Please wait...
HomeForumPosts by velezovac87

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by velezovac87

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1678

Sat Dec 05, 2020 02:18 in Ex-Yugoslavia

664896 Updated Escalation Instructions - Rate Content Of Animated Gifs (Adult Content)

Major flag i nece da je skinu, uzeli su mi sve levele, jebem im mater, dabogda propali, dosta su zaradjivali a nama davali crkavicu sve im jebem

Kafana » Post #3582

Thu Nov 05, 2020 22:02 in Ex-Yugoslavia

incomehomejob wrote: Izvinjenje svima za moje odsustvo sa foruma. :(

Bar ce sada imati ko da brlja sa slovima, za razliku od vas pismenih. :D

Wb inka i odmah naoruzavanje zadatkom:D. salim se, moze li zamolba, da li se moze rijesiti admin flag sa appena, nece da mi je skinu, izgubio sam sve levele ima 15 dana ?

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1672

Tue Oct 27, 2020 23:26 in Ex-Yugoslavia

Admin flag na 1664896 Updated Escalation Instructions - Rate Content Of Animated Gifs (Adult Content).

Ovo je postalo takvo sranje, em nema sta da se radi em i ono sto ima je prepuno flagova. nevjerovatno !!!!!

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #7089

Tue Sep 29, 2020 23:20 in Ex-Yugoslavia

Ne bih da vas nove pokolebam ali činjenica je da na Appenu ima previše radnika i mislim da ciljano već, pa jako dugo vrijeme, ne daju taskove sa 0 levelom sa kojima bi ste dobili badge levela 1 za koji i ima najvise taskova,a s njima lako napredujete i do 3 levela. JA sam lično sa 5 dolara minimuma dnevno od taskova spao na sitniš ispod dolara tako da trenutno ovo i nije nešto od ćega možete da zaradite neku sumu sa strane. Sto se tiče Surveya i offera kolega je već sve objasnio, 99 posto ih je za tržište EU i Sjeverne Amerike tako da tu sigurno nećete zaraditi ništa.

Ja vam želim sreću, ali realno stanje je da od ovoga nema ništa, posebno za nvoe članove

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #7084

Mon Sep 28, 2020 05:33 in Ex-Yugoslavia

Vratili se duplikati, jest da sam ispao na kvizu ali naucit ce se i nove cake :D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1671

Mon Sep 21, 2020 22:02 in Ex-Yugoslavia

bizz555 wrote: Napokon nakon više od 2,5 mjeseca

Your Major Flag on Job 1594001 was removed after a job owner or "Appen" Community member thoroughly reviewed your ticket.

The Major Flag should no longer be visible on your Job History and you may continue working on this Job if it is still running. We apologize for any inconvenience.

Thanks!
The Appen Team

Još uvijek 3 level nemam trenutno ali će biti akbgd :) level 3 se pojavio :thumbup:

I meni skinuli tokom noći, nakon 4 mjeseca :D:D:D:D:D

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1669

Tue Aug 04, 2020 22:37 in Ex-Yugoslavia

2 mjeseca debili nisu u stanju flag sa clothinga damaknu. ejvala vam !

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1665

Fri Jul 17, 2020 02:11 in Ex-Yugoslavia

Kako su nesposobni ovi iz Appena, strašno. Flag ravno mjesec dana stoji. na poruke odgovara bot, bas divno

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1662

Sat Jul 11, 2020 22:09 in Ex-Yugoslavia

Meni nisu, radim ovaj novi ID ali do 30. Čitam na glavnom forumu liku skinuli flag za 2 sata.

Zaista je postalo 2 much, njihovo ponasanje je kao da zele bas sviju da rastjeraju ovim ovih juznoameričkih indijanaca

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #7001

Wed Jul 08, 2020 22:52 in Ex-Yugoslavia

Bitno da je ovaj indijanac uradio 5000 buildinga i parkinga, a ja se tarem ostvarim dnevnu normu od 10 komada !

Kolega koko samo ispravka, na ysense je 0,03 plaćeno za Funny produkte

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6990

Sun Jul 05, 2020 23:25 in Ex-Yugoslavia

Bitno je da ima broken buildinga, samo deri sirotinju

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1660

Sun Jul 05, 2020 22:37 in Ex-Yugoslavia

Dan 10, flag je tu, bravo za apen jos jednom

Ne zasluzuju ni pravilno ime da im se pise, raspad sistema

Čitam na glavnom forumu liku maknut flag nakon2 sata

Pa koga ovi vishe ebu

dan 236, flag jos stoji, pusti sve niz vodu

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1651

Sun Jun 28, 2020 22:44 in Ex-Yugoslavia

e yebo im pas mater retardiranu, sad i clothing flag prone, čekaj 20 dana da skinu flag

napušite se kurčine svi iz appena

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6986

Thu Jun 25, 2020 00:11 in Ex-Yugoslavia

1596188 1A-Collect Urls That Contain The Physical Address Of A Business

Ispao sa 70 % na broju 19, ne prikazuje greške, nakon kviza 20% mi je bila prepravljena acc na 80 pa vjerujem da moguće da bude još toga, lagan zadatak inače

UPDATE PETAK: Prepravljena acc na 74%, ponovo na listi od 7:00

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6971

Wed Jun 17, 2020 23:51 in Ex-Yugoslavia

klikam jutros od 7 do evo 9 sati, ravno 0 taskova uhvaćenih, a ima ih kofol, nije da nema

edit: 10. i dalje ništa

Prvi u 11.35, izgubljen bonus za 4 dana, doduse kasnije pustalo pa sam zaradio ko proslih 8 dana :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6953

Thu Jun 04, 2020 22:10 in Ex-Yugoslavia

Evo Appen je postavio neku svoju mini anketicu, simbolicno placenu, naziva Wellcome to Appen, možda krene. S druge strane ovo što rade sa taskovima je sramotno, vjerujem da imaju mnogo bolje i kvalitetnije, te posvećenije radnike u zemljama izvan EU. Dosta što sam harao taskovima godinama, bez i jedne jedine ankete ponuđene, sad i ovo.

Kafana » Post #3574

Sat May 30, 2020 01:19 in Ex-Yugoslavia

dobar si ti pa ugrabis dolar, ja morao radit offer quiz da ispunim bonus dnevni hahahahahah, čak sam i na lothingu dobio caw jer mi je dalo 7 askova, valjda 2 dio prebrzo submitovo.cirkus zivi. ili spremaju nesto veliko ili gašenje, i dalje sam mišljenja da jednostavno ima previshe ljudi na platfomi, ne mozes nista da ulovis za 6 7 8 sati klikanja, nemoguce. Pokusao sam radit ovo sto radi navodno yebeni peruanac, nemoguce, baggovan task, ako slucajno pogodim na quizu sta fali jer otvori blank sliku, pa nagadjaj sta je na slici, onda samo na submitu resetuje i ne prihvata ga za task broj 2, dakle broken job, lazu da to rade. plus sam pao na 91,5 GA pokusavajuci raditi ove divlje taskove. Mislim da smo blizu gašenja, taskova nema vec četvrti dan, na listi 14 stvari, od toga 10 broken

Kafana » Post #3560

Sat May 23, 2020 00:14 in Ex-Yugoslavia

usanem ja,70 na listi,iskolačio oči,ne vjerujem, kad ono 60 komada broken Bulding sranja LOL

Kafana » Post #3558

Mon May 18, 2020 22:31 in Ex-Yugoslavia

Iskreno, ne može manje taskova biti neg što ih ima zadnjih mjeseci da yepe rak raka :D

Nek uduplaju cenera, od kog je, mnogo je

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #6907

Thu May 07, 2020 23:55 in Ex-Yugoslavia

Da moj bed, 0,005 je. I da, to im je sve neka vrsta reklame, svaki klik te odvodi direktno na sale stranicu tog produkta. Znam da je plaćeno na drugom sajtu, na tom sam i počeo pa sam presao ovdje jer su bili bolji uslovi na sense, ne znam kako se tad zvao tacno :D A i ovdje s malo iskustva naplatis svaki za 0,01 ali sve je to premalo.
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 24, 2023 17:34:29 PST