Please wait...
HomeForumPosts by velezovac87

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by velezovac87

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6522

Wed Nov 06, 2019 11:09 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: uradio sam ovaj task plaćen je 0,21$ nisam dosada radio mada sam imao prilike par puta

Meni je ovo sumnjivo jer vodi da se ponovo ulogujes na nalog i mislim da ću ovo zaobići

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6521

Wed Nov 06, 2019 11:06 in Ex-Yugoslavia

Lady_Tamara wrote:
Berikai wrote: 1452903 Find The Url For Car's Detail Page

Već par puta samo 1-2 komada ili samo kviz. :( Taj task je propao skroz, ili...?

Propalo je sve, koliko ja vidim. Osim odece, duplikata i gifova retko sta ima da se radi. Vecina zadatka je puna nefer korekcija,a ako nekim cudom nije- posle kviza je no work. Stvarno mi je krivo sto je ovo propalo.

Upravo ovo,baš sam neki dan komentarisao, meni je zarada pala za sa 5-6 dolara na 0.5 do dolar jedva, samo duplikati i clothing, ostali sve što probam raditi padnem tes za jedno pianje,što je nemoguće, posebno ovo negativna vijest, znam i da me ispravlja na fergusonu svkai put al kad nije covjek nego yebeni grad id itd, uglavnom radim 2 posla dok sam tu i lagano gubim volju, ako se nešto i pojavi traje deset minuta

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6487

Wed Oct 30, 2019 06:18 in Ex-Yugoslavia

Ma kakav taj venus, pao na 4 pitanju, nisam radio dok nije bilo nefer korekcija. Evo isapravili su ovja katar, sa 0 % na 100 posto, pa eto, radite :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6477

Tue Oct 29, 2019 23:56 in Ex-Yugoslavia

1449983 Qatar Earnings Date Data Collection

Koji vrag nije uredu s ovim poslom, uradjeno sve po instrukcijama 0/5, stvarno ovo vise nema yebenog smisla, pala mi je zarada sa 6 dolara dnevno na 0,50

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1548

Tue Oct 22, 2019 22:57 in Ex-Yugoslavia

knez85 wrote: Flag na clothu sa polovima!

Ljudi moji prestanite to da radite, svaki ID na sebi nosi flag i svi ga dobiju, s tim da meni lično ti flagovi više nisu ni važni, svakako su svi poslovi level 1, ne mogu da zaradim ni trećinu što sam zarađivao prije godinu dana

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6444

Sun Oct 20, 2019 09:43 in Ex-Yugoslavia

1445990 Body Care & Fragrance - Social - Solution Type - Fragrance -Tbo - New 1 0 10 0%

Pa jesam li ja totalno promasio smisao ovog posla i da barem na srecu nisam ni jedan ubo :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6411

Mon Oct 14, 2019 04:59 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote: 1442673 Brand Of A Company Validation Lv3 0,17

...-kviz 4/5,mnogo dobar job,ali prekasno sam ušao valjda.

...samo dobro pročitati instrukcije i shvatiti što je brand , a što proizvod,i to je ugl.sva mudrost posla. ;)

...nadam se da će se vratiti opet,još se pojavljuje ID,ali nema posla izbacuje poruku.

l.p. :)

Fantastican poslic, ja se neckao dugo da li ga raditi radi jednog pitanja u tasku i reko da ne padnem kvz opet cu. nakon sat skoro usao i odgovorio tacno to isto pitanje koje se ponovilo ali ulovio samo 9 komada sve skupa. Tesko da ce se vratit, nazalsot, vracaju se gluposti bildinga i parkinga

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6408

Sat Oct 12, 2019 03:37 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote: 1444479 Image Annotation (T-Shirt Dress) lv3 0,02

...-več 3 put/ID samo kviz i nema posla dalje. :thumbdown:

Tako je danima kolega, kao sto rekoh dik head od TA i ne radim mu ni kviz, nek nema nista od nas kad je debil

Prijavite bug-ove ovde » Post #92

Wed Oct 09, 2019 00:40 in Ex-Yugoslavia

Je li meni jedinom bug na nsfw tasku ? stao na 32 i samo mi vrti kad submitam ima 2 sedmice

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1727

Wed Oct 09, 2019 00:39 in Ex-Yugoslavia

Ja čekam os 29.9 na isplatu 10 dolara, a isplata od 30.9 na 5 dolara je prosla jos prosli petak..... Pisem im mail, odgovara bot sa obavjesti da ce se baviti mojim tiketom u roku nekih 10 dana. Bezveze da toliko kasne, posebno na mizernu svotu. To mi je vec sumnjivo da li uopce imaju para

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6389

Tue Oct 08, 2019 05:44 in Ex-Yugoslavia

nenadvisnjic wrote: Sta je sa ovim zadacima kviz i sica il sam ja nesto debelo okasnio?

1443114 Image Annotation (T-Shirt Dress) 1 10 10 100%
1443113 Image Annotation (T-Shirt Dress) 2 11 12 91%
1443105 Image Annotation (T-Shirt Dress) 1 9 10 90%

Ja sam ulovio 2 centa, dosta hahahha. Neki TA je dikhed očigledno pa mu neću ni kviz raditi

Kafana » Post #3408

Sun Oct 06, 2019 09:25 in Ex-Yugoslavia

Idem danas ulicom, slučajno zapnem za nešto i umalo da padnem, kad trči čovjek sa pištaljkom prema meni. Šta je reko čovječe šta pištiš. Šuti kaže, penal za Zvezdu

Ako moze odgovor za pocetnika » Post #142

Fri Oct 04, 2019 22:24 in Ex-Yugoslavia

crazzy2223 wrote: Pozdrav, imam pitanje u vezi napredovanja levela na Figure Eight- u. Cisto da pojasnim, registrovao sam se na ySense pre mesec dana otprilike i dobio sam za sad za 21 pitanje koje mi se racunalo za napredovanje, i ta pitanja, tj taskove sam dobio odmah na pocetku otprilike posle toga nista. Dobijam taskove skoro svaki dan, ali retko koji je za napredovanje. Ako neko moze da mi kaze cisto koliko dugo treba da cekam za napredak i da li mozda mogu nesto da uradim da bih ubrzao malo napredak? Pa makar samo na prvi nivo :D .

Hvala unapred puno ;) :thumbup:

Imao/la si sreće da si i to uhvatio, task 0 levela se pojavio 2 dana ( prije neke 2 sedmice) nakon možda godinu dana, nije da te obesahrabrujem ali ne očekuj puno. Pretpostavljam da si uhvatio/la taskove koji su bili na onaj fazon selektiraj pa odaberi gdje spada. Teško da će uskoro biti nešto jer sam i ranije pažnju skretao na to da je nemoguće se maketi s 0 levela, al' ne haje niko

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1522

Sun Sep 29, 2019 02:18 in Ex-Yugoslavia

1434202 Email_collection_0919_l3

isti flag kao i kolege nakon odradjenih 60 komada, sve na greske autora a opet na 97 posto, valjda ovo brzo poskidaju jer ce ih biti mnogo izgleda

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6352

Thu Sep 26, 2019 22:29 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote: 1439433 Clothing Categorization Task lv1 0,03 normalan-bez m/ž podijele novi ID

0,02 na ysense

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6348

Wed Sep 25, 2019 22:57 in Ex-Yugoslavia

1438877 Find Taxonomy For Entities By Referencing Amazon
$0.04 level3

PRELAGANO ! samo strogo uzimajte sto se trazi od odjece

Prijavite bug-ove ovde » Post #71

Wed Sep 25, 2019 22:07 in Ex-Yugoslavia

https://i.imgur.com/RX0ANuv.jpg

Pošaljem im ovo kao broken i kažu radi uredu ( rolling eyes )

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6345

Wed Sep 25, 2019 03:09 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: kod image comparison imaju nekoliko netačnih situacija ne dođu svaki put kako kome se pojave isto u ovom zadatku koji sam spomenuo odradio normalno nekoliko kada se pojavila ova slika ništa submit,pojavi se ponovo sa drugom slikom opet isto

1437227 Help Us Find If This Is Negative News Or Not

Pa o tome ti i govorim, znam ja greske napamet ali submit ne prihvaca. Ev i ovaj sam prijavio sad kao broken, isto ne prihvaca submit i cak automatski nakon testa nudi pogresne odgovore

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6343

Wed Sep 25, 2019 02:45 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: 1437332 Review Annotated Buildings znali neko šta se dogodilo sa ovim zadacima sada imaju dvije slike prije bilo 20,odradiš to i submit ostaje isto ispravno označeno,ali sam i uspio uraditi nekoliko tj ukoliko se pojavi određena slika vjerovatno bug ostajete na tom zadatku i kao da niste uradili submit,moraju ponovo popraviti prije je bilo mnogo zadataka ovoga tipa

Isti bug mi se javlja na NSFW patreonu i najnovijem tasku ovo image comp..nešto

Platni procesori - informacije, pitanja i saveti » Post #1719

Wed Sep 25, 2019 02:33 in Ex-Yugoslavia

Mislim da sam skontao, valjda, samo bacim pogled na ukupni iznos ostvaren kroz taskove, prije je bilo izdvojeno

Hvala oboma
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 00:29:45 PST