Please wait...
HomeForumPosts by VForVendetta

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by VForVendetta

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1667

Sun Feb 06, 2022 13:55 in Turkish

huseyin1979 wrote: arkadaslar cok ugrastınız ama offer bitmiyo diyelim ozaman ticket atın yatırabiliyorlar

Günü geçip bitirdikten sonra mı ticketi atıcaksın
Yoksa hiç bitiremedin de mi atıcaksın :D

YSENSE YARDIM » Post #280

Sun Feb 06, 2022 13:35 in Turkish

whiphead wrote: Herkese selamlar. Yaklaşık 2-2buçuk aydır bu sitede anket çözerek küçük de olsa bir şeyler kazanmayı hedefliyordum. Masabaşı bir iş yaptığım için sık sık siteyi refreshleme şansımda yüksek oluyor tabi. Günde 5-6 anket ortalama 2-3 dolar geliyordu. Özellikle pazartesi-salı ve çarşamba günleri. Fakat son 2 haftadır inanın günde bir anket çıkarsa çıkıyor. Neden böyle oldu ve nereye danışmam lazım bilginiz var mı? Sizde de böyle mi? Bu durumun düzelmesi için ne yapmam lazım?

Kanka bazı ülkelere çok az anket bazılarıda fazla gönderiyorlar banada anket gelmiyor günlerdir. :D

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1665

Sun Feb 06, 2022 13:33 in Turkish

Cihangirgol2 wrote: Niye o kadar kasıyorsun kendini, para kazanmak için burdayız :).
Ben ve 4 arkadaşım çok seri şekilde yaptık
Ytube de cihangirgol 5-6 saate bitiyor taktik orda

Reyiz ben senin gin rummy oyununu izlemiştim sen onuda kolay yapmıştın ben gin rummy için para bile verdim arkadaşlarıma oyunu indirtip ref altını bile aldım çok çok zor bitirdim o oyunu

Yani arkadaşlar hepimiz her oyunu aynı sürede bitiremeyiz bazıları 1günde bitirir bazıları belki hiç bitiremicek verilen sürede yapıcak bir şey yok :D

Benim gin rummy stars örneği bu konuda çok iyi çok çok uğraştım diğerleri direk bitirirken :D

Ve yıllarca ben okey vs kağıt oyunu oynamıştım kendim bile şaşırdım çok bot vardı oyunda

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1647

Sat Feb 05, 2022 09:44 in Turkish

Gin Rummy i ben aşırı zor yapmıştım yıllarca kağıt oyunları oynadığım halde ordada bot doluydu bu oyunlar zaten hepsi aynı yerden çıkmış gibi kiminin şansı var diye bitiriyor kimi çok zor bitiriyor yada bitiremiyor ama oyunların hepsi birbirine benziyor :D

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1643

Sat Feb 05, 2022 07:38 in Turkish

Bazinga16 wrote: Rise of Kingdoms dün gece villa 18 level oldu. 3 gün sonra 25 gün doluyor. Ama pending'e gelmedi onay mailide gelmedi ne yapmalıyım biri yardımcı olabilir mi ?

Ticket atman lazım bu offersler için ve canları istediği zaman cevap verip paranı yatırırlar. başka bişi bilmiyorum

Payonner ödeme alma » Post #17

Fri Feb 04, 2022 14:09 in Turkish

ya beyler bayanlar ben bu payoneere ilk kez çekim yapıcam 52 dolar attım gmaile 3 gün sonra link geldi ama paranın ysenseye geri dönmesini istiyorum 52 değil 102 çekmek istiyorum ticket attım 1 hafta geçti geri dönüş yok bu para nasıl benim hesabıma tekrar geri dönücek bilen yok mu

. » Post #2

Thu Feb 03, 2022 16:45 in Turkish

destekleyin belki bir şey yaparlar biraz daha kullanılır hale gelir

payoneer'dan para çekememe sorunu » Post #2

Thu Feb 03, 2022 08:49 in Turkish

valla çok uzun sürüyor işlemler bekle olur bişiler

Ysense hesabımı siliyorum. » Post #5

Thu Feb 03, 2022 08:40 in Turkish

Zaten ne adam akıllı destek hizmetleri var ne ilgilenen, bir işi yaptırmak için 2 hafta bekliyorsun oda yapılırsa , Arkadaşlarıma gösterdim önerdim bıraktılar kimse kolay kolay uğraşmaz bu siteyle ben de çekimimi yapabilirsem bunu başarabilirsem payooner hesabı bağlamak günler sürüyor çekmek günler sürüyor. anketler gelmiyor gelen anketlerin %90 ından atıyor 1 ay 1ay 10 gün de 18 dolarlık çözmüşüm neyse çekimimi yapmayı başarabilirsem şayet hesabı silme ihtimalim çok yüksek :D

Sadece anket çözseydim 52 doları çekmek için , 3 ay falan uğraşıcaktım offers yapmadan para kazanamazsınız

YSENSE YARDIM » Post #275

Tue Feb 01, 2022 07:24 in Turkish

payooner 52 dolar çekim talebinde bulundum iptal olmasını istiyorum ne yapmam lazım

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1632

Mon Jan 31, 2022 05:45 in Turkish

mafia city bitireli 17 gün oldu ne ticketlere geri dönüş var ne para var offersleri yaparken dikkat edin gelişme olursa yazarım :D

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1620

Fri Jan 28, 2022 08:01 in Turkish

jediy wrote: Merhaba, ysense offerstan mafia indirmiştim villa 14 levelken telefonum bozuldu ve yeni telefona geçtim, yeni telefona mafia indirip facebook bağlantımla kaldığım yerden devam edebildim. burdan okuduğum kadarı ile 20 levelken pendinge düşmesi gerekiyormuş. 20 level bitti pendinge düşmedi. ben bu villayı 25 yapsam ödemeyi alabilecek miyim acaba? yoksa şimdi ticket atmalı mıyım?

15.01.2022'de bitirdim para da yok tickete cevap veren de yok ticket atın bence o cevaptan sonra ne yapıcağınıza karar verin tabi cevap gelirse tickete

YSENSE YARDIM » Post #259

Thu Jan 27, 2022 05:35 in Turkish

ysenseoffers mafia city bitirdim bende yatırmıyorlar :D günler geçti ticketlerimin hiç birine cevapta yok

AYNI ANDA BİRDEN FAZLA GÖREV YAPMA » Post #2

Wed Jan 26, 2022 04:28 in Turkish

:D birini yapınca birini yapmış sayılıyorsun ysenseofferstaki mafia cityi yapıp revu daki mafia cityide sonra yaptığını söyleyenler var da ben yapamadım

. » Post #2

Tue Jan 25, 2022 12:11 in Turkish

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa iyi olur :D

YSENSE YARDIM » Post #249

Tue Jan 25, 2022 07:57 in Turkish

ySenseTeam wrote:
gkey001 wrote: ayeT Studios mafia city teklifini bitirdim ödeme mi yapmıyor, ysense bilet attım onlarda yapmadı ne yapmam lazım ?

Yazdığınız için teşekkür ederiz! Yardım etmekten mutluluk duyarız. OfferWalls etkinliğiyle (RevU, AdGate Media, AdGem, OfferToro, AyeT Studios, Peanut Labs, AscendMedia) ilgili yardım için doğrudan onlarla iletişime geçmeniz gerekir.
Burada ulaşmak için bağlantılar bulabilirsiniz: https://help.swagbucks.com/hc/en-us/articles/360035719791-How-do-I-get-Customer-Support-for-Offer-Walls-AdGem-OfferToro -Gelir-Evren-vb-

Bu konudaki sabrınız için teşekkür ederiz.

Bende YsenseOffers tan mafia city bitirdim kredilenme zamanıda geçti 15.01.2022 de bitirdim ticket atıyorum ama geri dönen yok

Ysense TR Hangi Ödeme Yöntemi Gelmeli? » Post #3

Mon Jan 24, 2022 14:23 in Turkish

duy sesimizi ysense aç papara

. » Post #73

Mon Jan 24, 2022 09:18 in Turkish

papara

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1609

Sun Jan 23, 2022 07:32 in Turkish

Bu ayetStudios ta iki katına çıkmış teklifler 6 gün zamanı var diyor teklifleri indirip 6 gün geçtikten sonra bitirsek iki katını veriyor mu

PAYOONER HESABI » Post #1

Sun Jan 23, 2022 05:44 in Turkish

Merhaba bu payooner hesabı dolar kuru üzerinden mi açılıcak türk lirası üzerinden mi
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 23:17:11 PST