Please wait...
HomeForumPosts by velezovac87

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by velezovac87

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1668

Fri Sep 06, 2019 04:07 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote: ...kod nas u RH nema Skrill-a,jel nestao kod svih,ili se samo u nas nije ni pojavio? Screenshot by Lightshot

Ja sam sinoć uspio i isplatu da procesuiram ( još čekam lovu ), bilo je samo 10 dolara za isplatiti, s tim kao da može 2 puta u toku jednog dana da ide isplata, međutim jutros gledam, nema opcije skrilla nikako.... nešto opet mjenjaju, vjerovatno kao i sa paypalom na početku

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1664

Thu Sep 05, 2019 14:34 in Ex-Yugoslavia

Nije radio,sada radi, da vidimo koliko treba isplati i dal sve ide ok

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1662

Thu Sep 05, 2019 11:34 in Ex-Yugoslavia

IMaju problem sa skrillom ali se nadaju da će sve biti pusteno u oku dana, nemojau mnogo para sada pa ce siplate ici sporije, u dolarima isplata, al i do sad je bilo pa je bila konverzija u eure, valjda ne bude frke, islpate okrugle kao i na paypal

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6210

Wed Sep 04, 2019 05:50 in Ex-Yugoslavia

Ph0bia wrote:
velezovac87 wrote: 175 odradjenih, na 78 posto sam i jos nije max

max je 1400+ :lol:

Slutim flagove

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6208

Wed Sep 04, 2019 05:01 in Ex-Yugoslavia

175 odradjenih, na 78 posto sam i jos nije max

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1488

Tue Sep 03, 2019 09:34 in Ex-Yugoslavia

ljilja8888 wrote: Draga incomehomejob,ukoliko si raspolozena i ja bih da se radujem tvojoj talicnosti :)---Naime,deaktivirana sam 18 marta ove godine,odgovor zasto tada nisam dobila,odjednom,pisala sam im 3 puta do sada i odgovorli mi sa onom automatskom porukom da zbog netacnosti zadatka moraju da ispostuju autora mojom deaktivacijom,,inace sam bila 3 nivo sa dosta dobrim procentom 91,2 a clan sam od 2017 god...ukratko to je to,nisam nista varala,radila standardno i odjednom deaktivacija....Ukoliko si raspolozena ,bilo kada da mi napises moj naredni odgovor njma bila bih zahvalna,,ja sam im pisala ljubazno,molila,objasnila da ako sam nesto pogresila izvinjavam se i slicno,,ali eto bezuspesno,,,,,ne zelm da te pozurujem ,svakako je proslo skoro 7 meseci od tada,spremna sam cekati koliko god,,samo da mi vrate nalog,jer drugi posao nemam iz zdravstvenih razloga ne mogu da radim,,,,,,,,oprosti ako sam mnogo pisala,,,,,pozz

Ja se izvinjavam što upadam u konverzaiju ali evo imam baš dosta isksutva sa deaktivacijama ( 3 preživljene ). U mailu sam sva 3 puta bio jako agresivan, tražio izvinjenje i hitno vražanje naloga i sva tri puta je u roku od 24 sata nalog vraćen, ista je siuacija da ništa nisam radio mimo pravila, jednostavno zakačio nešto njihovo. Ali eto, da li drskost i arogancija ili šta več natjeralo ih je da istom pregledaju nalog i isti aktiviraju ponovo. sve ovo ne bi bio problem da nije prosto nemoguce mrdnut se sa prvog levela, a sjecam se kad sam tek poceo da sam lvl 3 dohvatio u roku par sati

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1653

Mon Sep 02, 2019 23:03 in Ex-Yugoslavia

Ma nisu mutne radnje, samo je teško doći do toga, a da je sigurno, zamisli nekom pošalješ novac i ne vidiš više ni centa od toga. Sa skrilla je novac mogao ići na neteller direktno, sad ne znam kakva je situacija

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1648

Mon Sep 02, 2019 08:45 in Ex-Yugoslavia

zerg wrote: Kako to ide, ko vrši konverziju i kako primam novce? Gdje se mogu detaljnije informisati?

Manje vise, dark web

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1646

Mon Sep 02, 2019 07:15 in Ex-Yugoslavia

zerg wrote: Pozdrav, imam pitanje pa ako neko može da mi razjasni. Ako bih povukao npr. 1000 dolara na Skrill, koliko bi od te sume stiglo do mene? Znači kad prođe sve provizije, posredničke banke, takse itd.

Vidim da su se mnogi žalili na Skrill, da su gubici veliki. E sad sto rece @sabljarka-ba od 100$ dobije se 49$. Da li bi se i od npr. 1000$ odbio 51$ ili vise?

Imas ljude koji ti konvertuju novce uz naknadu i ne kosta te nista osim toga, vlo jednostavno ide

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1641

Mon Sep 02, 2019 01:21 in Ex-Yugoslavia

sabljarka-ba wrote: velezovac87, isplati se malo prošetati po bankama (Intesa i ono što je pupijevi predložio), jer na skrill-u gubiš suviše mnogo, od 100 dolara dobiješ 49 dolara na svoj račun moje iskustvo). Dakle PayPal je zakon!!!

Ma meni je samo bitno da one legnu na skril, koliko otkinu oni priliko ispolate, a bilo je nesto mizerno do sad, to je sve što gubim, i have my own ways :D

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1639

Sat Aug 31, 2019 09:54 in Ex-Yugoslavia

pupijevi wrote:
velezovac87 wrote: Skrill jedino mogu na keš uzet pa zato. Paypal jeste bolji mozda i bez provizije ali u nas banke daju samo mastercard a paypal u BiiH priznaje samo Visu tako da nema bas puno smisla ista osim skrilla koristiti. Ovo su tehnikalije, bukvalno samo mjenjaju headquaters

Ja tebi rekoh da se raspitas malo. Samo Visa ide na PP i nema nikakvih problema. Unikredit,Sberbanka,Nova Banka.... sa tim da Unikredit ne bih birao zbog toga sto salju informacije poreskoj,barem tako su ljudi pisali na Klixu kad je krenula ona halabuka oko haraca. Sledece koliko mi je poznato Skrill dere na proviziju tako da ne vidim apsolutno nikakvu korist od njih sem da njima dobro placas tesko stecen novac.S obzirom da imamo opciju PP bolje ti je da ides na PP ako iole mislis da sebi ustedis. Provizija 0% plus 0% prebacivanje na racun svakog 1 u mesecu.

Da upravu si, ali imam ja svoje nacine, sad da letam u drugu banku, pa da zahtjevam visu, pa de ovo de ono, ne da mi se, jedino ako ovo bas bude stekkalo sa skrill-om onda cu. hvala na savjetima u svakom slucaju i svako dobro

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1637

Fri Aug 30, 2019 23:03 in Ex-Yugoslavia

Skrill jedino mogu na keš uzet pa zato. Paypal jeste bolji mozda i bez provizije ali u nas banke daju samo mastercard a paypal u BiiH priznaje samo Visu tako da nema bas puno smisla ista osim skrilla koristiti. Ovo su tehnikalije, bukvalno samo mjenjaju headquaters

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #1026

Fri Aug 30, 2019 23:01 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Zao mi je. :(

Hoces da pisemo zajedno?
Da sastavljam neku 'zalopojku'?
Nadam se da je bug, da je sistemska deaktivacija.

Evo vratili su, ma sasavim im svaki put maximalno agresivniji mail, sad cu im jos trazit naknadu za dusevnu bol

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #1024

Fri Aug 30, 2019 03:06 in Ex-Yugoslavia

Opet deaktivacija, Mod edit, 3 puta za pola godine jedu gofna

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1634

Thu Aug 29, 2019 04:49 in Ex-Yugoslavia

We were finally approved by Skrill. Next steps, development, funding, testing, launch! I'll post updates as they become available here

Evo i skrill-a wuuhuuuuu

Skrill & Payoneer » Post #16

Tue Aug 27, 2019 23:39 in General Talk

valerie wrote: Payoneer, possibly first week in Sept.

No informations about skrill ?

Skrill & Payoneer » Post #7

Tue Aug 27, 2019 11:42 in General Talk

Is it possible that only few of us need this?

Any new informations about skrill coming back ?

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1632

Sat Aug 24, 2019 09:17 in Ex-Yugoslavia

Payoneer navodno odobren i ceka se samo integracija

Na skrillu jos rade, uvijek moja opcija zadnja ( rolling eyes )

Skrill & Payoneer » Post #5

Sat Aug 24, 2019 09:16 in General Talk

I also hope skrill is back soon, have some problems with paypall

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #1017

Thu Aug 22, 2019 05:06 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: ovo je generalni problem ukoliko ubuduće bude uslikaću i poslaću im,masovno ljudi koji rade na clixsense pišu im za ovu grešku vjerovatno niko nije uslikao do sada i poslao,ne znam da li se to kod svakoga dešava ali kada bude zadatak gotov i pojavi se ispravka dosta poruka piše upravo za ovu grešku,još jedno pitanje ima li bonusa od 5$ kada se uradi 50$ vrijednosti ili je to ukinuto? kod mene ga nije bilo

Hvala Unaprijed LP :)

Mod edit ne rade ništa, ja im poslao screenova milion, ništa, čak nedavno imao na onim sastojcima 100 posto test, a kaze mi accuracy too low, posaljem screen, kaze niste zadovoljili odgovorima, to im objasnjenje, kako nisam ako je 100 posto, a da ne pricam da su mi 2 put gasili racun, jer eto, moze im se
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 9, 2023 20:22:46 PST