Please wait...
HomeForumPosts by velezovac87

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by velezovac87

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1341

Sun Nov 18, 2018 12:47 in Ex-Yugoslavia

hvala vam ljudi, strpljen spasen, imao sam flagova i ranije i najduze je cekanje bilo nekih 15ak dana kad su onda svima sve levele oborili, ostalo sve u roku 3-4 dana i bude maknuto jer su bili bugovi s nekih onih 2000 taskova sto je bilo.

nista uglavnom lagano raduckat. usput se nadat da necu zakacit jos koji flag

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1338

Sat Nov 17, 2018 23:19 in Ex-Yugoslavia

ja više nemam ideju ni dal da im spamjem sa 500 tiketa il da se pomirim s tim da mi neče nikad ni odgovoriti, a kamoli uradii nešto

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1333

Tue Nov 13, 2018 06:48 in Ex-Yugoslavia

hvala na ponudi carice, ako ne bude pomaka do ponedeljka ima da ti se požalim žestoko :D

A eto baš mi to nema logike da se minor teže skida od teže pogreške ali ovde je sve čudno svakako, vjerovatno idu po tome da je major high priority, mašio sam vikipediu i neke lagane surveyei to mi je bas krivo jer je to laganih 6-7 dolara za apr sati al šta je tu je

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1330

Mon Nov 12, 2018 08:56 in Ex-Yugoslavia

ti si koki barem dobio sklanjanje flaga, pitanje je trena kad ce da vrate badge, meni evo 15 dana ni da pročitaju tiket a ne da nesto urade, jos je minor flag u pitanju

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1321

Tue Nov 06, 2018 07:56 in Ex-Yugoslavia

Ma sve 5, do sad sam sve sam skontao, jedino nisam znao za ovo vrijeme eto, u žurbio gubio lagane poslove. Malo im je i isplata usporila, vjerovatno rade nešto na platformi pa zato i sa tiketima kasne

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1319

Tue Nov 06, 2018 00:01 in Ex-Yugoslavia

Tačno tako @koki, inače ne volim promjene nečega što funkcioniše i brljaju s ovim prilično, nije baš da se desio masovni ban računa kao nedavno pa da im treba 10 dana da maknu jedan obični flag ( smajli koji prevrce okicama )

@ incomehomejob Ma imam oba tiketa otvorena i vidim ja njih, samo više ne postoji taj old help centar nego njima moraš direktno pisati i stoji to tako sad danima i bode mi oči kad god idem pogledat jel riješeno išta.

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1316

Mon Nov 05, 2018 16:06 in Ex-Yugoslavia

Oops, this help center no longer exists

ovo pise sada, ne moze se ici preko dispute pa sam im slao preko helpa u tasku i napravio tiket, stari tiketi vise ne postoje

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1314

Mon Nov 05, 2018 13:08 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote:
velezovac87 wrote: Prvo pozdrav mojim balkancima prvim postom na ovom dijelu foruma, nije da sam inače nešto čest gost na forumu :D

Ovo je katastrofa sada sa flagovima, dobih flag na ovom tasku 250 posto bonus kao, bonus 1 cent i zakaci mi jedan flag, sreca pa su ovi poslovi 3. levela skroz rijetki postali pa i nije tolika šteta, svejedno bilo bi lijepo da se to makne :D

Uglavnom oprez svima trenutno šta birate od taskova, sve što ima bonus nosi rizik flaga

Prvo dobro dosao. :)
(Izvini sto nisam ranije odgovorila, tek sada sam se ulogovala.)

Zao mi je za flag. :(

Ako treba pomoc oko pisanja, javni, to je kod nas cesta pojava, da se pise zajednicki i uz necju pomoc. :D

P.S.
'Notirala' sam u drugoj temi da si pomenuo da si s vremena na vreme 'jurio' Top 10 listu, da znas.
'Prozivacu' te onda ubuduce, da ocekujes, da te vidimo na listi i da mi 'sporaci' imamo zanimaciju da navijamo. :D

Hvala na dobrodošlici, ma ostavio sam im direktno 2 tiketa al su usporeni, valjda ima puno toga, doći če na red, ne brinem oko jednog bedza previse, samo da ne naleti još koji :D

A što s e tiče top 10 to sam jednom ulovio zahvaljujući gifovima explicitnim, sad i nemam toliko vremena, više sam išao tada na dužinu rada nego na brzinu, ispunio i taj ćejf haha

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4554

Mon Nov 05, 2018 04:44 in Ex-Yugoslavia

bassbass12 wrote:
velezovac87 wrote:
Haralampije wrote: 1318614 Us Evaluation Pants 04-Nov-2018 (Potential Explicit Content) lvl 3
MAX 50+1

Kod mene na tim poslovima otkuda 5-6 taskova i dovidjenja djaci. Znaci nije da privremeno nema nego mi odmah i task nestane s liste poslova Tako isto i na onom duplikati odjece, i jos ponekim. Jel jos neko ima te probleme ?

Za duplikate i odeću je normalno da se pojave 2-3 ili 5-6, ponekad bude i više odjednom i njih držiš na rifrešeru da bi ih dalje radio i ne brže od 30 sekundi jer je onda kraj i nestaju sa liste do sledećeg ID.
Što se ovog zadatka sa pantalonama tiče on je još uvek na listi i mogao je nestati samo ako si bio prebrz, ispod 20 ili 15 sekundi, tako da za ovaj tip zadataka ne budi brži od 20 sekundi jer sledi kraj.

a to je znači vremenski onda, ma isto mi se dešava i sa duplikatima i sa onom prepoznavanjem odjece , budem prebrz, navikao dok sam još ganjao ovo top 10 u sedmici :D 20 tabova i udari po refreshu samo šta će otvorit

hvala na pomoći u svakom slučaju, radit ću od sad na 2 minute sve, treba uglavnom rpatit forum, bezveze sam ispadao sa tih laganih poslića koji nisu postavljeni na broj odrada nego na vrijeme

da ne idem skroz u off

1292814 [Flag Adult] Verify If Patreon Page Is Nsfw (Potential Explicit C... ako niste prije radili pokusajte, lagan i brz, ja sam do sad uzeo 2 dolara na njemu danas

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4552

Mon Nov 05, 2018 04:21 in Ex-Yugoslavia

Haralampije wrote: 1318614 Us Evaluation Pants 04-Nov-2018 (Potential Explicit Content) lvl 3
MAX 50+1

Kod mene na tim poslovima otkuda 5-6 taskova i dovidjenja djaci. Znaci nije da privremeno nema nego mi odmah i task nestane s liste poslova Tako isto i na onom duplikati odjece, i jos ponekim. Jel jos neko ima te probleme ?

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1311

Mon Nov 05, 2018 01:12 in Ex-Yugoslavia

Mirakrs wrote: Zdravo velezovac87!
Mozes li da napises koji je tacno task i njegov ID? Ima ih par razlicitih sa bonusima...

naravno, u pitanju je ovaj job sa ovim ID

1309386 Creating Sentences [250% Bonus Opportunity]

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1309

Mon Nov 05, 2018 00:19 in Ex-Yugoslavia

Prvo pozdrav mojim balkancima prvim postom na ovom dijelu foruma, nije da sam inače nešto čest gost na forumu :D

Ovo je katastrofa sada sa flagovima, dobih flag na ovom tasku 250 posto bonus kao, bonus 1 cent i zakaci mi jedan flag, sreca pa su ovi poslovi 3. levela skroz rijetki postali pa i nije tolika šteta, svejedno bilo bi lijepo da se to makne :D

Uglavnom oprez svima trenutno šta birate od taskova, sve što ima bonus nosi rizik flaga
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Nov 29, 2023 00:07:06 PST