savet: pre toga ce vas pitati da li kupujete di-vi-di i koliko mesecno...savetujem da kazete da i nastavljate na anketu...
Isto mi se nije pojavila u obavestenjima, znaci proveravajte rucno
valerie wrote:I ask because that is what comes up in Google translate.
ruma45 wrote:Narode, može li neko ovo da stručno preved/objasni:
As you may have seen on the news, Wirecard AG filed for insolvency on Thursday. Your Payoneer Prepaid Mastercard® Card is issued by its subsidiary, Wirecard Card Solutions Limited (WCSL) in the UK. Today, the Financial Conduct Authority (FCA) which regulates WCSL, issued requirements on WCSL, freezing all prepaid card activity for the time being. We believe that cardholder funds are properly safeguarded and that the freeze will be temporary.
What does this mean?
The FCA has communicated that they have taken these measures with the primary objective of protecting the interests and money of consumers who use Wirecard. Pending further actions from the FCA, you will temporarily be unable to withdraw the funds on your card, nor receive new payments onto your card.
Any funds that are in excess of the maximum balance of your card are held by Payoneer and are therefore not impacted by the FCA’s temporary freeze.
How can I get paid during this time?
Any future payments that you receive from marketplaces, platforms and clients will not be affected by the freeze. These funds, and any others already on your virtual currency balance, are available for bank withdrawal.
We are actively working on other solutions for you and your patience and understanding are highly appreciated. We apologize for any inconvenience this may cause and we’ll update you with more information as soon as we have it.
Koliko sam razumeo, ne može se povući novac na Payoneer karticu do daljnjeg?
Samo na ručun u banci?
Ph0bia wrote:N123M wrote:Danima se ustrucavam da postavim ovde pitanje jer sam sigurna da je nekad bilo ali ne mogu da nadjem, pa izvinite na ponavljanju.
Ove tri godine sto raduckam ovde, radim sa kompjutera (u najprometnijem delu stana), a sad sam nedavno nasledila laptop i bilo bi super da mogu da se povucem u svoju sobu i radim, da nisam vezana za kompjuter, te shodno tome pitanja:
1. Dozvoljeno je raditi sa dva uredjaja? Mislim nekad sa laptopa, nekad sa kompjutera? (napominjem da samo ja imam nalog, samo ja radim)
2. I ako jeste (sto verujem da jeste, ali morala sam da proverim) - isto tako downloadujem na laptopu ysense addon (i naravno refresh) i radim normalno sa laptopa?
Nemojte mi se smejati, ali ja volim da sam sigurna.
Hvala, drage kolege unapred
Mozes.
log out na pc, login na laptop i obrnuto
RichKoko wrote:N123M wrote:RichKoko wrote:1564705 Measuring Pedestrian’s Willingness To Cross In Front Of An Automated Vehicle 1 - - lv1 0,35 /FECP
Jos juce sam pokusala....Kada odradim sve prema instrukcijama i dodjem do poslednjih kola/prelaska iskoci mi prazna bela strana, a ne kod koji treba da ukucam da bih zavrsila task. Da li je jos nekom ovako, sta li to moze da bude? Hvala
...jesi pokušala refresh strane te zadnje![]()
...meni stariji ID,baš prekjučer, nije htio kod da prihvati sa te zadnje strane-sve snimio i poslao tiket-dobio nakon par sati bonus 1 dolar preko onog F8 recognilation job-a.
BTW...kod za unos je uvek isti i imam ga,upravo ga našao iz povijesti preglednika,ne znam da li smijem da ga objavim ovde,da svi vi ostali možete da submitujete task i uzmete pare za vaše vreme i trud
RichKoko wrote:1564705 Measuring Pedestrian’s Willingness To Cross In Front Of An Automated Vehicle 1 - - lv1 0,35 /FECP
bizz555 wrote:1534323 Company Website Review,izbaci me sa 40% ima unfair pitanja kod mene je bilo jer sam svaku web stranicu pretražio i svaka je bila pravna firma
galjinka wrote:Hvalaa ljudi na odgovorima, biće valjda nešto uskoro