Please wait...
HomeForumPosts by BloodbathXxX

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by BloodbathXxX

Tasks za level 0 » Post #1973

Mon Apr 10, 2017 13:41 in Ex-Yugoslavia

Danas sam odradio par taskova ,u zadnjem su mi bila 3 pitanja u vezi autora i pogodio sam sva tri .Kad sam stisnuo CONTINUE pojavilo se tekst gdje pise da nije tocan odg ,kao odgovor nije NO AUTOR vec MULTI AUTORS.A stranicu kad otvorim pise Page not found i smanjilo mi acurcy na 67 % bez razloga jer mi je taj odg tocan ,a ne netocan kako oni kazu.I sad mi je pokvarilo prosjek i ne mogu radit neke zadatke.Mozeli koji savjet?

Surveys, Offers, Video, Games » Post #322

Thu Mar 30, 2017 06:33 in Ex-Yugoslavia

i

Surveys, Offers, Video, Games » Post #321

Thu Mar 30, 2017 06:26 in Ex-Yugoslavia

Sve ono pise da ima ,ali nije mi doslo na glavni racun i to ne kontam nikako .Jer sam pratio sva tri puta kad bi odradio offer da li je se primilo i uopste nije ,i sutradan kad bi provjerio racun ostane isti.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #316

Thu Mar 30, 2017 06:00 in Ex-Yugoslavia

Da pise, evo i ovde sa strane ovog posta pise da sam odradio 3 offera,aliii ja nisam dobio to na racun to sam dobro upratio.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #314

Thu Mar 30, 2017 05:25 in Ex-Yugoslavia

Ovako mi pise ispod radija
You've earned $0.03 for completing this offer 3 times, most recently yesterday at 20:09 EDT
ali uopste nisam dobio na racun i tamo gdje mi se zbrajaju aktivnosti kolko sam ceg odradio uopste ne prizna kao odraden offer.

Surveys, Offers, Video, Games » Post #312

Wed Mar 29, 2017 18:53 in Ex-Yugoslavia

Zasto ne dobivam zaradu od offera za slusanje radija? Odradio sam tri puta i pise da sam dobio 0.0300 ,a ne prebaciva mi na akaunt balanc taj dobitak.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Oct 2, 2023 08:26:42 PST