bassbass12 wrote: 
velezovac87 wrote: 
Haralampije wrote:
1318614 Us Evaluation Pants 04-Nov-2018 (Potential Explicit Content) lvl 3
MAX 50+1
Kod mene na tim poslovima otkuda 5-6 taskova i dovidjenja djaci. Znaci nije da privremeno nema nego mi odmah i task nestane s liste poslova Tako isto i na onom duplikati odjece, i jos ponekim. Jel jos neko ima te probleme ?
Za duplikate i odeću je normalno da se pojave 2-3 ili 5-6, ponekad bude i više odjednom i njih držiš na rifrešeru da bi ih dalje radio i ne brže od 30 sekundi jer je onda kraj i nestaju sa liste do sledećeg ID.
Što se ovog zadatka sa pantalonama tiče on je još uvek na listi i mogao je nestati samo ako si bio prebrz, ispod 20 ili 15 sekundi, tako da za ovaj tip zadataka ne budi brži od 20 sekundi jer sledi kraj.
a to je znači vremenski onda, ma isto mi se dešava i sa duplikatima i sa onom prepoznavanjem odjece , budem prebrz, navikao dok sam još ganjao ovo top 10 u sedmici

20 tabova i udari po refreshu samo šta će otvorit
hvala na pomoći u svakom slučaju, radit ću od sad na 2 minute sve, treba uglavnom rpatit forum, bezveze sam ispadao sa tih laganih poslića koji nisu postavljeni na broj odrada nego na vrijeme
da ne idem skroz u off
1292814 [Flag Adult] Verify If Patreon Page Is Nsfw (Potential Explicit C... ako niste prije radili pokusajte, lagan i brz, ja sam do sad uzeo 2 dolara na njemu danas