Please wait...
HomeForumPosts by killmyself525

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by killmyself525

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2088

Fri Apr 21, 2023 05:03 in Turkish

dialara wrote: merhaba ben monopoly de 16.cı board dayım, 7 gündür oynuyorum. oynayanlar da yazabilir mi? ne kadar ilerleyebilmişiz diye bir hesabını yaparız.

6.cı boarddayım oyunun başlarında asla 2x falan kullanmadım ama sonradan 3x bağımlısı oldum paso 3x zar atıyorum oyun offerslara geldiği an indirdim yani uzun süredir oynuyorum 16. boarddaysan süpermiş ben maalesef 6.cı boarddayım

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2083

Wed Apr 19, 2023 18:41 in Turkish

Monopoly zor ama 3 5 kuruş bile olsa veriyor empires puzless hem zor hem para için aşırı uğraşmak gerekiyor ben monopolyi daha çok sevdim evet zor fakat eğlenceli
Ayrıca her ne hikmetse yapamayıp zor bulup ilk günde sildiğim oyunları foruma bakıyorum herkes yapılmaz zor diyor ama 3-4 gün geçince yaptım diyen bir sürü kişi oluyor bu durumdan dolayı Monopolyi bırakmayacağım belki belirli bir aşamada hızlıca tahta atlarız

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2057

Sat Apr 15, 2023 17:18 in Turkish

ojoooturkey wrote: Arkadaşlar ben oyunu indiremiyorum Google play yönlendirmesi gelmiyor siyah ekran kalıyor 2 gün içinde indiren oldu mu oyunu sorun bende mi lütfen biri yazsın rica ediyorum
Google Play Store ve Google Play Games (Oyunlar) ve kullandığın tarayıcıyı (benim chrome) güncellemeyi dener misin

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2055

Sat Apr 15, 2023 07:02 in Turkish

Monopoly oynuyorum günlerdir. Oyunda sizden tahta levelinizi arttırmanızı istiyor kişisel levelinizi değil. Kişisel level çok kolay atlanıyor. Ev alarak, geliştirerek xp kazanıp kişisel levelinizi artırabilirsiniz. Tüm evleri alıp tüm evleri son levele kadar geliştirdiğinizde tahtanız 1 seviye artıyor.

Önemli taktik: Oyunda bazen etkinlikler oluyor sağ üst kısımdaki yuvarlaklarda görebilirsiniz. O yuvarlaklarda "Ufo simgesi olan binaya geldiğinde puan kazanırsınız." falan diyor şuan ve siz nerede olduğunuza bakacaksınız atıyorum ufo simgeli binaya 5-6 adım geridesiniz ya da 8-9 adım geridesiniz zar oranınızı en yükseğe çekip 3x 5x zar atın diyelim ufo simgeli binaya gelemediniz ve 12 adım (zar) boyunca ufo simgeli bina yok direkt 1 zar atın 3x 5x zar atmayın. Umarım anlatabilmişimdir. Ufo etkinliği bitecektir belki siz bu mesajımı gördüğünüzde bu her etkinlik için geçerlidir. Etkinlikler gerçekten aşırı fazla ödül veriyor.

çok bilinen klasik bir olay zarlarınız 1 saatte 5 tanesi doluyor hepsi dolduğunda hemen zarlarınızı atın fakat TAKTİKSEL OLARAK ZAR ATIN. Örneğin soygun ya da yıkım yerlerine 12 adımlık mesafeniz varsa ve paraya ihtiyacınız varsa 2x ya da 3x yaparak şansınızı deneyebilirsiniz. Soygun ve yıkım en çok para veren yerler. Özellikle soygun en iyisi. Soygun parası yukarıda gözüküyor. Eğer düşük miktarda bir paraysa soygun parası (Bazen çok düşük oluyor) sakın ekstradan zar kullanmayın soygun yerine gelirim belki diye düşünmeyin 1 tane zar atın.

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #2011

Fri Apr 07, 2023 03:54 in Turkish

oyunda taktik yok gibi gözüküyor şimdilik o bayraklar doldukça oyuna girip savaşmaktan başka çare yok gibi bazı yabancılar 10 levelde pendinge düştü demiş ama burada 10 level olup pendinge düşmeyenler gördüm acaba 15 levelde pendinge düşer mi meraklıyım çünkü 21 çok gibi ben daha 4 level miyim neyim

Empires puzzles » Post #2

Fri Apr 07, 2023 03:45 in Turkish

Bazı kişilerin görebildiği oyunları ben göremiyordum bence dediğin gibi

5 dolarlık ysense offers görevi » Post #2

Sun Feb 12, 2023 01:46 in Turkish

ysense yanlışlıkla Türkiye'ye de eklemiş offerı yapılmyıor

ÖDEME GÖRÜNTÜLERİ YSENSE » Post #73

Fri Jan 13, 2023 09:11 in Turkish

Steam Türkiye hediye kartı » Post #3

Fri Dec 30, 2022 06:40 in Turkish

noyan01 wrote: evet ben de ilk gördüğümde heeycanlandım sonra baktım tr yok, saçmalık işte

Çok güzel paraya dönüştürülebilirdi aslında. Steam bakiyenizle CS:GO adlı oyundan skin aldıktan sonra onu bazı belirli websiteleri var %5 %10 %20 %30 falan değişiyor komisyonlarla sizden o skini satın alıyorlar ve bakiyenize gerçek para yatırıyorlar. Ben mesela yabancı bir siteye skin satmıştım papara hesabıma aniden paramı yatırdılar. Bir sürü ödeme seçeneği vardı.

Anket paylaşımları » Post #3427

Sun Dec 18, 2022 07:55 in Turkish

ista1907 wrote: diş sağlığı ile ilgili anket geldi. yaklaşık yarım saat cevapladım. parayı yatırmadan bitirdi. :thumbdown: emek hırsızlığı değilmi bu?

O anket bana parayı verdi diş telleri diş macunları ile ilgili sorular soruyordu ama maalesef ben de bazen bazı anketlerde uzun süre çözüyorum sonra atabiliyor muhtemelen cevaplarımızı kaydediyorlardır parayı vermeden bedavaya çalışıyoruz bazen

Anket paylaşımları » Post #3425

Fri Dec 16, 2022 12:17 in Turkish

noyan01 wrote: Hocam girdiğiniz aya dikkat ettiniz mi. Örneğin doğum tarihiniz 20 aralık 1990 ise 21 yaşındasınız 15 aralıksa da 22 ysşındasınız vs

%100 eminim tekrar kontrol ettim evet doğru yaşım anket ikinci kez geldi yine o yaş sorulunca dedim bu sefer tarih gireyim hata verdi mecburen yaşımı yazdım attı anketten yaşım genç oysa konu oyunla ilgili acaba hedef kitleleri büyüklee mi bilemedim :(

Anket paylaşımları » Post #3423

Fri Dec 16, 2022 02:47 in Turkish

video oyunları ile ilgili bir anket gelmişti güzelce çözüyordum anketin ortalarında "Kalite kontrol amacı ile yaşınızı sormak istiyoruz yaşınızı aşağıya yazın." dedi bende yaşımı yazdım ve anketten attı böyle saçmalık olamaz YSensede profilimdeki yaşı yazmıştım tüm anketlere girdiğim yaşı yazmıştım yani yalan atmıyorum gerçek yaşımı söylüyorum buna rağmen neden anketten attı anlamadım çok sevdiğim bir anketti çünkü video oyunlarıyla ilgiliydi güzelce çözüyordum ne güzel ya

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1948

Wed Dec 14, 2022 04:59 in Turkish

noyan01 wrote: offortora da biri 8 doalrlık diğeri 13 doalrlık iki oyun var. go green ve go toy diye, tamamlayan oldu mu, offortoro nasıl bu konuda?

offertoro oyunları dehşet derecede zor oluyor mesela ben 3-4 tane oyun denedim birisinde oyna tuşuna basmadan önce reklam izletti oyna tuşuna bastım oyunu oynamama izin vermedi bir kez daha reklam izletti sonra ne göreyim oyunu oynarken üstte altta reklam var reklamlarla beraber oyunu oynuyorum normalde sorun etmem ama reklamlar oyunumu çok yavaşlattı kastı telefon dedim ben bunu nasıl yapacağım çıktım diğer oyunları denedim çoğu oyun maalesef böyle internetinizi kapatıp oyuna girmeyi deneyebilirsiniz eğer internet erişimi istemiyorsa oynayın ama offer size para vermeyebilir internetiniz kapalı oynadınız diye çünkü oyun yapımcısı size parayı veriyor ama reklamlardan kazanmayı amaçlıyor bundan dolayı yoğun şekilde reklam saldırısına tutuyor bizi her oyun böyle yapmıyor tabi ünlü oyunlar strateji oyunlarında böyle şeyler pek olmuyor

eski günlerine döner mi :( » Post #6

Wed Dec 14, 2022 04:55 in Turkish

nisagul wrote: Bir zamanlar dolara dolar demezdik aylık 160 dolar kazandığım ayları bilirim. Özellikle tasklar çok iyi kazandırırdı ama hepsi tarih oldu, anketlerin ucu belirsiz süreklilik arzetmiyor, bir ay oluyor 30 dolar bazeı aylar 10 dolar bile kazanılmıyor. reklama tıklama seçeneği azda olsa hareket sağlıyordu o da kalktı tamamen. yani anlayacağınız işler kesat

Nedense reklamlara tıklamak benim çok hoşuma gidiyordu eğleniyordum güzel oluyordu aşırı aşırı aşırı az para veriyordu ama olsun

Pollfish tüm anketlerden atıyor » Post #1

Wed Dec 14, 2022 04:54 in Turkish

Sizce pollfish çözmeye çalışmak boşa kürek çekmek anlamına mı geliyor çünkü bir tane bile anket yapamadım ve benimle aynı sorunu yaşayan bazı kişiler gördüm sadece pollfishte bu sıkıntı var diğer her türlü şirkette az çok anket çözebiliyorum

Anket paylaşımları » Post #3380

Thu Dec 01, 2022 16:23 in Turkish

minnos47 wrote:
killmyself525 wrote: Bir tane siyaset anketi geldi Amerika'da bulunan bir üniversitenin profesörü yapıyormuş hangi partiye oy attığınızı vs soruyor video izletiyor neyse onu yaptım gayet eğlenceli bir anketti anket bitti aha dedim paramı aldım bir baktım param verilmedi oysa anketi tamamen güzelce tamamlamıştım hani anketten beni hiç atmadı anketi tamamlaya basmıştım her şey normaldi ama neyse olsun
Geçen banada geldi aynı anket.Benim kafadan anket gelmiş tabiikide hepsine ters cevap verdim.CHP.Anladı sanırım sordu bu anketten aldığınız paranın yüzde kaçını bir kuruma verirsiniz diye sordum.%0 dedim.Sonra tekrar sordu yüzde kaçını sivil toplum kuruluşuna verirsiniz %0 dedim.Siz giderken ben dönüyordum kaplanlar.Sonra parayı vermeyin birde üzüldüm.CPX 5 cent verdi neyseki.Anket 36 centti.

ben de ikisine %0 veririm dedim sonra şöyle bir uyarı yaptı eğer %0 demediyseniz endişelenmeyin paranızdan bir kesinti yapılmayacak ama anket bitince hiç bir şey vermedi ama olsun ben eğlendim anketi yaparken zaten uzun süredir siyaset anketi bekliyordum telefonla arasınlar diye ailemi aradılar anket firmaları beni aramadılar enazından ysensede çözmüş oldum bedavaya gitti düşüncelerim ama olsun doya doya kullansın profesör artık nasıl kullanacaklar bilmiyorum ama

Anket paylaşımları » Post #3378

Thu Dec 01, 2022 09:13 in Turkish

Bir tane siyaset anketi geldi Amerika'da bulunan bir üniversitenin profesörü yapıyormuş hangi partiye oy attığınızı vs soruyor video izletiyor neyse onu yaptım gayet eğlenceli bir anketti anket bitti aha dedim paramı aldım bir baktım param verilmedi oysa anketi tamamen güzelce tamamlamıştım hani anketten beni hiç atmadı anketi tamamlaya basmıştım her şey normaldi ama neyse olsun

Yeni offer oyunu » Post #29

Fri Nov 25, 2022 12:59 in Turkish

serkang wrote: An itibariyle ödemem yapıldı mutlu oldum . gerçekten zaman verdim emek verdim. Umarım bir daha böyle sürprizlerle karşılaşmam, teşekkürler Ysense.

Çok sevindim iyi günlerde kullanın zor oyundu gerçekten emeğinizin karşılığını almanıza sevindim

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #182

Thu Nov 24, 2022 05:20 in Turkish

RecepOzkan wrote:
hkoc8787 wrote:
nusibet wrote: Bu Amazon çek olayını Amazon Türkiye hesabında kullanabiliyor muyuz? Deneyen oldu mu?

Denedim olmadı boşu boşuna 20 dolarım gitti. Amazon.com da duruyor öyle 20dolara bişey de alamıyorum. Kargo ücreti vs derken. Ben orada yani amazon Türkiye sitesinde kullanılıyor diye çekmiştim. Ama olmuyor.

ben hediye çekinden alışveriş yaptım ve kesinti falan olmadı

amazon com tr hediye çekin varsa kesinti olmaz mesela bazı anketlerde hediye çeki veriyorlar 200 tl falan amazon com tr girip sıkıntsız alırsın ama hediye çekini eğer withdraw yapıp dolar olarak alırsan sıkıntı yaşama ihtimalin ben var ben yaşadım

ÖDEME ZAMAN VE YÖNTEMLERİ-YSENSE » Post #180

Wed Nov 23, 2022 12:32 in Turkish

nusibet wrote:
hkoc8787 wrote:
nusibet wrote: Bu Amazon çek olayını Amazon Türkiye hesabında kullanabiliyor muyuz? Deneyen oldu mu?

Denedim olmadı boşu boşuna 20 dolarım gitti. Amazon.com da duruyor öyle 20dolara bişey de alamıyorum. Kargo ücreti vs derken. Ben orada yani amazon Türkiye sitesinde kullanılıyor diye çekmiştim. Ama olmuyor.

Teşekkürler bilgi için. Hediye kodu şeklinde veriyorsa amazon hesabına ekleriz belki diye düşünmüştüm. Umut fakirin ekmeği...

Aynen öyle ben de umut fakirin ekmeği deyip denedim ama kargocu gümrük vergisi o vergi şu vergi bu vergi derken para kazanacağıma daha çok para kaybettim
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Jun 1, 2023 08:37:22 PST