incomehomejob wrote:sto se inteligencije tice nisi strucna nit merodavna da na osnovu 2 posta ocenis neciji IQsavmi wrote:bublikkilbub wrote:nije mi bila namera da sirim neistine,odlicno znam da je CF distributer taskova,sve mi je jasno,pa na kraju krajeva i ne treba bogzna sta dase skonta kako sve to funkcionise,ne bih da mi niko potcenjuje intelektualne sposobnosti,ja to ucinio nisam,a samo sam hteo da kazem da je dosadno,da nema taskova,da nema klikovaclix grida,pa imam valjda pravo na misljenje??Nemojte odmah da "skacete" na mene,nisam hteo nikog da uvredim,a ako jesam izvinjavam se,mada mislim da nema potrebe al eto,izvinjavam se
Najbojle je da posaljes jedan tiket gazdi i da mu kazes: "Izvinite, ja nemam nameru nikoga da vredjam,ali mislim
da je vasa firma s****e ",pa molim te reci mi sta ti je odgovorio.Eto,ja vise necu da skacem.
![]()
![]()
![]()
Nasmeja me naglas savmi, hvala.
Samo se 'uklopio' u ekipu uvredljivih koji su svi isti:
- nisu oni to napisali sta su napisali
- uvredjeni su kada ih se opomene da ne lazu
- oni su 'napadnuti' na forumu kada im se kaze da ne rade protiv pravila foruma
Sujeta je cudo, narocito kod onih sto bi da se svadjaju a nemaju cim, argumenti = 0!
bublikkilbub, sad je vreme da prestanes sa spamovanjem foruma, svadjanjem sam sa sobom i nadasve sa vredjanjem clanova na forumu.
1. da si se potrudio da obratis paznju na ovaj nas forum video bi da je savmi jedan od clanova koji uvek reaguje na agresivno ponasanje. Tvoje licno shvatanje njegovog komentara samo potvrdjuje ono sto ti je ispisano u postovima iznad - evidentno imas problem.
2. Pre nego sto se odlucis da 'budes veci katolik od pape (pametniji od svih clanova ovde)', naoruzaj se cinjenicama nemoj se ovako sramotiti - savmi je musko.Sto bi znao da si obratio paznju bar malo na forum a ne da dolazis kada ti nesto treba, sto nije problem generalno, ali jeste problem kada se odlucis da kao 'sporadicni' clan ulazis u rasprave na forumu sa clanovima zahvaljujuci kojima ovaj forum i postoji.
3. Dosta laganja!!! od svih vas kojima 'radi' sujeta - niko vas ne tera da pisete sta pisete, sami se blamirate, niko vas ne tera.
Molba da mi neko objasni koji su prvi znaci disleksije ili regresije IQ-a (sa teznjom prema nuli) koji je evidentno kod mene prisutan, jer je jedini nacin da ja razumem tvoj inicijalni post bio da pojma nemas o cemu pricas jer si napisao da je CS postao s***e, a promenilo se nista nije nekoliko godina po pitanju stvari koje si ti pomenuo u postu. Obzirom da nastavljas raspravu vredjajuci i bez ikakvog argumenta, cenim da mora da bude neka poprilicna zavrzlama kod mene u glavi jer odjednom ne umem da procitam sta pise u tvom postu.![]()
4. Niko te nije vredjao TI si taj koji vredja:
- seksisticki zatucani komentari - ko je kog roda na forumu. Niko to ne pominje osim tako zatucanih ljudi kao ti. Svima je svejedno ko je musko ko je zensko osim vama takvima, koji to pominjete. Ofirao si se nastrasnije da imas problem sa zenama koje se 'usudjuju' da raspravljaju, jer da nemas ne bi to ni pomenuo.![]()
- 'Ko ce koga ako ne svoj svoga' - sram te bilo! Ovde ima 6 drzava, a sve potekle iz jedne jedine. Ova kolicina tvoje zatucanosti na nacionalnom nivou je za 'bez komentara'.
- vredjao si ti moju inteligenciju, ne ja tvoju, praveci me budalom, da nisi napisao sta si napisao, a to stoji samo par postova iznad.
5. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe.![]()
Pravila Foruma | ClixSense Forum
(Savet: edituj post, ne dupliraj. Pored toga sto nije dozvoljeno, dodatno pokazujes sramotu odsustva netikecije.)
6. Pravila foruma, jos jedan blam za tebe:
Pravila Foruma | ClixSense Forum
Histericno koriscenje emotikona nije dozvoljeno.
Sto se mene tice, ja to uvek pustam i super mi je, ali ne kada se ovako pateticno koristi kao 'argument'.
Bas si se iznervirao.
Edit:
savmi, pisali smo u isto vreme.
savmi wrote:Ко ће кога ако не свој свога,фала земјакињо,гледам дека си женско и имаш македонско знаме до името,овде се изнаплакаа еден куп луѓе како слабо имало таскови,колку флагови добиле и бла-бла тоа едни исти секогаш,е само мојот коментар толку длабоко те погоди,нели?bublikkilbub wrote:nije mi bila namera da sirim neistine,odlicno znam da je CF distributer taskova,sve mi je jasno,pa na kraju krajeva i ne treba bogzna sta dase skonta kako sve to funkcionise,ne bih da mi niko potcenjuje intelektualne sposobnosti,ja to ucinio nisam,a samo sam hteo da kazem da je dosadno,da nema taskova,da nema klikovaclix grida,pa imam valjda pravo na misljenje??Nemojte odmah da "skacete" na mene,nisam hteo nikog da uvredim,a ako jesam izvinjavam se,mada mislim da nema potrebe al eto,izvinjavam se
Najbojle je da posaljes jedan tiket gazdi i da mu kazes: "Izvinite, ja nemam nameru nikoga da vredjam,ali mislim
da je vasa firma s****e ",pa molim te reci mi sta ti je odgovorio.Eto,ja vise necu da skacem.
ivonaanovi wrote:traze mi logovanje preko fb i na sve sto upisem kaze da ja pogresno. i nikako da udzem u tasks u comlete task.
hvala puno
incomehomejob wrote:incomehomejob Zato sam i pisao prvo na makedonskom jeziku,obratio sam se prvenstveno clanovima iz Makedonije kojih ovde ima dovoljno da bi neko znao,a pitao sam jer sam dosad 3 puta vadio novac sa bankomata i bogami"pregoreo",pa ljudi bre deru koliko uzimaju,dok dodjes do sume koju mozes da povuces s bankomata ti si "istopio"pola i vise svote,jer se i neuspele transakcije naplacuju(vazi za Pejzu)...pozzivsche88 wrote:incomehomejob wrote:Nisam na cancel nego sam išla na edit payment i onda promijenila sa payze na skrill.Ako si isla na 'Cancel' prvo,pa onda prebacila na Skrill, postoji mogucnost da si opet na pocetku, tj. na kraju reda. 'Cancel' isplate startuje ceo proces ispocetka.
Nadam se da je ovo sto jeckamil kaze, kada ne vidis vise da mozes da dodajes, onda jesi u procesu obrade i u pitanju su sati.
nadam se da sad nisam nešto zeznula pa da mi blokiraju račun. sad neznam ni gdje će na kraju stići isplata
Trebalo bi da ide na Skrill, ako je u trenutku kada su uzeli u obradu vec Skrill bio podesen.
Ne brini nece biti nikakve blokade racuna, nemoj jos i oko toga da se nerviras, ionako vec imamo gomilu stvari oko kojih gubimo zivce svi.
Ako nesto zapne, javni ovde da probamo da pomognemo.
Drzim palceve da bude sto pre isplata.
,
bublikkitbub, najbolje da ti da savet neko iz Makedonije.Ili sto ti kazes, ako je neko upoznat sa bankama u Makedoniji od nas drugih.