Please wait...
HomeForumPosts by Guledunbek

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Guledunbek

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1831

Sun Mar 27, 2022 21:25 in Turkish

offer toro billionaire ödemedi varmı başka ödeme alamayan

Yeni başladım » Post #5

Sun Mar 27, 2022 21:24 in Turkish

kutayerim wrote: anladım çok teşekkür ederim.Bir sorum daha olacak bu mesela 30 dolara mafia diye bir oyun görevi falan var onları istenen görevi yaptığımız zaman site kendisi otomatik mi yükleme yapıyor yoksa başka birşey mi yapmam lazım offers görevleri için

bu tür oyunları indirdikten sora mutlaka oyun içine ayaradan maili kaydedin bağlanın

GÜNCEL UYGULAMA TEKLİFLERİ » Post #1828

Thu Mar 24, 2022 23:33 in Turkish

Buraakavcu wrote: Mafia oyununu indirip silmiştim, tekrardan offers bölümünden basıp indirsem görev tamamlandığında para alabilir miyim?

telefonu sıfırlaman ve oyun içine maille kaydolman gerekiri

Payonner ödeme alma » Post #31

Thu Mar 24, 2022 23:32 in Turkish

ekilic wrote: Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Biraz önce payoneere 52 dolar aktarmak için talep gönderdim. Sonra payoneer hesabını da bir kontrol edeyim dedim bazı bilgileri doğrulamamı istiyor. Şu zamana kadar hiçbir şekilde payoneerde sorun yaşamadım ödemeyi alırken. Şimdi belgeleri doğrulamadan paranın gelmesini bekledikten sonra çekim talebinde bulunup olup olmadığını mı deneyeyim yoksa şimdiden belge yüklemesi yapayım mı? İşletme doğrulaması, kimlik falan diyor kafam karıştı. :S

doğrulamaları bir an önce yapın işletmeye ysense yazabilirisniz kimlik yollayın o bir resmi online banka gibi düşünün paranız sıkıntıya düşmesin

Anket paylaşımları » Post #1771

Mon Jan 03, 2022 13:20 in Turkish

mehmetlords wrote: 2 ARALIKTA KAYIT OLDUM YARIN Kİ BONUSLA 54.66 $ OLACAK VE 1 SENE SONRA TEKRARDAN SİTEDEN İLK PARAMI ALACAM. 1 AYDA 52 DOLAR VARMI DAHA İYİSİNİ YAPAN :)

offers olarak neler yaptın

başkasının payoneer hesabına para gönderme? » Post #9

Thu Dec 16, 2021 12:13 in Turkish

planer wrote: 52$ ı topladım, payoner hesabıma paramı aktaramıyorum. aynı mail adresi ile payoner hesabım var, aktar dediğim zaman ysence den;

Congratulations! Your redemption request for a Payoneer $52 reward has been received.
Rewards are often delivered in 2-3 days but in some cases may take up to 10 business days We will send you an additional email when your Payoneer $52 is ready.
- ySense Team

böyle eposta geliyor. 1 hafta sonra filan başka mesaj gelmeden para geri dönüyor ysence hesabıma..
Bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim...

ilk çekiminse 3.günün akşamı bir mail gelicek bağlmaa linki ona tıklayıp payonere giriş yapıcaksın bağlanıcak hesap

Payooner ile en uygun şekilde nasıl çekiyoruz? » Post #4

Wed Nov 24, 2021 10:47 in Turkish

çektiğin banka hesabı dolar hesabınız normal bankadaki tl hesabınızı payonere banka hesabı ekle bölümünden ekleyin ve para birimini tl seçin o zmn işlem ücreti yok

başkasının payoneer hesabına para gönderme? » Post #7

Mon Nov 22, 2021 22:30 in Turkish

atabilirisniz

Payooner ile en uygun şekilde nasıl çekiyoruz? » Post #2

Sun Nov 21, 2021 21:50 in Turkish

en uygunu payonrden banka tl hesabına çekim yapman

başkasının payoneer hesabına para gönderme? » Post #5

Mon Nov 15, 2021 11:03 in Turkish

bağlayabilir sıkıntı olmaz mailler üzerinden değil bağlantı linkiyle aktarım oluyor

başkasının payoneer hesabına para gönderme? » Post #4

Mon Nov 15, 2021 11:03 in Turkish

bağlayabilir hiç bir sıkıntı olmaz ilk çekimse zaten bağlama linki gelicek kendi payonerine bağlayıp çekbilir maillerin aynı olmasına gerek yok bu işlemler rakamlar üzerinden ilrerliyr
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 11, 2023 14:44:34 PST