4,208,976,769 Completed 7 December 2023 05:30:40 PST 14m 245332250 $0.52
ysensefann wrote:Acaba bugün hangi anketler geldi?Bana vitamin anketi geldi attı, banka ING anketi tarayıcı sorunu oldugu video izleyemediğim için yapamadım.Yoursurveys fbsaha fun*** bilmem ne araştırma anketi puan kestiği için yapmıyorum.Dün 1.74 dolar kazandım.Complete your checklist and earn a bonus! To qualify you need to complete at least 2 surveys or offers. Click for more details.
REQUIREMENTS
Surveys 8 surveys $4.95
Offers 2 offers $1.25
Total earned: $6.20
EXTRA BONUSES
Addon Completed +2%
Streak Completed +2%
Congrats! The checklist is completed!
16%
Your bonus is currently standing at: $0.99
Tek günde 6.20 dolar ve 1 dolar da bonus. 3. ayım ve ödüller her geçen ay artmaya devam ediyor. Sadece hep istikrarlı cevaplar verin. Birçok ankete kabul edilmeyeceksiniz. Ancak 3 ay sonunda artık profilime uygun anketler gelmeye başladı ve ödüller de yükseliyor. ysense için tek sorun Türkiye için ödeme alma konusu. bitcoin ya da papara ödeme seçeneklerinin gelmesi gerekiyor. bi de müşteri hizmetleri çok yetersiz.
nusibet wrote:gözlük anketi veriyordu sankiBu GFK kadar anassının çocuğu bir firma daha görmedim. Bunlardan anket tamamlayıp parasını alabilen varsa helal olsun...
newsorcev wrote:Ben satın almak ve almamak konusunda kararsızım.Bu siteden parayı alamayacağız büyük ihtimal.Alsak bile para olarak alamayacağız.Amazon hediye çeki desek bile Amazon Türkiye bizim yavşaklar sayesinde ülkeye ayak uydurmuş.Bu yüzden kararsızım.Tek yol banka hesabı.minnos47 wrote:Karargah 18. lw deyim.Sonuç olarak 8 dolarım var.
8/23/2023 8:34AM
Offers
State of Survival - Level 9 (Credits in 2 days)
$1.00
8/24/2023 10:41AM
Offers
State of Survival - Level 15 (Credits in 4 days)
$2.00
8/28/2023 2:35AM
Offers
State of Survival - Level 19 (Credits in 7 days)
$5.00
Benim de 18 oldu karargah toplam 8 dolar beklemede. 25 level diyor son 15 dolar için ama belki daha önce de verebilir. İlk önce bitirenlerden sonra belli olur. Satın alma yapacağım 20 dolar için ama karar veremedim hangisini alayım.
kekonali wrote:Para olarak almak bana göre daha iyi.Ancak nasıl alacağız bilmiyorum.yatahaze wrote:forzafb1907 wrote:Wise da olabilir.
30 Ağustos'dan sonra Wise ile herhangi bir ödeme alma vb şeyler yapılamayacak.Sadece yurtdışına para göndermeye izin var.Diğer sitelerden Wise aracılığı ile ödeme alanlar oralarda da ödeme almak artık imkansızlaşıyor.
30 Ağustos'dan sonra Wise'da yapılamayacak işlemler
Farklı para birimlerinde para tutmak için yeni bakiyeler ve kumbara açma.
Wise bakiyeleriniz arasında çevrim yapma.
Mevcut Wise bakiyelerinize para ekleme.
Wise bakiyelerinizden transfer gönderme.
Wise'a ödeme alma. Bu, sahip olduğunuz tüm Wise hesap bilgilerinin çalışmayı durduracağı ve bunlara gönderilen tüm paraların göndericiye iade edileceği anlamına gelir. Göndericilerinizin artık size bu şekilde para gönderemeyeceklerini kendilerine bildirin.
en iyisi amazontr