

payoneer üyelik ücreti » Post #6

Sat Feb 04, 2023 08:32 in Turkish

Banka değil payoneer kesiyor 10$ ysense te 2$ kesiyor yani çekim yaparken 12$ doları çöpe atıyoruz. 12$ ulaştığınızda 0$ sınız aslında yurtdışındaki insanlar için çok önemli bir rakam değil anketler yüksek rakamlı geliyor ama bize gelen anketlere bakınca benim ortalama en iyi zamanda 12 günde topladığım para boşa gidiyor ben bırakmayı düşünüyorum şuan 10$ daha birikti ama şu hesaba göre -2$ dayım gerisini siz düşünün.

buda resmi

payoneer üyelik ücreti » Post #4

Sat Feb 04, 2023 02:21 in Turkish

boşuna para atma az önce ben 50$ bankaya çekeyim dedim 10$ işlem ücreti kesti eskiden yoktu bu 40$ yatıcak hesaba yani. boşu boşuna para yatırmayın 500$ altında ücret kesiyorlarmış yani böyle saçma bir sistem olamaz 1 2 dolar anlarımda 10$ nedir arkadaş biz bırakalım anketi bunun karşılığı budur.

Payoneer ödeme onay maili » Post #7

Sat Feb 04, 2023 02:10 in Turkish

az önce payoneer dan banka hesabıma çekim işlemi gerçekleştirdim bilmeyenleriniz olabilir 10$ ücret kesiyor ysense 2$ payoneer 10$ herkes çöreklenmiş keskese bir hal oldular oldu olucak üzerine para isteyecekler nerdeyse..

Anket paylaşımları » Post #3570

Wed Feb 01, 2023 09:30 in Turkish

anketleri kim yapıyorsa hakikaten arkadaş cep tel anketi geliyor 20 dk bütün soy ağacını soruyor. cep tel markasına gelince anket için söz konusu marka seçmediğim için atıyor. en başta delikanlı gibi sor markasını 2 soruda senin anketi yaptığın markayı kullanmıyorsam at anketten boşuna dünya kadar zaman kaybettiriyor.

Anket paylaşımları » Post #3559

Mon Jan 30, 2023 11:39 in Turkish

geçen ay aralık ayında ayda 30$ yakın günde ortalama 1.4$ yakın en kötü anket yapıyordum ocak ayında 14 üne kadar hiç gelmedi 3 4 gün inanılmaz yüksek anket geldi 1 2 $ lık. 10 güne yakındır doğru dürüst anket gelmiyor anlam veremedim.

Payoneer ödeme onay maili » Post #2

Fri Jan 20, 2023 11:14 in Turkish

pazar günü çekim istedim ysense ten perşembe günü onay maili geldi hesabı bağladım payoneer a 2 saat sonrada payoneer a geçti para yılbaşı sonrası sanırım tatiller çok yurtdışında o sebeple biraz gecikme olabiliyor

Anket paylaşımları » Post #3513

Wed Jan 18, 2023 06:32 in Turkish

ibrh wrote:
serkang wrote:
ibrh wrote: 1/17/2023 12:28PM
Mobile Web Android - PollfishPF20230117 - Complete
Surveys
+ $1.74

Bu polifish ve bitlabs denilen anket şirketlerinden nasıl anket çözebiliyorsunuz hayret ediyorum her davetten atılıyorum ben , birde 1.74 dolar .

benim anladığım kadarıyla her üye kendine özel sağlayıcıdan anket alıyor. şöyle:

diyelim ki 1,16 USD'lik bir anket, X üyesine yoursurveys'ten, Y üyesine CPX'ten, Z üyesine pollfish'ten geliyor.
örneğin yoursurveys bana hiç anket göndermiyor ama tanıdığım birine sürekli yoursurveys'ten anket geliyor. size de 1,74 USD'lik anket gelecek ama size anket gönderen sağlayıcıdan gelecek. ancak aynı günlerde gelmeyebilir. benim anladığım bu.

bu söylediğini gerçekten sağlam temellere oturtabilmek için çok sayıda kullanıcı ile uzun süreli bir istatislik tutmak gerekir. benimde kendimce saptadığım şeyler var. örneğin günlük 2 veya 3 anket aldıktan sonra gün bonus tablası reset olana kadar hiç anket gelmiyor. resetlendikten sonra anket geliyor yada gelsede atıyor. ama hep böyle olmuyor bazen değişebiliyorda. anket algoritmaları çok değişik bende çözmüş değilim. ama nekadar çok kişi yaşadığı sorunları paylaşırsa doğruya yakın bir sonuca ulaşmamız okadar kolay olur.

Anket paylaşımları » Post #3468

Thu Dec 29, 2022 10:34 in Turkish

bir kaç gündür anketlerden diğer arkadaşlarında belirttiği üzere anketlerden atılıyor yada anket gelmiyordu. tam emin olmamakla birlikte tarayıcının geçmiş önbellek vs.. cclenar gibi bir programla temizledikten sonra hem anketler geldi hemde anketlere kabul etti. sanırım böyle bir durum var ama dediğim gibi emin değilim bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa herkese yardımcı olabilir.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1947

Wed Dec 14, 2022 02:25 in Turkish

13 dolarlık olana başladım bende bitiren ödeme alan varsa bilgi verebilirse çok iyi olur.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 6, 2023 09:56:01 PST