kutayerim wrote:anladım çok teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak bu mesela 30 dolara mafia diye bir oyun görevi falan var onları istenen görevi yaptığımız zaman site kendisi otomatik mi yükleme yapıyor yoksa başka birşey mi yapmam lazım offers görevleri için
ekilic wrote:Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Biraz önce payoneere 52 dolar aktarmak için talep gönderdim. Sonra payoneer hesabını da bir kontrol edeyim dedim bazı bilgileri doğrulamamı istiyor. Şu zamana kadar hiçbir şekilde payoneerde sorun yaşamadım ödemeyi alırken. Şimdi belgeleri doğrulamadan paranın gelmesini bekledikten sonra çekim talebinde bulunup olup olmadığını mı deneyeyim yoksa şimdiden belge yüklemesi yapayım mı? İşletme doğrulaması, kimlik falan diyor kafam karıştı. :S
planer wrote:52$ ı topladım, payoner hesabıma paramı aktaramıyorum. aynı mail adresi ile payoner hesabım var, aktar dediğim zaman ysence den;
Congratulations! Your redemption request for a Payoneer $52 reward has been received.
Rewards are often delivered in 2-3 days but in some cases may take up to 10 business days We will send you an additional email when your Payoneer $52 is ready.
- ySense Team
böyle eposta geliyor. 1 hafta sonra filan başka mesaj gelmeden para geri dönüyor ysence hesabıma..
Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim...