bizz555 wrote:uradio sam ovaj task plaćen je 0,21$ nisam dosada radio mada sam imao prilike par puta
Meni je ovo sumnjivo jer vodi da se ponovo ulogujes na nalog i mislim da ću ovo zaobići
Lady_Tamara wrote:Berikai wrote:1452903 Find The Url For Car's Detail Page
Već par puta samo 1-2 komada ili samo kviz.Taj task je propao skroz, ili...?
Propalo je sve, koliko ja vidim. Osim odece, duplikata i gifova retko sta ima da se radi. Vecina zadatka je puna nefer korekcija,a ako nekim cudom nije- posle kviza je no work. Stvarno mi je krivo sto je ovo propalo.
RichKoko wrote:1442673 Brand Of A Company Validation Lv3 0,17
...-kviz 4/5,mnogo dobar job,ali prekasno sam ušao valjda.
...samo dobro pročitati instrukcije i shvatiti što je brand , a što proizvod,i to je ugl.sva mudrost posla.![]()
...nadam se da će se vratiti opet,još se pojavljuje ID,ali nema posla izbacuje poruku.
l.p.
nenadvisnjic wrote:Sta je sa ovim zadacima kviz i sica il sam ja nesto debelo okasnio?
1443114 Image Annotation (T-Shirt Dress) 1 10 10 100%
1443113 Image Annotation (T-Shirt Dress) 2 11 12 91%
1443105 Image Annotation (T-Shirt Dress) 1 9 10 90%
crazzy2223 wrote:Pozdrav, imam pitanje u vezi napredovanja levela na Figure Eight- u. Cisto da pojasnim, registrovao sam se na ySense pre mesec dana otprilike i dobio sam za sad za 21 pitanje koje mi se racunalo za napredovanje, i ta pitanja, tj taskove sam dobio odmah na pocetku otprilike posle toga nista. Dobijam taskove skoro svaki dan, ali retko koji je za napredovanje. Ako neko moze da mi kaze cisto koliko dugo treba da cekam za napredak i da li mozda mogu nesto da uradim da bih ubrzao malo napredak? Pa makar samo na prvi nivo
.
Hvala unapred puno![]()
bizz555 wrote:kod image comparison imaju nekoliko netačnih situacija ne dođu svaki put kako kome se pojave isto u ovom zadatku koji sam spomenuo odradio normalno nekoliko kada se pojavila ova slika ništa submit,pojavi se ponovo sa drugom slikom opet isto
bizz555 wrote:1437332 Review Annotated Buildings znali neko šta se dogodilo sa ovim zadacima sada imaju dvije slike prije bilo 20,odradiš to i submit ostaje isto ispravno označeno,ali sam i uspio uraditi nekoliko tj ukoliko se pojavi određena slika vjerovatno bug ostajete na tom zadatku i kao da niste uradili submit,moraju ponovo popraviti prije je bilo mnogo zadataka ovoga tipa