Please wait...
HomeForumPosts by Baszar

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Baszar

Problem z ankietami z Bitlabas » Post #3

Wed May 24, 2023 09:50 in Polish

Mam to samo do grudnia wszystko było dobrze , kiedy zmienił się właściciel to ankiet albo jest mniej albo nie pasujemy do tych ankiet a przyokazji problem z Bitlabs .Zrobiłam ankietę z Bitlabs która miała trwać 12 minut a dostałam ankietę że do wykonania jest 20 minut a zrobiłam 35 minut .Jak się pospieszysz z ankietami to zaraz ciebie wywali bo nie psaujesz do ankiety , a jak powoli zrobisz do początku do końca , to na koniec informacji masz cytuję ( nie każda ankieta może być zwycięska ale próbuj dalej .) :roll:

Problem z ankietami z Bitlabas » Post #1

Tue May 23, 2023 08:46 in Polish

Od dłuższego czasu jest problem z ankietami Bitlabs na forum pisze że trzeba odświeżać kiedy występuje taki problem jak ten https://imgbb.com/7NmHLbZ ,lecz nie dotyczy tego problemu .Problem polega na tym że cały czas nie można dostać się do nakiety z Bitlabs . Kilka miesięcy temu nie było takiego problemu , i bez problemu można było wykonać wiele ankiet .Bardzo proszę o pomoc w tej sprawie , mam nadzieję że problem zostanie rozwiązany przez cały zespół ySense . ;)

Co się stało z „empires & puzzle”? » Post #5

Sat May 06, 2023 07:04 in Polish

Mam pytanie solkan w ile dni trzeba ukończyć monopoly i jaki trzeba osiągnąć level aby otrzymac nagrodę ? Mile czekam na odpowiedż :)

Ankiety » Post #15905

Sat Apr 15, 2023 12:17 in Polish

marek0610 wrote: Ankieta z Toluny wypełniona a przy ostatnim pytaniu błąd ankiety wyskakuje nr. ankiety 2357483-pl szkoda czasu a błąd jest zaplanowany :lol:
Nic dziwnego miałam ankietę z Toluny z skojarzeniem słów a potem ... nie wchodzę na takie ankiety , jeśli się pojawi odpuszczam ją ponieważ ankieta doprowadza do błędu i przez to wielu osób ma ... pozdrwiam oraz miłego wekenndu ;)

Ankiety » Post #15890

Wed Apr 05, 2023 13:18 in Polish

Głowa do góry wszystko będzie dobrze , cierpliwości ;)

Peanut Labs zawieszzone » Post #5

Fri Mar 31, 2023 01:38 in Polish

Tak to prawda nie ma Peanut Labs , może Będzie jeszcze inny router kto to wie :)

Wypłata na konto PayPal nie zrealizowana » Post #8

Mon Mar 27, 2023 12:30 in Polish

Tak 10 dni roboczych według regulaminu ;)

Ankiety » Post #15865

Mon Mar 27, 2023 12:27 in Polish

Cierpliwości ankiety się pojawią trzeba klikać w routery a wyniki będą dobre pozdrawiam :)

Ankiety » Post #15856

Fri Mar 24, 2023 11:57 in Polish

Dziś ładne ankiety i będzie jeszszcze dobrze ;)

Brak ankiet od grudnia 2022roku z Opinion World » Post #6

Tue Mar 21, 2023 13:26 in Polish

Ja wczoraj i w sobotę bez problemu miałam ankiety o nazwie Dynanta Rex już nie Opinia świat - zostało zmienione na router Dynanta Rex, trzeba kilkać po kilkanaście dziennie aby osiągnąć swój cel po drugie być stanowczym i nie spieszyć się z ankietą, po trzecie , pisać prawdziwe odpowiedzi ogólnie spójne odpowiedzi pozdrawiam :)

Peanut Labs zawieszzone » Post #3

Tue Mar 21, 2023 03:09 in Polish

Z tego co wiem jest tylko jeden router Dynanta rex :)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #18

Sat Mar 18, 2023 11:32 in Polish

Wczoraj zrobiona 2 ankiety z routera Dynanta Rex i jestem bardzo zadowolona ,a dziś jedna zrobiona ankieta z Dynanta Rex ;)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #14

Wed Mar 15, 2023 10:04 in Polish

Czytałam cały raport i mam nadzieję że szybko wróci router :)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #11

Tue Mar 14, 2023 06:42 in Polish

Napewno wrócą routery lecz na innych zasadach :)

Duza Zmiana » Post #409

Sun Mar 12, 2023 04:58 in Polish

Mam pytanie a czy powrócą jakieś routery, czy będą nowe routery proszę o odpowiedż moderatora :)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #8

Sun Mar 12, 2023 04:54 in Polish

Pisz na samym górze Temat postu Duża zmiana proszę sparwdzić pozdrawiam :D :)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #6

Sat Mar 11, 2023 12:52 in Polish

Przepraszam zakładka ( Duża Zmiana :) pozdrawiam :)

Brak routerów Świat Opinii i Peanut Labs » Post #4

Sat Mar 11, 2023 10:29 in Polish

Proszę sprawdzić zakładkę zmaina tam moderator wszystko opisał :)

Brak ankiet :O » Post #4

Sat Mar 11, 2023 10:27 in Polish

Będa duże zmiany takie informacje są napisane przez Moderatora , mamy być cierpliwi, nie może zdradzić szczegółów :)

Duza Zmiana » Post #408

Sat Mar 11, 2023 10:23 in Polish

Bardzo jestem z tego zadowolona czy możesz nam zdradzić , ile routerów będzie ? :)
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Dec 2, 2023 07:33:22 PST