nusibet wrote:Az önce çekim yaptım.Para istemedi şuan.Arkadaşlar bu olaydan sonra Payoneer kullandınız mı? Masraf kesilme durumu var mı? Ben Payoneer'i aralık ayından beri kullanıyorum, 12 ay olmadı yani. Para aktarsak masraf keserler mi acaba??
ojoooturkey wrote:Minnoş akıl hastası olduğu için hintli gibi davranıyor.5000 inci postunu zıplayıp, hoplayıp kutlayacak.banusir wrote:newsorcev wrote:İş hayatı 1 dolarlık anket paramı ödemedi. Anketin sonunda 20'ye yakın ruh sağlığı hakkında saçma sapan sorular sordu. Anket bitti ödeme yok. Yorum yok.
geçen aynısı bana geldi cevapladım cevapladım sonra ruh hastasımısn gibi soru sordu hayır dedim attı paramı vermeden :ss hakaret edıyolar
Ruh,hastasıyım demeliydin
noyan01 wrote:Bencede 8-10 lw arası olmalıydı.Oyunda level kasacağım diye çok sinir oldum.Ondan oynamak istemiyorum.ben de yazdım desteğe henüz yatmadı, bi 10 kişiyi falan davet ettim bu platforma bu oyun vesilesiyle. Oyunun ilk haftasında davet ettiğim hiç kimseye yatmadı, ikinci hafta davet ettiklerime 8 levelde 10 levelde falan yattı. Artık sorun neyse anlayamadım
noyan35 wrote:Dün neo da o anketi yapıyordum.Bir anket daha vardı.Davlunmaz anketi.Bu ne ya dedim.Dayanamadım ikisinide nedensiz yere (aslında bir nedeni var.Puan kesiyorlar.) kapattım.Sonra zaten ablamla pazara gittik.Geldiğimizde anketçiler annemi aramış.Daha sonra dün bunları yazdıktan bunlar kim ya deyip telefona baktım.Gelen numara 184 tütün ihbar hattı.Anlayacağın önemsiz birşeymiş.Funt**** Araştırma Şirketi aramış olabilir.Ancak 505 olduğu için geçersiz sayılır.Ancak elleri güçlü ben yinede dikkatli olayım.Getirden bana adıma erzak gelmişti.Vefa kolisi ............................................................................3,793,083,507 Screened Out 11 May 2023 08:20:21 PST 11m YourSurveys 6451768
akaryakıt anketi.. ankete kaç dakıka cevap verdim anket ilerlemesi %100'e gelince bana ruh sağlığı rahatsızlığın mı var diye sordu hayır dedim anketten atıp ücretimi ödemedi şaka gibi artık hakarete başlamışlar anket adı altında..
selcuk3512 wrote:Hala para gelmedi.Denizbankı aradım eft gelmiş gözükmüyor dedi.İnşallah gelir.Doğru düzgün bir yardımda yok.minnos47 banka hesabına geldi mi?
bankaya çekimde sorun yaşayan başka kimse var mı?
bende bugün banka hesabına çekim yaptım normalde yatması lazımdı yatmadı. ayrıca mail normalde türkçe gelirdi.
Payoneer şirketinden para çekme talebinizi aldık. Para bugün banka hesabınıza yatırılacaktır.
ama bugün çektiğimde zaman belirtmeden ingilizce olarak geldi.
We received your request to withdraw funds from Payoneer.
İnşallah paraları iç etmezler.
erhancho wrote:Aynen bendede öyle.gkey001 wrote:Teklifi yapmaya çalışanlar silin uygulamayı para kazandırmayın, ödeme yapmıyorlar, 4 bilet attım ciddiye alan yok.
Bugün mail geldi ysenseden yazı da yukarıda mevcut direkt olarak bakiyeye 35 dolar yüklediler pending değil siz gibi 4 bilet yolladım tabii kanıtlı olarak mağduriyetim giderildi umarım size ve diğerlerine de yükleme yaparlar.