Please wait...
HomeForumPosts by Spee88

Jump to
ySense Customer Care CornerySense Knowledge CenterMembers LoungeYour StatsSuccess StoriesPayment ProofsMember IntroductionGeneral TalkForo en EspañolCharla GeneralSoporte General y PagosInternationalPortugueseItalianFrenchGermanHindiUrduFilipinoIndonesianArabicRomanianTurkishRussianBulgarianHungarianPolishEx-Yugoslavia
Posts by Spee88

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1449

Wed Jun 05, 2019 02:36 in Ex-Yugoslavia

Radi slobodno, ako su te greskom vratili i opet ce te gasiti bar uzmi koji dolar. :D Ma greska bila sigurno, nece te gasiti a nesto sumnjam da ces uskoro dobiti odgovor na email, nisu najazurniji u zadnje vrijeme, opusti se i uzivaj!

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #5180

Tue Jan 29, 2019 03:49 in Ex-Yugoslavia

Feferedon wrote: 343215 Global Ner - Stage 1 - 2018Q4 - M - Sp (Deduped)
$0.28 lvl2 po 10 pitanja.

Zna li neko na koliko se najranije smije submitovati?

Kafana » Post #3115

Sat Dec 01, 2018 05:29 in Ex-Yugoslavia

Moze i kao Jeff Waters :D

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4522

Thu Nov 01, 2018 12:17 in Ex-Yugoslavia

1317217 Help Label Issues

Odlican zadatak, moze submit nakon 30

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4467

Thu Oct 25, 2018 03:37 in Ex-Yugoslavia

Steffbat wrote: 1315193 Identify Subject Entities In Queries (Attr, Oct 24)
$0.07,1lvl

101 + 1 max

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4432

Sun Oct 21, 2018 13:44 in Ex-Yugoslavia

Mirakrs wrote: Moze mala pomoc oko drugog dela pitanja?? Nije mi jasno sta tacno treba da kopiram... Mislim na ovo "header name of the second column".

Naslov B kolone traže, samo klikneš u prvo polje B kolone i kopiraš naslov kolone i to je to :kitty:

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4429

Sun Oct 21, 2018 13:01 in Ex-Yugoslavia

1298067 Rate The Relevance Of Dataset Search Results -Q5 $0.70
Skroz OK zadacic, neobicno dobro placen za jedan "nedeljni zadatak". :D

New Movies? » Post #2

Fri Oct 19, 2018 08:24 in General Talk

Apostle is pretty good one :)

Apostle

TRENUTNO DOSTUPNI TASKOVI NA LISTI!!! » Post #4397

Wed Oct 17, 2018 05:19 in Ex-Yugoslavia

TamaraRakovic wrote: 1312229 Help Us Link Phrases To Wikipedia (Oct 16, 2018 - Politics) lvl1

144 +1, jako je zeznut, pripazite na uopštene termine, tj. imajte na umu da se traže IZRIČITO američki kongresi/mani, senatori itd. Kao i na polovične fraze - MNOGO IH JE.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #882

Fri Oct 12, 2018 13:31 in Ex-Yugoslavia

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #878

Fri Oct 12, 2018 03:21 in Ex-Yugoslavia

Odoh mačke, guske i sove da nahranim i pristavim lonac krpe da otkuvam, nemoj da je slučajno neko nešto pisao dok se ne vratim.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #877

Fri Oct 12, 2018 03:07 in Ex-Yugoslavia

Evo da postavim jedno totalno nepristrasno i logično pitanje na koje bi (mislim) trebalo da se odgovori, tj. odgovor bi trebao biti poznat i novim i starim članovima da ubuduće ne bi dolazilo do linča, drame i šizofrenih cijepanja: AKO je zabranjeno na forumu CS-a postavljati pitanja o stanju naloga, isplate itd. na drugim platformama ZAŠTO NIJE zabranjeno prijavljivati zadatke koji NE POSTOJE na CS listi zadataka(već su dostupni na drugim platf.), pisati o samom kašnjenju isplate na drugim platformama, u ovom slučaju pominjati čekanje isplate u "pending" varijanti, pisati o cijenama zadataka na drugim platformama, ukratko - zašto su neke stvari nekima dozvoljene, a nekim drugim pak nisu?! Selektivna filantropija?

Steffbat ne vidim poentu tvoje priče o tvom životu i akcentovanje društvenog statusa itd. bez pominjanja istog pa čak i insinuiranja od strane sagovornika. Niko nikog niči omalovažio i direktno uvrijedio nije. Većina nas ovdje smo odrasli na slanini, pasulju prdavcu i bijelom luku i to nije sramota. Sramota je misliti da je to normalnom čovjeku sramota!

Lazar21 vi gastarbajteri zaboravite svoj maternji jako brzo. Ako ti nije maternji što onda ne pišeš na njemačkom forumu i ne provociraš švabe? Idi gladi imigrante! Ili otiđi na francuski forum pa ako smiješ pitaj za "pending"

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #875

Fri Oct 12, 2018 02:35 in Ex-Yugoslavia

lazar21 wrote: Citam thread i cudim se kako trudoljubi ljudi imaju vreme za toliki postovi. :clap:

Hvala svima, jer
'' Iza dobrog konja prasina se dize''

I da malo pojasnim jer videla sam da neke clanovi nisu razumeli sto sam htela da kazem a ipak su se potrudili da me vredjaju. Naime bila sam pozvana da odgovorim na pitanje '......sta ti mislis ko si ti?'' pa zato sam napisala da ako je osoba zainteresirana mogu i poslati biografiju. (nekad se treba citati i izmegu redova)
Nije lepo da dajete komentari i nekoga vredjati samo zato sto vi niste razumeli ono sto ste citali.
Trebalo bi svi da znamo da kad se postavlja pitanje treba direktno da se odgovori na pitanje a ne da se ''Okrece kao kisa oko Kragujevcu'' i da se vade neke stvari iz naftalina samo da bi se popunilo svoje slobodno vreme i opet da nema odgovor , jer onaj ko je pitao ceka odgovor.

Zelim lep vikend svima koji su razumeli a oni koji nisu nek se potrude da razumu. :D

I da zaista me interesira po koji kriteriumi se ceni ko je KULTURAN a ko nije:
1. onaj ko vredja i za drug kaze da je nevaspitan, neobrazovan, nekulturan, iskompleksiran, frustruiran, zakanuje se, itd ili
2. onaj ko nije nijednom napisao pogrdnu rec i nijedan put nije nikoga navredio

I jos jedno hvala sto ste odvoili vreme da procitate

Ti OPET provociraš! Da još nećeš možda pitati "gdje piše pending?"?????????

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #869

Wed Oct 10, 2018 22:50 in Ex-Yugoslavia

Da ne editujem - mislim na to da lik dođe i postavi krajnje provokativno pitanje "gdje piše pending", na kraju dođe ova i piše o žuljevima i višim školama, hahah. Ne mož' čovjek pobjeći od mahale pa to ti je.

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #868

Wed Oct 10, 2018 13:19 in Ex-Yugoslavia

*gospodipomiluj* kakvo šizofreno cepanje. xD

Spisak Flag-ova - ID i naziv taska » Post #1300

Tue Oct 09, 2018 08:26 in Ex-Yugoslavia

buchevski wrote: Drugovi moji dragi, danas dobio email posle nepunih 6 meseca

Hi Dejan,

We have carefully reviewed your work and will be lifting the suspension on your account. Please note that we take the quality of the work on our platform very seriously, so even one instance of particularly bad work or major infraction of our Terms of Service can lead to an account suspension.

Caryll

Ma toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111

Kafana » Post #3035

Sun Oct 07, 2018 00:55 in Ex-Yugoslavia

LordNikola wrote: Nešto mislim....život je prekratak za čitanje knjiga koje ti "ne idu", ima toliko divnih knjiga koje bi išle.... :mrgreen: ova filozofija se može primijeniti na bukvalno sve aspekte života, od posla, preko ljubavi, prijateljstva itd....
Ista situaciju na književnom planu kao ti ima moj muž, mučenik nabada po Igri prijestolja, jednu knjigu čita po godinu dana (obožava serije kao i ja), ja sam međutim za to vrijeme pročitala sto drugih knjiga u tom istom periodu :mrgreen:
hešteg bookgoals :mrgreen:

TAKO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Klinika za tehničke probleme (samo ySense) » Post #816

Sun Sep 30, 2018 10:00 in Ex-Yugoslavia

Pa joooooj Feferonuuuu poboguuuu! :( :( :( :( :( Jedina sugestija u ovom trenutku je da budes uporan, opet mislim da sve zavisi od toga koga u trenutku "ubodes" sa druge strane, tj. ko ti procita tiket. Neki su onako hladnokrvni i cisto diplomatski, neki su cavrljavi i "osvjezavajuci", spremni pomoci, da ne kazem meka srca. Opet vjerujem da ce ti vratiti nalog ukoliko nista lose svjesno uradio nisi, samo treba biti uporan, nove naloge nikako ne praviti.

PITANJA I SAVJETI » Post #475

Fri Sep 28, 2018 12:30 in Ex-Yugoslavia

Pa naredniče Grome nisi ništa konkretno rekao, income ti detaljno postavlja pitanja kako bi pomogla, a ne jer je "neuljudna", jedino ti očito nemaš dovoljno kulture da detaljno odgovoriš, a ovdje nažalost niko ne umije misli da čita. Evo i ja sve iščitah i vrtiš istu spiku konstantno bez ijednog novog detalja koji bi bio koristan u riješavanju problema. Jedino što bi moglo biti kočnica u tvom slučaju je da npr. koristiš neki drugi webmail provajder mimo Gmail-a ili Yahoo-a, drugo da li si nakon registracije pristupio email provajderu i verifikovao svoj nalog na F8? Nije kod tebe nikakav bauk problem, sve je riješivo, samo je problem što misliš da bez dupeta možeš sjesti na stolicu 8-) 8-)

Kafana » Post #2979

Sun Sep 23, 2018 06:36 in Ex-Yugoslavia

Ajmo rumaaaaa45!!!! Pregazi bre to!!!!! :lol: :lol:
From: Go
Return to the forums index
All times displayed are PST - Server Time: Sep 29, 2023 19:22:55 PST