$0.07,1lvl,lagan,3+1 max
produzen,9+1 max
RichKoko wrote:Quote: da li moze pomoc?Vec duze vreme mi se na mojoj listi ne pojavljuje task bil of londig cf r... .Izasao je i novi id a ja ga i dalje ne vidim na mojoj listi.Gde mogu da se zalim i kako?
Identify the bill of lading number (CF redeseign),pojavljuje se jako rijetko,i to uglavnom u neko gluho doba noči(od 2 do 5 ujutro odprilike).
Pozz
FIRAT7 wrote:İlk olarak , Payoneer'de banka bilgilerine ihtiyacımız olacak. Buraya nasıl erişeceğiz derseniz, , Payoneer anasayfada Global Payment Service sekmesinden ulaşıyoruz.
Alıcı hesaplar altında adımıza açılmış fakat işletim hakkı Payoneerde olan USD-Sterlin ve Euro hesaplarını bulabiliriz. Bize lazım olan EURO hesabı.
Euro hesabına tıklıyoruz. Resimde görüldüğü üzere hesaba ait İBAN-SWİFT kodu ve Banka adına ulaşabiliyoruz. Ya bunları bir yere not alırsınız yada sayfa açık kalır, ki bu bilgileri Skrill e girmemiz gerekiyor.
Skrill hesabına geçiyoruz.. PARA ÇEK sekmesine tıklıyoruz. Buradan Banka Hesabı Ekle butonuna tıklıyoruz ve karşımıza bir form çıkıyor.
Ülke seçeneğini Almanya(Germany) olarak seçiyoruz.
Almanya’yı seçtiğimizde iki form seçeneği çıkıyor karşımıza. Swift alanına Payoneer’deki EUR hesabı altında BIC değerinin karşılığını yazmamız gerekiyor. Wirecard Bank’ın Swift kodu WIREDEMM. IBAN değeri için de BIC’ın altındaki IBAN numarasını yazarak hesap ekleme işlemini tamamlıyoruz.
Skill hesabımız USD ise minimum 56 USD bulunması gerekiyor. Skrill parayı euro olarak gönderecektir. Ancak gonderim ücreti USD hesaplarda 6.10 Usd euro hesaplarda 5 Euro'dur.
Sabah 11 e kadar skrillden yaptığımız çekimler büyük olasılıkla aynı gün akşam Payoneer hesabımıza geçmiş oluyor.
Payoneer'den bankaya çekimlerde bakiyenin minimum 50 Usd yada 40 Euro olması gerekiyor. O yüzden fazla masraf vermemek adına transferlerinizi Skrill'de minimum 45 Euro Yada 56 Usd bakiyeniz varsa yapınız.
Sorusu olan varsa yanıtlayabilirim.
Umarım anlaşılır olmuştur.
velezovac87 wrote:Ne znam tačno u koju temu da strpam ovo pa ajde ovde d a pitam a naša income neka prebacuje gdje joj odgovara. Gdje se sada može pratit ono zarađeno do 50, pa bonus 5. Nigdje to nisam pronašao a vidim na glavnom forumu neki kao znaju da su ispunili