naklov86 wrote:erhancho wrote:naklov86 wrote:melike1051 wrote:selinordu wrote:Sizde oyuna başladıktan kaç gün sonra pendinge düştü? Karargahı 14 yapıyorum hala pendinge düşmedi. 7 gün olmadığı için desteğe de yazamıyorum.
hemen düşüyor genelde bağladın mı hesabını
hesabı bağlamaya gerek yok. oyunu pc'ye indirip kurduğun zaman offers history'ye bakın. orada Install Conversion #xxxxxxxxxxx (Offer) tarzında bir ibare yoksa para geçmiyor hesaba. ben aynı kazığı ben de yedim.
Peki ne yapmak gerekiyor yok bende ibare ve pendinge düşmüyor
ne yazık ki hiçbir şey yapamıyoruz. ben ticket attım ama kaale almadılar. siz de deneyin isterseniz
naklov86 wrote:melike1051 wrote:selinordu wrote:Sizde oyuna başladıktan kaç gün sonra pendinge düştü? Karargahı 14 yapıyorum hala pendinge düşmedi. 7 gün olmadığı için desteğe de yazamıyorum.
hemen düşüyor genelde bağladın mı hesabını
hesabı bağlamaya gerek yok. oyunu pc'ye indirip kurduğun zaman offers history'ye bakın. orada Install Conversion #xxxxxxxxxxx (Offer) tarzında bir ibare yoksa para geçmiyor hesaba. ben aynı kazığı ben de yedim.
gkey001 wrote:Teklifi yapmaya çalışanlar silin uygulamayı para kazandırmayın, ödeme yapmıyorlar, 4 bilet attım ciddiye alan yok.
erhancho wrote:Customer Care Team (ySense)
May 2, 2023, 8:07 PM PDT
Hello Erhan,
Thank you for engaging and sharing your feedback. We apologize for any inconvenience caused and want you to know that your satisfaction is important to us here at ySense.
To make up for your negative experience, we would like to offer you a courtesy credit that will be added to your ySense account within the next 24 hours. Please note that the credit amount will be based on the amount entered on the original ticket.
If you have any further concerns or questions, please don't hesitate to contact us. Our Customer Care Team is always available to assist you.
Thank you once again for sharing your thoughts with us. We hope this credit will help to resolve the issue to your satisfaction.
ySense Customer Care Team
ySenseTeam wrote:erhancho wrote:Uğraşmayın boşuna 21 seviye karakter yaptım yatirmadilar ticket attım 3 defa cevap yok.
Merhaba Erhancho, bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Yaşadığınız sorun için özür dileriz. Size daha iyi yardımcı olabilmemiz için sizden ek bilgi isteyebilir miyiz? Lütfen oyunu tamamladığınız tarihi teyit edebilir misiniz? Teşekkür ederiz!
newsorcev wrote:sebnemkal wrote:minnos47 wrote:sebnemkal wrote:Sizde 20 lw de olmadımı?Oyun gerçekten çok zor.bu oyunlardan para alabilmek tamamen şans işi bana göre. bir önce 10 dolarlık bir oyun vardı, her türlü şartını yerine getirip bitirdim ama paramı alamamıştım.
bunda da sorun çıkmadan level 21'e ulaşınca param pendinge düştü. level 9'da pendinge düşen arkadaşlar hemen bırakmayın o parayı sonradan alırlar benden söylemesi.
evet 20 levelde pendinge düştü de ben yine de 21 yaptım bıraktım ne olur ne olmaz diye. diğer offer veren sayfaların oyunları önceden ödemiyordu şimdi de ysense başladı ödememeye. bunu oynarken ödeme ihtimaline göre oynadım bi de yani kesin gözle bakmadım çünkü önceden de oynayıp bitirdiğim oyunu ödemedi o kadar ticket atmama rağmen.
pendinge düşünce şaşırmadım değil aslında düşmez diye düşünmüştüm.
evet oyun çok zor enerji dolsa yiyecek yetişmiyor, yiyecek yetişse demir yetişmiyor bir de güçlü kahraman olmayınca level atlaması da zordu. şansıma 4 yıldızlı 2 kahraman çıktı bedava verdiği yerden de o sayede bölümleri kolay aşabildim.
Belki de düzelttiler hatayı. Ama olan pending' e düşmeyenlere oldu. Ödeyeceklerini düşünüyorum, player id ve 21 level kanıtı ödemeleri için yeterli bir kanıt.