Haha, ban odmah slobodno, ja bih jedva cekala, ali prvo posto ste toliko javni, recite ovde koji poremecaj, uvrede, klevete, probelme i itd sam ja iznosila. Posto to Vi upravo radite. Ja ne pisem bljuvotine, vec iznosim svoje misljenje, na koje imam potpuno pravo. Poruke koje sam napisale u private chat, su iskljucivo za Vas a mogla sam da ih napisem na forumu javno, ali nisam htela da zamaram ljude ovakvim stvarima. Upozorenje sam dobila od Vas, stoga se zapravo sve odnosilo na Vas, a ljudi koju su imale volje da pomognu, pomogli su. Hvala im na tome, i sradjivacu sa njima bez obzira da li sam clan foruma ili ne to je vec nesto sto Vi ne mozete spreciti, i jako mi je zao zbog toga. Ako moja objava nije bila primerena temi, to se moze reci na fin i kulturan nacin.
Slobodno kopirajte, nemam ja problema sa istinom, vec Vi ocigledno. Necu da se skolnim sa foruma, jer ja na forumu nikog nisam uznemiravala, a ovo sto Vi radite vec prelazi u uznemiravanje, a da ne pominjem vredjanje, i nedostatak osnovne kulture, koju pokazujete ovde javno. Svako koga sam uznemirila i uvredila neka se slobdno javi, a ako prelistate forum mozete videti da sam sa dosta njih na vrlo kulturan nacin razmenjivala iskustva. Stoga, Vi gledajte Vas i Vasa posla, i pustite da drugi razmisljaju na svoj nacin u ovom demokratskom drustvu.
Ja ne uznemiravam vec sam lepo i kulturno podelila svoje iskustvo sa ostalim calnovima Na VASU pretnju ja odgovaram pretnjom. Stoga pisacu koiko hocu, a Vi brisite, bar nesto da radite posto primecujem da nemate bas pametnijeg posla Dok VI sklonite, bar neko vidi, a verujte mi, i ako mislite da me nema, i da ne pisem, o da verujte ima me
Prvo i prvo ne moze meni niko da kaze dosta, tako da vodite racuna kako se obracate. Drugo task je dostupan na listi i totalno je primeren ovoj temi, ja ne trazim da mi se pise korak po korak kako se radi task, vec da neko prenese isustvo oko korektnosti. I trece procitajte malo ostale postove pa sudite! Sram da Vas bude, zar se tako obraca i postupa sa clanovima foruma, koji nikada nista ni ponizavajuce ni uvredjujuce nisu rekli na istom. SRAMOTA! I obzirom da me ne znate naucite se osnovnoj kulturi, ne kaze se Procitaj vec Procitajte mozda mogu majka ili baba da VAM budem, naucite se osnovama kulture.
1210125 *Updated* Text Transcription From Pdf Energy - Detail And Invoice... Da li se neko bavi ovim taskovima? $ komada ima na listi, dva stara i ova dva dopunjena Ne deluje tesko, ali instrukcije su malo konfuzne, naraocito sto se datuma tice, totalno meni bar nelogicna stvar
Hvala na odgovoru, stoji na refreshu ali mislim da nece upasti obzirom da je vec sklonjen sa liste, u svakom slucaju hvala sada znam za drugi put kada se opet pojavi
Ma nema veze ali mi je krivo jer sam sigurna da sam dobro odradila ali sam primetila da se desava cim izedje task i odmah ga radim uvek padnem, a evo vec ga odavno nema na listi, a prvi i dalje stoji.
Po meni nije OK za tri osobe je pisao datum rodjenja, sto znaci da godine nisam mogla da pogresim, samo jedan nije imao sliku svi ostali su imali i slike i informacije odakle su i gde sada zive i samo 20%. Totalno nekorektno.
Otvarajte i pretragu, ja sam quiz prosla sa 90% bas iz tog razloga, jer sam preko sluzbene isla i onda sam na ikonicu za twiter i nisu mi priznali, uradila sam 15 komada i nema ga vise na listi, popela sam se na 95%. I nemojte da brzate, desavalo mi se da se off sajt ne poklapa sa onim sto pise na twiteru, i otvorim sajt sa twitera i off koji su oni dala i zapravo je to isti sajt iako je u nazivu drukcije stajalo. Jeste lagan ali mora na neke stvari da se obrati paznja, a task je skroz korektan
Isto je pisalo 8/10, zato mi nije jasno, bas sam se sokirala sinoc kada sam videla expelled, a toliko lagan task, i bas sam se neprijatno iznenadila. Ali kod njih je sve moguce, za 0lvl onaj task Find Earning Release Date uradila sam quiz sa 100% i pise mi expelled i kad udjem u task javlja se ona poruka your accuracy is too low i naravno ne mogu da radim.
Prvi put kada su izbacili Twitter Demographics - Gender, Race, uradila sam 5x sa 100%, sinoc sam nastavila, i totalno su pravili nekorektne korekcije, jednostavno nije moglo da se odredi pol i rasa, jer nema profilne slike, niti je ima ukazivalo, i oborili su me po 1- 2%, i bila sam na 91% i sledecu korekiju su mi napravili, takodje nekorektnu i sa 89% expelled, tako da vodite racuna sa ovim taskom ispod 90% nikako, ja bih isla na give up da sam znala to, ali cim krenu da obaraju bolje give up