Please wait...
HomeForumPosts by Sakir26

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Sakir26

Anket paylaşımları » Post #2438

Thu Jun 09, 2022 10:23 in Turkish

iki anket ve 5 offer yaptım iki anket dışında anket gelmedi

5 GÜN ÖNCE ÇEKİM TALEBİ VERDİM AMA ÖDEME YAPILMADI » Post #3

Thu Jun 09, 2022 10:21 in Turkish

bizi uzman yaptınız bakalım ne yapalım dilimizin döndüğünce anlatalamım ilk çekim talebin mi daha önce çekim yaptın mı
türkiyedeki hesabın tl mi
payoonerde kimlik onaylama işlemini tamamladın mı ordaki işlemlerin bitmeden burdan para istememek lazım
istek yapınca ysenseden sana your cash is on the way diye mesaj geliyor
onu tıklıyorsun
sonra payoonerden sana mesaj geliyor proedge hesabına tanımlansın içerikli email onuda tıklayıp okeyliyorsun sonra proedge hesabına tanımlanmış oluyor. sonrada ysense sana para gönderdim diye email atıyor

ana yürüyüş bu şekilde

Anket paylaşımları » Post #2433

Thu Jun 09, 2022 07:37 in Turkish

Available Balance $50.82

Anket paylaşımları » Post #2431

Thu Jun 09, 2022 07:20 in Turkish

Dolarlarımız kuzu gibi yatıyor......
ülkemize döviz kazandırıyoruz veya Türk parasını yurda geri döndürüyoruz

Anket paylaşımları » Post #2430

Thu Jun 09, 2022 07:11 in Turkish

Expand
6/9/2022 7:10AM
Surveys
Surveys - SSI Router202206094 - Complete
+ $0.58

haribo

Anket paylaşımları » Post #2427

Thu Jun 09, 2022 05:59 in Turkish

6/9/2022 5:57AM
Surveys
Surveys - SSI Router202206094 - Complete
+ $0.58

sneakers ve polo yaka tişört her şeyi sordular kardeşim dakikalarca sürdü

Öıkmayan dolandırıcı anket » Post #1

Thu Jun 09, 2022 02:06 in Turkish

Çıkmayan anket mavi etketli anket başlamadan bitti dolandırılıyoruzmu ne

bu gün anket gelen var mı » Post #1

Wed Jun 08, 2022 10:55 in Turkish

routerlar bozuk sanırım bu gün bi tane 26 centlik anketten başka bir şey gelmedi revu bile cent vermiyor

anket gelen gelmeyen alta yazsın

herkes buraya yazabilir mi? » Post #8

Wed Jun 08, 2022 08:13 in Turkish

zaten bu siteler çok kazandırmak üzerine kurulu değil, onlarda kendi bütçelerini ayarlıyor ve siz ödemeye yaklaştığızı düşündüğünüz anda anket gelmemeye başlıyor yani üyelerinin belirli zamanda kazancakları parayı sınırlıyorlar öyle sınırsız para kazanmak yok yani bunu ysense yapıyor, bunun yanında anketlerin kotaları var, sonra anketlere harcadığınız vaktide inceliyorlar, her site sizi emailiniz vasıtası ile izliyor ve kontrol ediyorlar site dediğim bu sağlayıcılar

ysense nin aslında çok büyük bir fonksiyonu yok anket gönderip göndermeme konusunda sadece kazancağınız parayı sınırlıyor bütçe durumuna göre ysensin yaptığı iş bir tür taşeronluk bizim gördüğümüz anketler routerlardan alıyor yani ne kadar çok router(sampclio, opinion, peanuts cint vs ) a abone olursa ordaki anketlerden gelme olasılığı oluyor ysensin abone olmadığ router dan anket gelmiyor bunun yanında birde offerlar bunları sağlayan firmalar var offerlarda gördüğümüz yani bizim ysensin offerlar sayfasında gördümüz sayfanın aynısını tüm anket sitelerinde aynen görebilirsiniz sadece değişiklik fiyatlarında bizim ysense burda da cimri az veriyoru diğer sitelere göre bu sıralar zaten anket pek sık değil sanırım piyasa durgun.... verirse alcan

ysense ios uygulamasında da anket çkımıyo bozuk » Post #1

Wed Jun 08, 2022 07:58 in Turkish

ysense ios uygulamasını uzun süredir kullanıyorum ancak anket çıkmıyor sanırım oraya pek bakmıyorlar bozuk bir uygulama gibi

Anket paylaşımları » Post #2416

Wed Jun 08, 2022 07:54 in Turkish

anketsiz kaldık dostlar ysense kurudu

herkes buraya yazabilir mi? » Post #2

Wed Jun 08, 2022 06:02 in Turkish

vallahi bilmiyorum

YSENSE YARDIM » Post #334

Wed Jun 08, 2022 04:31 in Turkish

Benimkinide evellki hafta kapatmışlardı bunun muhtelif sebepleri olabiliyor diğer kayıtlı olduğun sitelerde senin bilgilerini tutuyor yani hangi platformdan girersen gir email in ile seni eşleştiriyorlar. Dolayısıyla verdiğin cevaplar kalite kontrolü etkileyebiliyor
hızlı anket doldurmak ta diğer bir sebep olabilir

birde hesabın kapanmadan önce eğer fazla miktarda yani normalin üstünde bir kazanç sağladıysan seni frenlemek için hesabını kapatıyorlarki o hafta fazla kazanma diye yani öyle ben 20 dolar kazanırmıyım diye düşünmeyin site asla buna müsade etmez

Anket paylaşımları » Post #2415

Wed Jun 08, 2022 04:10 in Turkish

6/8/2022 4:09AM
Surveys
Surveys - T47803098 - Complete
+ $0.29 bilgisayar oyunları

YSENSE ANKETİ » Post #1

Tue Jun 07, 2022 11:21 in Turkish

ANKETİMİZE HOŞ GELDİNİZ SIKINTILI OLDUĞUMUZ BİR KONUYU ANKETLERİN ÇIKMADIĞI BİR ZAMANDA OYLAYALIM DEDİM

Anket paylaşımları » Post #2409

Tue Jun 07, 2022 10:30 in Turkish

Anketlerle ilgili genel bir yazı yazacağım

ysense de para bitti herhal hiç anket çıkmıyor pek kimseye çıkmadı

Anket paylaşımları » Post #2407

Tue Jun 07, 2022 08:57 in Turkish

inşallah

ysense ekibi peanuts router çalışmıyor » Post #2

Tue Jun 07, 2022 07:41 in Turkish

şimdi bir mavi etiketli anket çıktı oda açılmadan kapattı. bende ticket yaptım dedim teknik arıza var sabahtan beri milyon kere tıkladık artık yorulduk

ysense ekibi peanuts router çalışmıyor » Post #1

Tue Jun 07, 2022 06:24 in Turkish

ysense ekibi peanuts router çalışmıyor. çalışsada teknik mühendislerimiz arızayı giderecektir ayağı yapıyor

ysense de anketler bitti artık anket çıkmıyor » Post #1

Tue Jun 07, 2022 05:55 in Turkish

Sabahtan beri bir tane anket çıkmaz mı revu bile bir cent vermiyor herkes sıkıntıda ysense bu işe bir çare bul
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 30, 2023 12:17:54 PST