$0.03
znači prelagano, sličan zadnjem zadatku koji sam objavljivao, nema nefer korekcija sto je najvaznije, sve je prelogično, na 53 sam uradjenom sa 94 % acc. Submit moze na minut
Stijena4 wrote:Pozdrav, nova sam na ysense, jos se uhodavam, ono sto sam primjetila jeste da uopste ne dobijam ankete niti ponude, niti imam one rutere ka partnerima. Jedino sto dobijem jesu taskovi. Da li postoje neka dodatna podesavanja?
kikimax wrote:velezovac87 wrote:Clothing "kao popravljen", izbačen sa 40 posto na testu, na jobu koji niakd nisam radio ispod 99 posto
Kakav shit
Isto 40%,mini skirt,necklace,long coat.....sve stare što su i bile,nešto su promenili.
RichKoko wrote:šta je ovo ljudi,ako itko zna,več 5-6 puta od danas mi otvara duplikate ovako... Screenshot by Lightshot ,refresh ugl.vrati na staro,ali nikad prije se to događalo nije.
dolje u l.kutu se vidi sve,ali kako-e to je moje pitanje i čuđenje,totalno zbunjujuče..nadam se da neće i duplikate sjeb+++ kao što su cloth.
edit,
evo upravo mi se isto desilo i na 1436699 Document Recognition And Translations (Cf Redesign)