Please wait...
HomeForumPosts by velezovac87

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by velezovac87

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6905

Thu May 07, 2020 23:23 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: oni su drastično smanjili broj zadataka ovih stalnih kategorija npr clothing skoro nikad nije dostupno 200,kao što je bilo nekad nemoguće je ako ubace tu količinu da ih nestane vrlo brzo,ili kod duplikata kada su se pojavljivali mogao si ih uraditi od 1 do 5,6 pa i mnogo više nekad to je dolazilo mnogo puta u toku dana,oni su smanjili to za 80 pa čak 90% broj radnika je vjerovatno ostao isti jer zadataka za level 0 skoro da ih nema,ili ako ima ne ulaze u GA,nema zadataka od levela 0 koji dolaze u velikim količinama oko 5 mjeseci,veliko je pitanje da li će vratiti duplikate ako ih vrate da li će cijena biti ista,pojedine zadatke navodno neki rade tamo broken rijetko ubacuju zadatke sa walmarta,target i si u malim količinama dolaze ili ih nema nikada prije bi bilo i do sto komada pa ste mogli uraditi i preko 5 komada u nizu nekada.....

I ne samo to, evo radim ove jadne taskove od 0,05 da nakupim dnevni limit od 10 taskova, taman sam krenuo da napisem nesto pa ugledah tvoj post. Dakle ovi taskovi "which product" su bili placeni po 0,02, pa do 0,04, max je bio preko 120 komada, sada je max na jadnih 0,05 ispod 50 :D:D::D:D:D. Vidim i na glavnom forumu da ljudi odustaju, i zaista mislim da nema smisla satima udarat po refreshu radi 30 centi :S
Duplikati se vjerovatno nece nikada vise ni vratiti, a i ovo malo jadnih taskova sto ima ocekujem smanjenje placanja, prije neke 2 sedmice su uspjeli task koji je placen 0,17 spustiti na 0,03 u roku sat :D cirkus i postaje besmisleno.

Sjecam se vremena kada sma s 2000 taskova plivao za sedmicni poredak i ostajao kratak, sada uradim 150 za isto vremena provedenog radeci, mozda i vise, banalno

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6902

Thu May 07, 2020 10:22 in Ex-Yugoslavia

1453011 Find Google Place Id For A Business
$0.02

Oboreno sa 6 na 3, sad na 2 centa.

Pa ovo je presmijesno, predlazem Appenu da stavi sve na 0,05 vrijednost, faking smečari

PITANJA I SAVJETI » Post #654

Tue Apr 28, 2020 22:13 in Ex-Yugoslavia

bk5b wrote: Regan sam od prvog mjeseca i aktivan zadnja cca 2 tjedna svaki dan uz addon da vidim jel mi šta ponuđeno.... Još uvijek ništa a ma baš ništa... Ima li smisla ili? Stalno se nadam provjeravam, ovo bi mi užasno dobro došlo uz stalni posao za pokriti neke stvari i nikako i nikako...

Ja nisam vidio task 0 levela koji ulazi u GA najmanje pola godine. Strpi se jos koji dan, možda s novim vlasnikom uleti šta, mada iskren da budem, nisam optimističan. Ostavi addon ukljucen na chrome, pošto si iz Hrvatske moguce da uletiš za surveys.

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6896

Sat Apr 25, 2020 13:18 in Ex-Yugoslavia

areiZor wrote: 1573469 Rate Youtube Channels For Violent Content

Jel iko porbao ovaj ... djeluje jednostavno al me nesto strag flagova :)

Ja ih šamaram nemilosrdno sve tog tipa, al svaki put kad se vrate na listu pada im cijena

Kafana » Post #3540

Sat Apr 25, 2020 13:17 in Ex-Yugoslavia

REQUIREMENTS
Tasks 82 tasks $6.88

Nadamo se da je ovo povratak dobrog starog taskovanja : )))

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6888

Tue Apr 21, 2020 00:58 in Ex-Yugoslavia

1571320 Identify Helpful Sentences
$0.02

laganica

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6874

Thu Apr 16, 2020 14:20 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote: 1569597 Transcribing Handwritten Names 1 5 5 100% LV1 0,10

1569903 Classify Web Pages With Drugs Content 1 5 5 100% LV2 0,05

...DOBRO,PA ŠTA NAS HEBU SAMO SA KVIZOVIMA,STVARNO-TO MI JE DNO DNA OD SVAKOG T.A. :!: :evil:

...i još,čim refreshate job stranu-taj posao odmah nestane,a pisalo ih preko 100 da ima taskova dok sam kviz radio :!:

Sorry za caps.lock ljudi,ostalo mi od ovog prvog gore posla,pa da ne brišem,a i ljuti me to zaista.

l.p. svima :)

Razumijem te kolega potpuno, isto sam dozivio, jos su nam evo ukinuli duplikate, bol taskove akodjer, javlja se cijeli dan ovaj identify i na auto reload mi je i cijeli dan nije pustio ni jedAN. E sad, dal je stvarno moguće da ima mnogo više radnika nego prije godinu, nesto sumnjam, čak sam uvjeren da ima manje, ali ulovit neki task više od desetak komada je nemoguće, većinom se zavrsi na kvizu i to je to. Evo ima ovih askova nekih od desetak centi, ako i prodjem kviz, tu je kraj. Ako se pod Appenom nesto ne promjeni bar milimetar na bolje mislim da dizem ruke od ovoga u potpunosti. Evo mjesec dana sam na godisnjem, doma non stop, i zaradio sam 13 dolara :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6867

Tue Apr 14, 2020 23:57 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: 1569120 Engagement Data,traži se broj reakcija,broj like-va,komentara,broj shares

Napomena ako imate situaciju da imate samo broj likova a ostalo 0

stavite broj reakcija kao i broj like-ova,kod mene bila korekcija u jednom ID

Bila i je korekcija jer si imao samooznaku likova, a kad na nju kliknes posotjale su i jos neke reakcije, smao upua za ubuduce, nije bilo nefer

PITANJA I SAVJETI » Post #621

Tue Apr 14, 2020 23:55 in Ex-Yugoslavia

There was an error submitting your assignment
Answers for one or more questions were incomplete.

Jupi imamo nove probleme na plafomi

1569012 Categorize The Intent Of A Vehicle Service Support Sentence (Mult...
$0.03

dugi mi je nestao s liste, ali isti problem

Kafana » Post #3523

Fri Apr 10, 2020 02:39 in Ex-Yugoslavia

Oh,mozda nam i dadnu koji task napokon da se može uraditi, mada sumnjam

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6829

Sat Mar 28, 2020 10:09 in Ex-Yugoslavia

cijelu sedmicu nisam prebacio vise od norme za daily bonus hahahaha

kenjam na f8

EDIT: morao sam da radim i geneder samo da ne izgubim bonus ( krepaje od smijeha ),naravno i flag navukao koji je skinu za 20 minua

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1590

Tue Mar 17, 2020 23:22 in Ex-Yugoslavia

RichKoko wrote:
Pajmen wrote: Major flag na job-u 1557903,Clothing And Gender Categorisation Task. A jos mi ni prethodni nisu skinuli dusmani :)

Znači kolega,sad imaš dvije žute tačke u F8 job history-u...kao da je važno,jer 90% poslova je lv.1,samo mi duplikati od lv.3 nedostaju,ništa više,a ovaj novi clothing bez m/ž podele je novi "accuracy breaker" ionako.

Ne znam za vas ostale ekipo,ali izgubio sam volju taskirati za 0.50-1-1.50$ dnevno,odkako je F8 potpuno preuzeo Appen-totalna banana sa taskovima!

Zarada(koja je i prije bila smešna,ali ajde-bilo je za djetetu igračku da se kupi neku i sl.) mi pala za 3-4 puta mesečno nego prošle godine,godina prije još i nekako,a one "Zlatne" godine,u koje sam ušao na sam kraj,to sad postaje samo lijepo sečanje,i jbg.,onako - potpuno da budem iskren!

Prije sam se sekirao zbog mayor flaga danima...sad mi to tako smešno kada se sjetim. :lol:

Moda nam nema mesecima več (btw.fališ nam Income,malo da se makar našalimo barem ovoj sprdačini od nekada predobre stranice za lijepu zaradu,ex. :clixsense: -a ). ;-)

L.p.svima. :)

Pisao sam već to ranije, 0 level nikako i nema, rusa više nema nikako na kojima sam na početku najvise zaradjivao, toliko je postalo loše da i kad se pojavi neki lagan task od nekih 0,10, ako uhvatis 1 mimo testa sutas se nogom u gu*icu. Nekad sam sa 2000 ostajao izvan top 10 sedmičnih, sad vidim sa 500 se udje bez problema. Ne znam dal je problem do f8 ili jednostavno više nema TA koji će i plaćati. Novi clothing sam ušicao, sve je shoulder bag osim ako pise striktno da nije, tu sam najvise kiksao kad se pojavio. Nadamo se boljem u svemu, i oko ovog zdravstvenog problema, pandemije, pa tako i oko F8 taskova. Zelim vam svima dobro zdravlje i da nam se vrati nas stari dobri CF level taskova što prije

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6804

Fri Mar 13, 2020 02:52 in Ex-Yugoslavia

1558487 Final Help Us Categorize These Paper And Novelty Products

Kafana » Post #3460

Wed Mar 11, 2020 23:11 in Ex-Yugoslavia

Ja se nadam da je naša income dobro i zdravo, nešto mi ne ide uz nju da ode, a da se nije pozdravila sa rajom. Za forumskog moderatora nesto i ne treba, civilizovani smo ljudi, al za komunikaciju izmedju nas i vodstva sajta itekako treba. problema ima i suviše, a na main forumu nije da ih iko i ferma

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6799

Wed Mar 11, 2020 03:53 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: 1556969 Find Information About These Youtube Channels,broken task samo 20% na 4 youtube channels nije bilo email prije je bilo ukoliko stavite "none" prolazilo je,u instrukcijama nisu naveli ništa ukoliko ne nađete email,ovaj zadatak prije kada se uradi nikakvih problema nije bilo

NIsi pročitao upute, moraš mail tražiti medju videima ili čak na instagramu, sve u svemu za 1+3 i 3 centa nije vrijedno

Kafana » Post #3452

Thu Mar 05, 2020 22:14 in Ex-Yugoslavia

Kakva je ovo glupa novotarija da ti izbaci grešku na tasku, a ne pokaze ni sta je pogreška, a ni da mozes prijavit nefer korekciju????

Masim po pitanje u prva 2 taska na poslu 1556142 1A-Collect Urls That Contain The Physical Address Of A Business, 100 posto sam siguran da nisam napravio ni jednu grešku. kakva glupost, jos jedna u nizu F8 !!!!! Ljudi samo nazaduju otkako ne postoji CF

PITANJA I SAVJETI » Post #610

Sat Feb 01, 2020 00:54 in Ex-Yugoslavia

Aktivirano ponovo sinoć, samo bezveze trzaju i talasaju,bolje im je nek nalaze nove TA i povećaju broj clothinga i duplikata koji se javljaju :D

PITANJA I SAVJETI » Post #607

Fri Jan 31, 2020 03:55 in Ex-Yugoslavia

.

PITANJA I SAVJETI » Post #592

Thu Jan 16, 2020 22:24 in Ex-Yugoslavia

Imam pitanje vezano za posao pod nazivom Car dealership gdje se traži link za model automobila sa oficijalne stranice, e sad, test uvijek uradim i 2-3 puta sam upratio posao čim se pojavio, međutim nakon testa posao više ne daje ni jedan task a nisam na CAW milion posto, neki su ga ranije maxirali pa me zanima jel to sad nešto kvarno il je do meen ?

PITANJA I SAVJETI » Post #590

Wed Jan 15, 2020 22:30 in Ex-Yugoslavia

KovaCFK wrote: To znaci da trenutno nema tog posla, ali da ce ga mozda biti kasnije. Nisi prebrzo submitovala, jednostavno desava se. Skini i instaliraj Auto Refresh, i kad god ti tako izbaci da nema posla, ukljuci Auto Refresh(mpr. na 10 sec), i on ce sam da ti vrti tu stranicu dok ti ne dodje opet taj posao. Za to vreme dok vrti stranicu, mozes da radis sta hoces. Meni cesto izbaci da trenutno nema posla, ulglavnom na Clothingu, ali onda mi tako vrti i skoro uvek dodje i odradim bar 10ak taskova.

Postoji li i jedan add-on koji vrti sve tabove na auto a ne samo jedan, ja koristim jedan ali nema auto-opciju i moram ručno da to radim, mislim da nema smisla previse samo jedan tab da reload-a automatski
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 3, 2023 16:25:55 PST