huseyin1979 wrote:arkadaslar cok ugrastınız ama offer bitmiyo diyelim ozaman ticket atın yatırabiliyorlar
Günü geçip bitirdikten sonra mı ticketi atıcaksın
Yoksa hiç bitiremedin de mi atıcaksın

whiphead wrote:Herkese selamlar. Yaklaşık 2-2buçuk aydır bu sitede anket çözerek küçük de olsa bir şeyler kazanmayı hedefliyordum. Masabaşı bir iş yaptığım için sık sık siteyi refreshleme şansımda yüksek oluyor tabi. Günde 5-6 anket ortalama 2-3 dolar geliyordu. Özellikle pazartesi-salı ve çarşamba günleri. Fakat son 2 haftadır inanın günde bir anket çıkarsa çıkıyor. Neden böyle oldu ve nereye danışmam lazım bilginiz var mı? Sizde de böyle mi? Bu durumun düzelmesi için ne yapmam lazım?
Cihangirgol2 wrote:Niye o kadar kasıyorsun kendini, para kazanmak için burdayız
.
Ben ve 4 arkadaşım çok seri şekilde yaptık
Ytube de cihangirgol 5-6 saate bitiyor taktik orda
jediy wrote:Merhaba, ysense offerstan mafia indirmiştim villa 14 levelken telefonum bozuldu ve yeni telefona geçtim, yeni telefona mafia indirip facebook bağlantımla kaldığım yerden devam edebildim. burdan okuduğum kadarı ile 20 levelken pendinge düşmesi gerekiyormuş. 20 level bitti pendinge düşmedi. ben bu villayı 25 yapsam ödemeyi alabilecek miyim acaba? yoksa şimdi ticket atmalı mıyım?
ySenseTeam wrote:gkey001 wrote:ayeT Studios mafia city teklifini bitirdim ödeme mi yapmıyor, ysense bilet attım onlarda yapmadı ne yapmam lazım ?
Yazdığınız için teşekkür ederiz! Yardım etmekten mutluluk duyarız. OfferWalls etkinliğiyle (RevU, AdGate Media, AdGem, OfferToro, AyeT Studios, Peanut Labs, AscendMedia) ilgili yardım için doğrudan onlarla iletişime geçmeniz gerekir.
Burada ulaşmak için bağlantılar bulabilirsiniz: https://help.swagbucks.com/hc/en-us/articles/360035719791-How-do-I-get-Customer-Support-for-Offer-Walls-AdGem-OfferToro -Gelir-Evren-vb-
Bu konudaki sabrınız için teşekkür ederiz.