incomehomejob wrote:Izvinjavam se kasnjenje.
Cestitke janko990!!!![]()
![]()
![]()
Cestitke Makideeny!!!![]()
![]()
Hvala

Spee88 wrote:janko990 wrote:pupijevi wrote:Imamo skoro 30 clanova koji su se javili kroz CS forume da su flagovani zbog Clothinga!
Dakle ovo je bio masovni flag pa je za ocekivati brzo resavanje istog.Barem do sada je uvek tako bilo.
Nemojte se sekirati i gubiti zivce badava,radite poslove koji su vam dostupni i sve ce biti reseno.
Hvala na ovoj informaciji nadamo se najboljem, imam samo pitanje sta se desava u sa gubitkom levela, koja je procedura za povratak istog?
Pa vratice ti level nakon sto uklone flag.
pupijevi wrote:Imamo skoro 30 clanova koji su se javili kroz CS forume da su flagovani zbog Clothinga!
Dakle ovo je bio masovni flag pa je za ocekivati brzo resavanje istog.Barem do sada je uvek tako bilo.
Nemojte se sekirati i gubiti zivce badava,radite poslove koji su vam dostupni i sve ce biti reseno.
pupijevi wrote:Sto se mene tice submit sam posle 60 sec uglavnom, bilo je svega. Sta sad jel gubimo neki level zbog flaga ili?Ja stigo do 20 i za sada je sve ok.
Vi sto ste flagovani dal ste submitovali pre 30 sec??? Dal ste imali previse OTHER kategorija i dal ste imali previse HANDBAG zenskih torbica? Ovo su trigeri za flag 100%
Maxim72 wrote:Nole76 wrote:janko990 wrote:Nole76 wrote:Kad ima dete na slici jel cekirate samo Below 15 ili stavljate i godine drugih osoba sa slike?
Desilo mi se jednom da imam decaka, i obelezio sam below 15, u sustini proverite u albumu malo je primera bilo da dete ima svoj fb profil, bar meni
Zanima me sta raditi kada na slici bude npr muskarac koji drzi dete u ruci?
Da li cekirati samo Below 15 ili dodati i 15-49?
Dete i ne može da ima svoj profil,misli se na malu decu,ja sam juče omašio jednu sliku s detetom i stavio samo godine čoveka a trebalo je i below 15 -kaze korekcija
Btw ispravio mi još jednu,sad sam na 57 %![]()
![]()
Nole76 wrote:janko990 wrote:Nole76 wrote:Kad ima dete na slici jel cekirate samo Below 15 ili stavljate i godine drugih osoba sa slike?
Desilo mi se jednom da imam decaka, i obelezio sam below 15, u sustini proverite u albumu malo je primera bilo da dete ima svoj fb profil, bar meni
Zanima me sta raditi kada na slici bude npr muskarac koji drzi dete u ruci?
Da li cekirati samo Below 15 ili dodati i 15-4
Spee88 wrote:Maxim72 wrote:janko990 wrote:1005498 Categorise Facebook Profiles According To Their Location, Age And Gender Of User
Pregledajte procenat imao sam 7/7 100% na ovom sad je
1005498 Categorise Facebook Profiles According To Their Location, Age And Gender Of User 3 3 7 42%
expelled nešto se pokvarilo,poslao sam ticket
Yadatak je totalno poludio, da ne kažem TA. Izbačena sa 60%, nakon toga pogledam - piše 42%, sad mi piše 17%, a radim ga kao i svaki drugi sličan/srodan zadačić.![]()