Please wait...
HomeForumPosts by ySenseTeam

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by ySenseTeam

Spin A Spell » Post #21

Tue May 23, 2023 08:58 in Turkish

Merhaba, ySense community!

Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı lütfen en içten özürlerimizi kabul edin. İşler olması gerektiği gibi gitmediğinde bunun ne kadar sinir bozucu olabileceğini anlıyoruz.

Krediyi almanızın 15 güne kadar sürebileceğini lütfen unutmayın. Teklifiniz beklemede görünmüyorsa veya hatalıysa, teklifin bekleme süresinin tamamının geçmesini beklemenizi rica ediyoruz.
Normal kredilendirme süresi geçtikten sonra ve hala krediyi almadıysanız, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz ve yapabileceğimiz her türlü kredilendirme yardımı konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.

Umarız bu yardımcı olur. Başka sorularınız veya endişeleriniz için lütfen bizimle temasa geçmekten çekinmeyin. Günün geri kalanında size iyi eğlenceler dileriz.

earn » Post #2

Thu May 18, 2023 09:10 in Arabic

helaly wrote: أنا أقترح علي إدارة الموقع ،أن يضيفوا الكسب من النقرات وطرق كسب أخري لأن أغلب الإستطلاعات تكون منتهية الصلاحية ولا تفتح أو تنتهي بنا إلي صفح مزيفة ،وأقترح أيضاً أن يرسلوا الإستطلاعات المتاحة إلي البريد الإلكتروني لكي نتمكن من الكسب أكثر والإستفادة من المنتدي بأكبر قدر ممكن

شكرا لك على ملاحظاتك. نحن ملتزمون بتقديم أفضل تجربة ممكنة لعملائنا. ملاحظاتك لا تقدر بثمن ، وسنشاركها مع فريقنا لتحديد مجالات التحسين. شكرا لك على وقتك. نأمل أن تتاح لنا الفرصة لخدمتك بشكل أفضل في المستقبل.

Co się stało z „empires & puzzle”? » Post #7

Tue May 09, 2023 06:54 in Polish

Witaj w społeczności ySense!

Chcielibyśmy wyrazić nasze szczere przeprosiny za wszelkie niedogodności, których mogliście doświadczyć. Rozumiemy, jak frustrujące może być, gdy sprawy nie idą tak gładko, jak powinny.

Jeśli chodzi o oferty i gry, chcielibyśmy wyjaśnić, że warunki są zarządzane przez zewnętrznego i niezależnego dostawcę ofert. Dlatego też jest rzeczą normalną, że wymagania i nagrody mogą się zmieniać w czasie i nie oznacza to, że członek, który rozpoczął grę z innymi wymaganiami lub ceną nagrody, otrzyma aktualnie zaktualizowaną nagrodę lub będzie musiał ukończyć grę zgodnie z ostatnimi zmianami. Będą oni kontynuować grę i ukończą ją zgodnie z wymaganiami w momencie rozpoczęcia gry.

Jeśli nie widzisz czasu na ukończenie gry, pamiętaj, że musi ona zostać ukończona w ciągu 30 dni od rozpoczęcia. Jeśli jednak potrzebujesz dodatkowego potwierdzenia, nie wahaj się skontaktować z nami bezpośrednio poprzez prywatne wiadomości.

Jeśli Twoja oferta nie wyświetla się jako oczekująca lub jest nieprawidłowa, prosimy o odczekanie pełnego czasu oczekiwania na realizację oferty.
Jeśli po upływie normalnego czasu kredytowania nadal nie otrzymałeś kredytu, możesz skontaktować się z nami w każdej chwili, a my z przyjemnością udzielimy Ci wszelkiej pomocy w zakresie kredytowania.

Mamy nadzieję, że te informacje były dla Ciebie pomocne. Prosimy o kontakt z nami, jeśli mają Państwo inne pytania lub wątpliwości. Życzymy Państwu miłej reszty dnia.

Blokowanie konta? » Post #9

Thu Apr 27, 2023 12:42 in Polish

Witam wszystkich!

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami i podzielenie się swoimi obawami. Doceniamy Twoją opinię i chcielibyśmy wyjaśnić, że jest to właściwie nowa aktualizacja. Wiadomość, o której Pan wspomniał, znajdowała się na dole strony, ale teraz przenieśliśmy ją na górę, aby była bardziej widoczna i zwięzła dla naszych klientów.

Zawsze staramy się ulepszać nasze usługi, a Twoje opinie są niezbędne, aby pomóc nam to osiągnąć. Jeśli masz jakieś dalsze wątpliwości lub sugestie, nie wahaj się dać nam znać. Cenimy sobie Twój wkład i jesteśmy tu, aby pomóc Ci w każdy możliwy sposób.

Dziękujemy za ciągłe wsparcie i za bycie cennym klientem.

Monopoly Go pendinge düşmüyor » Post #12

Thu Apr 27, 2023 12:36 in Turkish

Merhaba!
Şu anda yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyoruz ve bazı faaliyetlerin beklemede olarak görünmemesi durumunda verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı içtenlikle özür dileriz.
Krediyi almanızın 7 güne kadar sürebileceğini lütfen unutmayın. Teklifiniz beklemede görünmüyorsa veya hatalıysa, teklifin bekleme süresinin tamamının geçmesini beklemenizi rica ediyoruz.
Normal kredilendirme süresi geçtikten sonra ve hala krediyi almadıysanız, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz ve yapabileceğimiz her türlü kredilendirme yardımı konusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Diğer sorularınız veya endişeleriniz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.
Gününüzün geri kalanında iyi eğlenceler!

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #24

Thu Apr 27, 2023 12:33 in Turkish

brknt07 wrote: Empires Puzzles oyunu tekliflerden kalktı fakat ben oyuna devam ediyorum sözleşme devam ediyor mudur ? Yoksa tekliflerden kalktıgı için ödeme artık yapmayacak mı oyuna devam etmeli miyim anlayamadım yardımcı olur musunuz ?

Merhaba Brknt07!
Endişenizle ilgili olarak bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Teklif sayfalarımızda özellikle yeni kullanıcılar için tasarlanmış çeşitli oyunlarımız ve tekliflerimiz olduğunu bildirmek isteriz. Bir oyunu oynamaya veya bir teklife katılmaya başladığınızda, herhangi bir karışıklığı önlemek için teklif sayfanızdan kaybolacaktır.
Tüm hüküm ve koşullara uyarak bir oyunu veya teklifi tamamladığınızda, defterinizdeki bekleyenler bölümünüze yansıtılacaktır. Ödülün, oyun veya teklifin hüküm ve koşullarında belirtilen süre boyunca beklemeye alınacağını lütfen unutmayın. Örneğin, şartlar ve koşullar "Sentler 7 gün boyunca Beklemede olarak görünecektir" diyorsa, ödülün hesabınıza yatırılması için 7 gün beklemeniz gerekecektir.
Umarız bu açıklamamız kafanızdaki karışıklıkları gidermiştir ve başka sorularınız veya endişeleriniz olursa lütfen bize ulaşmaktan çekinmeyin. Sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #22

Thu Apr 27, 2023 11:04 in Turkish

erhancho wrote: Uğraşmayın boşuna 21 seviye karakter yaptım yatirmadilar ticket attım 3 defa cevap yok.

Merhaba Erhancho, bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için sizden ek bilgi isteyebilir miyiz? Lütfen oyunu tamamladığınız tarihi teyit edebilir misiniz? Teşekkür ederiz!

Problem z wypłatą » Post #18

Wed Apr 26, 2023 08:45 in Polish

mkrysinska wrote: Mam problem z wypłatą przez pay pal. Po wybraniu sposobu ważności Ysense każe mi przejść do paypal , zalogować się a potem na mój numer telefonu ma przyjść kod weryfikacyjny. Najpierw kody nie przychodziły, potem przyszło kilka równocześnie, żaden nie wszedł (trzy próby, bo pewnie nie wybrałam właściwego z przysłanych) i teraz po naciśnięciu Send code otrzymuję taki komunikat:
There was a problem sending your verification code.
Phone verification failed. Unable to send PIN.

Wyczyściłam ciasteczka, zmieniłam przeglądarkę - nie pomaga

Cześć mkrysinska, dziękujemy za podzielenie się z nami swoim problemem. Przykro nam, że masz problemy z weryfikacją danych konta. Chcemy, abyś trafił we właściwe miejsce!
Aby uzyskać odpowiednią pomoc w weryfikacji, wyślij zgłoszenie do naszego Zespołu Obsługi Klienta ySense.
Najlepszym miejscem do wysłania zgłoszenia jest historia transakcji, która jest pierwszą drogą dla zgłoszeń: https://ysense.com/account-ledger
Kliknij na przycisk "Kliknij tutaj" pod "Potrzebujesz pomocy na temat ostatniej aktywności?", kliknij na "Uzyskaj pomoc", a następnie wybierz "Moje konta" i kontynuuj. (Dla każdego rodzaju pomocy związanej z Twoim kontem, takiej jak weryfikacja telefonu, weryfikacja emaila, lub chcesz zmienić swój adres email lub jakikolwiek problem na Twoim koncie).

Wypełnij formularz wszystkimi wymaganymi informacjami i zrzutem ekranu, aby pomóc zespołowi szybciej rozwiązać Twój problem. Po wysłaniu zgłoszenia zespół będzie mógł zająć się tą sprawą dla Ciebie.
Mamy nadzieję, że uznasz to za przydatne. Jeśli nadal masz jakieś wątpliwości lub pytania, możesz dać nam znać.
Doceniamy Twój czas i cierpliwość, dziękujemy, dbamy i życzymy miłego dnia!

Changer son numéro de mobile » Post #2

Tue Apr 25, 2023 10:03 in French

Bonjour, nous vous remercions de nous avoir fait part de votre problème. Nous sommes désolés d'apprendre que vous avez des difficultés à vérifier les détails de votre compte. Nous voulons vous aider à trouver la bonne solution !
Pour obtenir une aide appropriée en matière de vérification, veuillez soumettre un ticket à notre équipe d'assistance à la clientèle ySense.
Le meilleur endroit pour soumettre un ticket est l'historique de vos transactions, qui constitue la première voie d'accès aux tickets : https://ysense.com/account-ledger
Cliquez sur le lien "Cliquez ici" sous "Besoin d'aide à propos d'une activité récente", puis cliquez sur "Obtenir de l'aide" et sélectionnez "Mes comptes" et continuez. (Pour tout type d'aide liée à votre compte, comme la vérification du téléphone, la vérification de l'adresse électronique, ou si vous voulez changer votre adresse électronique ou tout type de problème dans votre compte).
Remplissez le formulaire avec toutes les informations requises et une capture d'écran pour aider l'équipe à résoudre votre problème plus rapidement. Une fois que vous aurez envoyé un ticket, l'équipe pourra examiner le problème plus en détail.
Nous espérons que ces informations vous seront utiles. Si vous avez encore des doutes ou des questions, n'hésitez pas à nous en faire part.
Nous apprécions votre temps et votre patience, merci, prenez soin de vous et passez une bonne journée !

Empires & Puzzles Oyunu Bir yönetici bakabilir mi? » Post #5

Tue Apr 25, 2023 07:06 in Turkish

minnos47 wrote: Oyun çok zor.8 nisandan beri çalışıyorum 19 level olabilirdim.20 level olduğunda paramı alamayacağımı düşünüyorum.Bazı arkadaşlar 21 level olduğu halde alamamış.Bu cidden haksızlık.Birde....

Merhaba;

Empires & Puzzles oyununda 19.seviyedeyim.19 dile kolay yapmam pek kolay olmadı.8 nisandan beri günde en az 4 saat oynuyorum.Ysense forumdan bazı arkadaşlara daha kolay şekilde para hesaba düşmüş.Bazı arkadaşlar 20 hatta 21 seviye olmasına rağmen para hesaba düşmemiş.Birde güncelleme olayı var.Oyun önce isteğe bağlı sonra zorunlu olarak google play e girip güncellememiz istendi.Ancak oyunda güncelle butonuna bastığımızda google play açılmıyordu.Belkide verdiğiniz linkten yaptığımız için güncelleme yapmamızı istemiyordu oyun.Çok karamsarım.Eğer 20 level olduğunda ödül gelmezse çok büyük hayal kırıklığı yaşayacağım.Lütfen yardım.....

Birde oyunu 20 seviye yapmam 5-6 gün bulacak gibi.

Merhaba minnos47, mesajınız için teşekkür ederiz. Oyunu doğrudan google play'i açarak güncellemeyi denediniz mi? Hala güncellenmiyor mu?

Ankiety » Post #15900

Thu Apr 13, 2023 07:29 in Polish

Cześć, przepraszamy za wszelkie niedogodności spowodowane przez problemy, których doświadczasz. Nasz zespół jest tutaj, aby pomóc i zrobimy wszystko, aby rozwiązać problem tak szybko, jak to możliwe.
Chcielibyśmy podzielić się kilkoma wskazówkami, które mogą pomóc Ci zrozumieć ankiety:
- Niektóre ankiety mają określone wymagania demograficzne lub inne kwalifikacje, które należy spełnić, aby wziąć w nich udział.
- Spróbuj wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i pliki cookie. Czasami problemy mogą wynikać z nieaktualnych lub uszkodzonych danych przechowywanych w pamięci podręcznej przeglądarki lub w plikach cookie. Wyczyszczenie tych danych może pomóc w rozwiązaniu problemu.
- Spróbuj użyć innej przeglądarki lub urządzenia, aby sprawdzić, czy problem został rozwiązany. Jeśli problem nadal występuje, może być związany z konkretną przeglądarką lub urządzeniem, z którego korzysta użytkownik.
- Jeśli żadna z powyższych sugestii nie działa, spróbuj skontaktować się z pomocą techniczną w celu uzyskania dalszej pomocy. Zespół wsparcia powinien być w stanie pomóc w rozwiązaniu problemu i udzielić dodatkowych wskazówek.

Proszę wiedzieć, że jeśli otrzymałeś DQ'ed lub OQ'ed, Twoje odpowiedzi nie zostaną zapisane lub zachowane, nawet jeśli były na końcu. Wiem, że spędzenie długiego czasu w ankiecie bez zdobycia punktów może być bardzo frustrujące. Stale pracujemy z naszymi partnerami, aby zapewnić lepsze doświadczenia związane z ankietami.
Dziękujemy za Twoją cierpliwość i zrozumienie. Trzymaj się i życzę miłego dnia!

Pagamenti: informazioni e testimonianze » Post #526

Thu Feb 09, 2023 15:20 in Italian

Salve,

La ringraziamo per il Suo commento sulla Sua esperienza di riscatto. Abbiamo contattato il team responsabile e abbiamo individuato e risolto l'inconveniente. Provi a riscattare di nuovo e ci faccia sapere se continua a riscontrare questo problema.

Grazie e buona giornata!

Problem z wypłatą » Post #12

Thu Feb 09, 2023 15:08 in Polish

Witam,

Dziękujemy za podzielenie się opinią na temat doświadczenia z wykupem. Nasz zespół poinformował nas, że udało im się rozwiązać ten problem. Spróbuj ponownie zrealizować zamówienie i daj nam znać, jeśli nadal doświadczasz tego problemu.

Dziękujemy i życzymy miłego dnia! :)

erro ao sacar no paypal » Post #2

Thu Feb 09, 2023 15:06 in Portuguese

josielsilv29 wrote: Estou tendo problemas ao sacar no paypal fica dando erro e mandando tentar mais tarde,gostaria que resolvessem isso. :thumbdown:

Olá josielsilv29,
Obrigado por partilhar a sua opinião sobre a sua experiência de redenção. Contactámos a equipa responsável e eles foram capazes de resolver a falha. Por favor, tente redimir-se novamente e informe-nos se continuar a experimentar este problema.
Obrigado e tenha um óptimo dia!

Problem z wypłatą » Post #9

Thu Feb 09, 2023 10:20 in Polish

Dziękujemy za wszystkie odpowiedzi. Poinformowaliśmy nasz zespół, który zajmuje się tym problemem. Jeszcze raz przepraszamy za niedogodności i dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie!

Problem z wypłatą » Post #5

Thu Feb 09, 2023 06:45 in Polish

Witam, dziękujemy za podzielenie się z nami swoim doświadczeniem. Przepraszamy za powstałe niedogodności.

Czy możesz nam powiedzieć, czy dzieje się to u Ciebie na wszystkich urządzeniach, na stronie internetowej i w aplikacji? Czy próbowałeś wykonać następujące czynności?

- Wyczyść pliki cookie i pamięć podręczną przeglądarki. *Pewnie sprawdź, czy Twoja przeglądarka jest aktualna i czy akceptuje pliki cookie przeglądarki*.
- Strona internetowa jest obsługiwana przede wszystkim przez przeglądarki Safari, Microsoft Edge, Firefox i Google Chrome. Jeśli próbujesz wejść na stronę za pomocą innej przeglądarki, spróbuj zmienić przeglądarkę na obsługiwaną. Upewnij się, że Twoja przeglądarka jest aktualna.
- Jeśli korzystasz z aplikacji, odinstaluj i ponownie zainstaluj aplikację raz, a następnie spróbuj użyć najnowszej wersji naszej aplikacji.
- Spróbuj również przełączyć się na inne urządzenie, jeśli to możliwe.

Jeśli nic nie działa, prosimy o poinformowanie nas o tym. Możesz również skontaktować się z nami poprzez wiadomości osobiste. Będziemy szczęśliwi mogąc Ci pomóc!

Ayet stüdyo teklif sorunu » Post #2

Mon Jan 23, 2023 07:11 in Turkish

Aksaworld wrote: Ayet stüdyo the grand mafia teklifini tamamladım ama işlem geçmişinde görünmüyor. Ayet stüdyo genel olarak işlem yaptırıp para ödemiyor izlenimi verdi. Ysense bu konuları takip etmiyor boşuna vaktimizi alıyor bu durum.

Merhaba Aksaworld, bu konuyu bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız hayal kırıklığını anlıyoruz. Geri bildiriminizi ekibe iletiyoruz.
Teklif Duvarları sorunuyla ilgili yardım için (RevU, AdGate Media, AdGem, OfferToro, AyeT Studios, Peanut Labs, AscendMedia), yardım için doğrudan onlara ulaşmanız gerekecektir.
Teklif Duvarı ile iletişime geçtikten sonra, 10 gün içinde onlardan herhangi bir yanıt alamazsanız, lütfen İşlem Geçmişiniz aracılığıyla ekibi destekleyen ySense müşterisiyle iletişime geçin: https://ysense.com/account-ledger
Bilet göndermek için Ziyaret Edilen sayfasının üst kısmındaki "Yakın Zamandaki Bir Etkinlik Hakkında Yardıma mı İhtiyacınız Var?" bağlantısına tıklayın, ardından "Buraya Tıklayın" ve "Yardım Alın" seçeneğine tıklayın, ardından sorununuzu seçin ve açılır menüden "Teklif "i seçin.
Teklif duvarı ekibine gönderdiğiniz e-postanın ekran görüntüsünün yanı sıra gerekli tüm bilgilerle formu doldurun.
Herhangi bir sorunla karşılaşırsanız, lütfen bize bildirin. Günün geri kalanında size iyi eğlenceler dileriz!

حجب المسوحات » Post #2

Wed Jan 04, 2023 05:31 in Arabic

mcharkawi wrote: السلام عليكم

لقد تم منع حسابي من استقبال المسوحات ولا اعرف ما السبب وكيف احل المشكلة.

حاولت التواصل مع ادارة الموقع ولكن لم اعرف كيف ارجو مساعدتي.

مرحبا مشاركاوي ، نأسف لسماع مشكلتك. لقد قمنا بالرد على رسائلك. من فضلك ابحث عنها!

Merhaba » Post #2

Wed Jan 04, 2023 05:07 in Turkish

Songul32 wrote: Merhabalar benim ekranima neden anketler çok düşük geliyor

Merhaba Songul32, anketler hakkındaki sorunuz için teşekkür ederiz! Sinir bozucu bir deneyim yaşadığınızı duyduğumuz için üzgünüz.

Açıklığa kavuşturmak gerekirse, anketler harici, bağımsız anket sağlayıcıları tarafından sağlanmaktadır. Şu anda hesabınız için uygun anketler görmüyorsanız, bu, şu anda sizin veya coğrafi konumunuz için mevcut anket olmadığı anlamına gelir. Herhangi bir anket için seçim veya uygunluk süreci, o anketi sunan anket sağlayıcısı tarafından tanımlanır ve ySense'ten bağımsızdır. Yeni anket fırsatları için lütfen hesap sayfanızı düzenli olarak kontrol etmeye devam edin. ySense'in sunduğu diğer tüm etkinliklerden keyif alacağınızı umuyoruz.

Daha fazla anket görmek için bazı yararlı ipuçlarımız var. Anket sayfasındaki anket profilinizdeki soruları düzenli olarak yanıtladığınızdan emin olun. Anket profili sorularınızı sayfanın yaklaşık yarısında göreceksiniz: https://ysense.com/surveys Daha fazla anket almak için profilinizdeki soruları yanıtlayın.
Anketlerle ilgili faydalı makaleleri destek sayfamızda da bulabilirsiniz: https://help.ysense.com/hc/en-us/categories/360001966412-Surveys

Bu konudaki sabrınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Nie mogę zmienić kraju...Pisałam.do nich i nic... » Post #2

Fri Dec 30, 2022 07:10 in Polish

kassobi wrote: Błagam pomòżcie !!!

Próbuje zmienič kraj ktòry mi automatycznie wybrał system.A mianowicie Niemcy, ponieważ chwilowo tam byłam.Już od dzisiaj jestem w Polsce lokalizację włączyłam i dalej są Niemcy.

Jak się domyślacie mam nr Polski i nie mogę rozwiązywać ankiet póki nie zweryfikuje nr telefonu

Dodam że przeczytałam odpowiedzi osòb ktòre miały ten sam problem i robiłam tak jak pisaliście.Napisałam.do nich od najgorsze co może być to to że mogę tylko napisać problem odnośnie moich ankiet...Napisałam a oni odpowiedzieli nie na to co napisałam bo chyba nawet nie czytali o co chodzi tylko odpisali że przepraszają i doliczyli mi jakieś pieniądze...

Moje pytanie co ja mogę jeszcze zrobić ?? I czy znacie jakiś inny sposòb skontaktowania się z obsługą??

Cześć kassobi, przykro nam słyszeć o Twoim problemie. Chcielibyśmy pomóc Ci dalej, czy możesz odpowiedzieć na prywatną wiadomość, którą wysłaliśmy do Ciebie z prośbą o więcej informacji? Dziękujemy za poświęcony czas!
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: May 27, 2023 21:13:30 PST